Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Liderlik Tablosu

Popüler İçerikler

30-11-2014 tarihinde, tüm alanlarda en yüksek itibara sahip içerik gösteriliyor

  1. Bi turna yapmışım... Offff
  2. Bende bu uzaktan uzaktan gelen güzel kokular ne böyle diyordum, Onurum afiyet bal şeker olsun...
  3. Hocam bahsettiğiniz sistem kamyoncuların hepsinde bulunan, lüx segment araçlarda opsiyonel (mondeo selective'de opsiyonel olarak var) uzaktan kumanda edlebilen veya zaman ayarlı "Webasto" denilen sistem. Motorin ile çalışıan bir brulör'dür. Genellikle yakıtı depodan alır. Kuru ve sulu dedikleri sistemler var. Kuru sistem sadece araç içerisine sıcak hava üflemekle beraber çok hızlı ısıtır ve çok az yakıt harcar (24 saatte 2 lt.). Maliyetide oldukça uygundur. Sulu tip dedikleri aracın motor sıvı sistemini de ısıtır yani hem aracın kabini hemde motoru ısınır. Oldukça kullanışlı bir sistem. Tüm kamyoncular bilir, zaman zaman kamyonda yatmaları gerektiğinden onlar için çok gerekli bir sistem. Dizel yakıt ile çalıştığından tüm dizel araçlara otomobiller de dahil olmak üzere kolayca montaj yapılabiliyor, ama araç benzinli ise ayrıca mazot deposu takılması gerekiyor, benzinli versiyonu yok diye biliyorum. Kaloriferin geç ısınması (sadece sizin araç için değil, genel bir problem olarak konuşuyorum) sistemde oluşan kireçlenme sorununun en önemli belirtisidir. Birde şunu eklemeden geçmeyelim Ecoboost motor teknolojisinde kullanılan özel işlemler (sürtünmeyi en aza indirmek) yüzünden motor geç ısınıyor olabilir. Bunu ben çok iyi ısıtan araçlarımda "Bor" katkısı kullandıktan sonra ısıtma sorunu yaşadığım da anlamıştım.
  4. Antep baklavası ve Maraş dondurması muhteşem ikili
  5. Sahtekar bayii farkı ve katkılar hariç aralarinda fark olmaması lazım depolama tesisleri çoğu bölgede ortak. Shell biraz daha iyi gibi ama psikolojikde olabilir.
  6. - Konunuz soru içeriyor, bilgi verme yerinden bilgi öğrenme yerini taşındı. - Sizin gibi son hız testini bu şekilde kapatıp deneyen biri olacağını pek sanmıyorum varsa yazar zaten. - neden olmasın tabi ki 205 takabilirsin.
  7. Aracımın 45 bin km bakımı yapılırken titreşim nedeniyle 2'nci kez işlem yaptırdım. Parçanın motor kulağı olduğunu konuşmuştuk ama stoklarda geçen adı "motor takozu". Fiyatı 680 tl civarı ancak bu tutara KDV dahil mi bilmiyorum. Araç garantili olduğu için ücret ödemedim. Yaz sonu araç değişimi muhtemel olduğu icin birdaha bu sorun için uğraşmayacağım..
  8. Sesin bu kadar huzur bozduğunu nasıl anladınız, kimi insanlar biraz gereksiz takıntılı oluyor. Alın sürün, test edin. Ne zaman daha çok olduğunu söylemiştir rahatsız olan kişi. Diyelim ki ciddi ses var; değişir ürün. Ben henüz duymadım böyle bir ses sürdüğüm F3'lerde, belki geliyor farkında bile değilim.
  9. Valla on numara olmuş.Arka parklara bağladılar galiba..İşçilik ne kadar aldılar.Resimleri bekliyoruz.
  10. Focus eleştirdiklerinde küfretmiş gibi geliyor çok bozuluyorum. Acaba fanatik miyim? Focus için, muazzam işçilik harika konfor gibi cümleleri duyacağım günlerin hayaliyle yaşıyorum :-)
This leaderboard is set to Istanbul/GMT+03:00
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.