Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×

Tüm Etkinlikler

Bu akış otomatik olarak yenilenir

  1. Son Saat
  2. H. Cenk

    Elektrikli Araçlar

    45 gün iyi hatta çok bile. 3 eylülde sipariş verdim. 4 ekimde fiyat teklifi geldi .4-7 ekimde ödemeyi yaptım (5-6 sı hafta sonu tatili) . Arabayı 13 kasımda ancak alabildim. Kaporayı ödedikten 70 gün, tam parayı ödedikten 37 gün sonra. Bu pejemeklere bıraksan 6 ay paranı çalıştırıp arabayı vermezler.
  3. Akü zayıf olduğu için de lastik basınç arızası vermiş olabilir.
  4. Bugün
  5. Günal Y.

    Elektrikli Araçlar

    45 gün hikayesi ortalığı karıştırdı. Kimse buna göre hazırlanamadı ve her yaptıkları düzenleme başka bir açık oluşturdu. Bir seferinde ip kısıtlaması yaptılar, yanlışlıkla Türkiye iplerini blokladılar. Bir seferinde bir kaç kez sayfa yenileyeni banladılar vs. Her envanterden sonra bir açık kapatıyorlar ama bu defa başka bir yerden açık çıkıyor. Aslında eski usul sipariş ver bekle bile daha mantıklı geliyor. Ya da diyecekler ki, kardeşim getir arabanı, stokla, alana 2-3 gün içinde de teslim et.
  6. Murat Kav.

    Elektrikli Araçlar

    Mercedeste de böyle olmamışmıydı ilk online siparişi açtıklarında. Uyanıklar yazılımla çöküyorlardı araçlara. Arz talepten az olduğu sürece bunlar aslında beklenen şeyler. Özellikle bizim gibi ülkelerde.
  7. Ozan Kar

    Elektrikli Araçlar

    bugun ilk defa %100 yaptim. once bi doldu dedi bi sure sonra gidip sarjdan cekince %98 gosterdi. bi daha taktim, bi daha doldu. bi daha takinca dolmadi. menzil 377 gosteriyordu, biraz daha bekleyip tekrar binince 380 oldu durdugu yerde. %100 ken rejeneratif frenleme nasil olacak diye merak ediyordum, hic birsey degismedi. nereye gidiyor o kadar enerji?
  8. Bazı kodlu anahtarlar var sadece 1 kez kodlanabiliyor, hatırlayamadım şimdi hangi seri olduğunu…
  9. Dün
  10. Mertol Kip

    Elektrikli Araçlar

    Ya bence buyuk sacmalik o envanter zirvasi. Araba alabilmek icin geceler boyu uykusuz kalanlar falan var. Zaten online satin alma ve teslim sureci de baska bir deli sacmasi. 2 milyon para verecem, anahtari verecek hangar kilikli yerde arabami bulup teslim alacam. Sie. Baslarim satacagi arabaya, ben markette bile aşiri sira var ve ek kasa acmiyorlarsa aldiklarimi birakip cikiyorum. Paramla rezil olamam valla kusura bakmasinlar.
  11. Yani NŞA'da bunun amansız bir itibar zedelenmesi olması lazım, her haltı elektronik olan arabayı daha satarken açık bulunması da. Çoğunluğun çok da umrunda değil gibi.
  12. Hocam ben lastik basınç arizasi icin gittim bilgisayara bağladılar kontak acıktı 5 dk sonra marş bastilar araba giy giy çalışmadı abi akü zayıf dedi ok dedim gidiyim degistiriyim değiştirdim aküyü simdi cumartesi tekrar tamirciye gidicem onlarda pek bilmiyor sistemi onun için gitmeden bilgi almak istedim bende yonlendiriyim duruma göre arkadaşları ilginize teşekkür ederim sagolun baya aydınlandım
  13. H. Cenk

    Elektrikli Araçlar

    Dün geceden beri Tesla camiası yıkılıyor. Adamın biri bir şey bulmuş. Birileri bir kod yazmış. Envanteri biraz erken görüp istediğin arabayı sen sipariş verdin gibi alıyormuş. Fakat ödemeyi hatalı bilgilerle X bir kartla yapıyormuş. Tabii ödeme olmuyor. Tesla sisteminde vatandaşa kapalı bir ozellikmis ama bu durumda arabayı bir süre sana ayiriyormus. Sonra sen uygulamadan kendi bilgilerinle girip kendine ayrılmış o arabayı kendi kartinla ödemeyi yaparak siparişi tamamliyormussun. Böylece adama kart bilgilerini de vermemiş oluyorsun. Adam da 500 dolar alıyormuş. Bedava vallahi kırmızı için hemen verirdim o parayı. Satışların % 85i böyle sadece %15i normal vatandaşa diyen bile var. 2 temmuz envanterinde 5000 araç olacak diyorlar. https://x.com/acarzeyd/status/1937579653633282393?t=g0Iy2UA0eZDG8WrMKNbmiA&s=19
  14. Mantıken evet ama her zaman vermeyebiliyormuş. Örnekleri olduğu için söylüyorum. Bir de bu olayın akü değişimiyle bir alakası var mı acaba onu sormak lazım. İki konu bağlanabilir.
  15. Yok hicbir sekilde degistirilemiyor sanirim ya da ben bulamadim
  16. Ozan kardeşim baktiricam sonuçtan haberdar ederim.
  17. Merhaba, Bugun 22 bin km deki aracim (15 bin km bakimi yapilan) yag degisim uyarisi verdi. Servise goturdugumde yag degisimi yapilmasi gerektigini egzoz filtresi temizleme islemi sebebi ile yagin ozelligini kaybettigini belirttiler. Bu yag degisimi bakim yerine gecmiyor, ucretini sizin odemeniz isteniyor. Garanti kapsamina girmemesi sasirtici. Yasayan veya yasayacak olan olursa bilgilendirmek istedim.
  18. Lastik basınçtan değil ABS hız sensörlerinden bahsediyorum. Her tekerde bir adet hız sensörü vardır.
  19. Benim de hatırladığım 2011 modellerde sensör yok, 2014 itibariyle geldiler.
  20. Hocam internetten baktım dediginize 1 adet sensör gösteriyor km olan oda yoksa benmi yanlış baktım
  21. BMS (Akü yönetim sistemi) resetlemesi yapıldı mı? Akü arızalı ya da bozuk olabilir mi?
  22. Aracınızda lastik basıncı ölçümü tekelerleklerde bulunan hız sensörleri ile ölçülüyor. Bu sensörlerden biri bozulmuş, arızalanmış, temassızlık yapıyor vs. olabilir.
  23. 72 amper akü aldim sıfır arac çalışıyor iken bisi yazmiyor ama kontak açık araç calismiyorken camlari acip kapatiyorum ekranda voltaj düşük uyarisi yazıyor neden ola bilir.
  24. Merhaba benim arabam 2011 model sıkıntı benim arabamın lastiklerinde sensör yok ama lastik basınç sistemi çok iyi çalışıyordu simdi arızalandı yapa bilicek tamirci bulamiyorum bu araba da sensör yok diyorlar ama sistem çalışıyordu nasıl bir yol izlemem gerekiyor.
  1. Daha fazla etkinlik yükle
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.