Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl Yazar comment_29704 teşekkürler yakup bey cumartesi alıcaz araştırıcazda otosanda var mı derken benim alete entegre ve uyumlu bir sistemleri varmıdır kamera sistemi Kasım 9, 201114 yıl Batu Aydın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 201114 yıl comment_29709 teşekkürler yakup bey cumartesi alıcaz araştırıcazda otosanda var mı derken benim alete entegre ve uyumlu bir sistemleri varmıdır kamera sistemi Neden olmasın ? Araştırmadan şuan cevap veremem ben..otosan'dan ziyade olay yazılım ve ford'da bitiyor..Uygun yapıldıysa var.. Normalde bu donanım mevcut..Videolarda gördüğünüz üzre. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201214 yıl comment_109771 Geri görüş kamerası İcin gerekli olan kablo tesisatı aracın içinde varmış.Fabrikasyon olarak bagaja kadar çekilmiş,sadece ekrana bağlanmamış.Tesisatı bulması biraz şans oldu.torpidonun arka kısmına gizlemişler.Şimdi tek eksik modül ve kamera kaldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201213 yıl comment_123097 Geri görüş kamerası İcin gerekli olan kablo tesisatı aracın içinde varmış.Fabrikasyon olarak bagaja kadar çekilmiş,sadece ekrana bağlanmamış.Tesisatı bulması biraz şans oldu.torpidonun arka kısmına gizlemişler.Şimdi tek eksik modül ve kamera kaldı. selamlar tesisat bagaja kadar cekilmiş demişsiniz tam neresinde birde siz uygulamayi yaptiysaniz göruntüleri paylasirmisiniz tesekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 201313 yıl comment_167906 camax sony teyplı renklı ekranlı aracına geri gorus kamerası taktıran varmı acaba yardımcı olabılırmısnız Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201313 yıl comment_167993 sanırım yazdıklarımız yorum yapan kullanıcılar tarafından tekrar goruntulenmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201313 yıl comment_168002 sanırım yazdıklarımız yorum yapan kullanıcılar tarafından tekrar goruntulenmıyor Anlamadım. Sorunuza ben yanıt veremedim çünkü net soruyu anlamadım. Tabiki takılır kamera. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201313 yıl comment_168024 sanırım yazdıklarımız yorum yapan kullanıcılar tarafından tekrar goruntulenmıyor bu konuyla uğraşmış kişiler henüz tekrar foruma girmemiş/gözden kaçmış olabilir. zaten ben "taktım" diyeni hatırlamıyorum. modul ve kamerayı ucuza bulursam uğraşabilirim ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 201313 yıl comment_168036 Modül ve kameranın amerika fiyatı kargo dahil 600$ civarı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168633 Ford ıle konustuguda böyle bır uygulamnın olmadını soyluyor sanırım geleck yenı modellerın satısını arttrmak ıcın olsa gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 201313 yıl comment_168636 Ford ıle konustuguda böyle bır uygulamnın olmadını soyluyor sanırım geleck yenı modellerın satısını arttrmak ıcın olsa gerek Hangi Ford bu ? Sıradan servis mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 201313 yıl comment_169871 Geri vites kamerası taktırabilen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171064 valla ben bulamadım aslında fordun sıtesınde navıgasyon paketı 2250tl dıe yazıyor ugrasmadım pahalı bır fıyat sony teybım olamasına ragmen eger fıyat bu ıse sordugum servıs ıse kelesler ford bayı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 201412 yıl comment_240649 Sırf geri görüş kamerası almak için 2 bin TL ödemek çok mantıklı değil... Tesisat zaten hazır ise biz neye para özüyoruz arkadaş??? Kamera dediğin 300 TL tutar ama Ford/Koç bizi kazıklıyor işte... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın