Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29529 merhabalar benim c-maxe allahın ıznıyle aldıktan sonra bu 2 videoda olduğu gibi bir kamera takılabilirmi ?? ORTA KONSOLDAKİ EKRANA DİKKAT Benim arabaların ekranları ve tüm içi ekranlar falan aynı yani takılabilir o renkli büyük ekranlı göstergedeki ekran ile benim orta konsoldaki ekran aynı ve renkli mantıken bağlanabilir ama bilmiyorum yardımlarınızı eğer bulursanız linklerini ve tel numaralarını verirseniz çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29531 Şimdi şöyle ki, O ortadaki ekran sizinkinden farklı ama.. Eğer siz derseniz ki yeni parti c-maxlar orta konsol ekranı değişti!!!! öyle bir konuşma olmuştu.. Bak o zaman orjinal ford parçaları ile olabilir..plaka üstlüğü değişecek kamera eklenecek vs.. o ekran eskisi gibi gelirse ekranı da değiştirmek gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29537 benim ekran focusun ekranıyla aynı değil ama Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29538 benim ekran focusun ekranıyla aynı değil ama 4.2 Renkli ekran mı peki ? Renkli değilse zaten desteklemez orjinal ürünü.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29539 focusun yanınada böyle tuşlar falan var telefon simgeleri falan var benimkinde hiç bir şey yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29540 yani küçük değil renklimidir bilmem ama yarın gene gitcem forda bakarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29541 İnş renkli ekrandır ve büyümüştür Sony ile.. Bilgim yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29542 şu 2. videodaki ekranın aynısı menü falan aynı benimki gibi sony nin alt tarafındaki tuşlarla pilot camera falan var 2. video da işte benim tuşlarla onları değiştirebiliyorsun yani kullanım aynı videodaki gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29543 yani büyük ekranlı göstergelerde bora beyin arabasındaki gibi renkli ekran sadece o ekranı çıkarıp benim c-maxe takmışlar 2. videoda tam kamera yı gösterirken durdurun altta yazılar yazıyor benim tuşlarla o yazılar tam uyumlu ben zaten raadyo telefon falan sonra onları arama fm falan diye hep o tuşlarla yapıyorum benimki 2012 olacak belki böledir sony li falan işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29545 Şimdi şöyle 3 çeşit ekran var.. Benim bilgim renkli ekran teknik olarak kamera takarsak destekler.. Siz aracı alın grafiklerden belli olacaktır..Bakarız o zaman (ki muhtemel yeni şekilde olacak) Sizin araç bu iç'e sahip Açık halide şöyle ise renkli ekrandır buda ekstra resim olsun http://img201.images...27/pa280112.jpg Yani eğer kamera bu ekranı desteklerse olur...Birde navili ekran var 5.0 inc...Bence muhtemel bunada olacaktır..Bakarız daha sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29549 benim motor kapalıyken yani içinde otururken aynı böyle o ekrandaki 5-6 tane ye yakın küçük dikdörtgenler hareket ediyor sağa sola arabayı çalıştırdığımdada dikdörtgenler flu olup böyle hıp hızlı uçuyorlar yok oluyorlar radyo geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29550 O zaman yeni ekran gelmiş Sony ile..Dediklerimiz olmuş :D sevindim adınıza.. Hayırlı olsun grafik ekranı çok hoş..Gösterge ekranınıda siz değişirseniz iç ambians süper olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl comment_29551 Yakup c-maxdeki sonyli ekran aynen böyle ...Ancak 4.2 inç...Kamera destekliyor diye biliyorum...Yalnız kamera sistemi nasıl entegre edilir bilmiyorum...Fakat bence kamera çok gereksiz anlamsız,sensörler zaten çok iyi ve yeterli...Ekran grafik ekran olduğundan çokda başarılı yaklaşım açılarının gösterimi falan...Ford dab navigasyon ekranı ise 5 inç...bu diil yani... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 201114 yıl Yazar comment_29552 oley beee sağolun yakup bey çok yardımcı oldunuz ekran için bayram sonrasını bekliyorum açılsın yedek parçayı arıcam otosandan renkli tft ekranlı gösterge panelini satın alıp taktırtıcam bana yedek parçada var dedi ford direk hattı siz otosanda olduğunu ve fiyatının 2.000 tl olduğunu nereden öğrendiz ? bora bey benim alete boynu bükük desede benimkinin içi güzel içi :D Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın