Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Arazi Taşıtı ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Güzelliği tescilli oldu kırmızının ismi Lazım değil sözüm ona hala pembe diyenler var [emoji3]

Mondeo için yakut kırmızı rengi. Ama seninki şeker pembe. İçinde bile şeker diyo. O nasıl renktir yahu.
Yanıtlama zamanı:

..geçen gün Mondeo ruhsatı değiştirdim ... yakut kırmızı yerine renk bölümüne güzel kırmızı yazmışlar.

Tescilli güzel olmuş işte ne diye değiştiriyorsunuz abi :) 

Yanıtlama zamanı:

Konu goygoya donmus ben tatmin edici cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar

Trafikte düzeltirler onu bi ruhsat Değişimine bakar iş

Yanıtlama zamanı:

goygoy'a dönecek bir durum yok ... sizin mesajınıza @,  cevap vermiş zaten.  Trafik tescil'de düzeltme yaptıracaksınız ... doğru/geçerli cevap verildiğine göre sonrasında olayı biraz geyiğe vurduysak da (müsadeniz ile...) o da bizim hemen her konuyu geyik yokuşuna vurmayı sevişimiz ile alakalı. (bkn.bir çeşit forum geleneği) 

.... nasıl düzeltme yapılıyor? ne yapmam gerekiyor? ...derseniz aracın değişmesi gereken ruhsat'ı ile birlikte teknik belgesini ve faturasını ibraz etmeniz yeterli. Bağlı olduğunuz ilçenin emniyet müdürlüğü tescil bölümüne uğrarsanız orada hallederler.

...yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı? ...yoksa geyiğe devam edelim  :)

Tescilli güzel olmuş işte ne diye değiştiriyorsunuz abi

...bence de iyi olmuş ama 3 yılın sonunda TüV muayenesinde, ya da devir yapılacaksa o zaman sorun yaşanabilir diye el attık (konuya) yoksa güzel kırmızı bence yakut kırmızı'dan daha hoş duruyor, kulakta daha sevimli tını yaratıyor. 

Yanıtlama zamanı:

.el attık (konuya) 

abi bu parantezi neden kullandın burada çok merak ettim ? :) tecrübelerinden faydalanmak isterim :)

Yanıtlama zamanı:

Bende atar yaptıydım ilk sonra alalişiyosun :) Hepsi iyi insanlar [emoji6]

kim benim iletimi uçurduysa o goygoyuda uçuracak o yazıyor kalıyorsa aynı cümleleri tekrar yazma hakkım devam eder...Bakın siz yönetimseniz bende üyeyim yani...böyle tek yanlı ileti uçuramazsınız...

Teyfik abi haklı. [emoji23]
Yanıtlama zamanı:

ba028b384aa2d93ffae87024e93b0751.jpg

Focus 4x4 sızdı.

1.31 ecobost cvt şanzıman olarak satışa çıkan araç 4 çeker olup. 0-100 hızlanması 6.3 an Şehir ici 5.2lt şehir disi 3.8lt yakıt tüketmekte olup dizel seçeneği bulunmamaktadır. Satış fiyati titanyum modeler için 25000 $ olarak piyasaya giriş yapacak yeni model için. Bayilerine deneme sürüsüne bekleniyorsunuz. [emoji48] [emoji56]

volkan onder tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bence sızma değil süzme olmuş.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

https://youtu.be/g-5jJJzkQDg

Focus 4x4

Almancası olan açıklarsa sevinirim. :)

Focus RS başlığımız da Türkçesi var yazı olarak ama konu ile hiç alakası yok.

awd araç sadece arazi için değil.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus kendini iyice bozdu eski kasası çok daha şık duruyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

galiba yanlış anladınız ben konu goygoya dönmüş derken sizi eleştirme manasında demedim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

Yanıtlama zamanı:

galiba yanlış anladınız ben konu goygoya dönmüş derken sizi eleştirme manasında demedim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim

sıkıntı yok üstad, burası deyim yerinde ise -dost meclisi- , bak rahatına.  

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.