Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311912 daha önce mesajım vardı ya ilk sayfada yada başka başlıkta.. ara yoldan ana yola çıkarken yada dönüşlerde, önce durup sonra bakmayı öğrenirsek sorun ortadan kalkar.. bizler bir yola çıkarken eğer sağ veya sol yanımız açıksa, bahçe duvarı vb gibi bir engel yoksa, yavaşça ilerleyip sola-sağa bakıp dönmeyi seviyoruz, sola bakarken sağınızdan bir araba gelip, sonra sağa baktığınızda sağ daki A sütununun buna engel olabileceğini unutmayın.. bir göbekte başıma geldi az daha vuracaktık.. göbekte yol benimdi ama adam bastı kornaya yürürken son anda bende frene bastım.. bir toyota corolla ile kıyaslayınca mükemmel görüşü var focus un.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311915 arkada oturanların inip binmesi konforları çok sıkıntı o zaman doğru oturuş pozisyonunda olmanız güvenliğiniz içinde öncelikli olmalı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 201511 yıl comment_311934 Günümüz tasarımlarındaki en büyük sıkıntılardan birisi görüş açıları.Aslında bakarsanız a sütünu içerideki plastik parça kadar kalın birşey değil aksine neredeyse bütün arabalarda abesle iştigal bir örnek vermek gerekirse doğan-şahinlerin a sütünü kadar ince. Ancak günümüz teknolojisine ayak uydurmak için içinden geçen elektrik tesisatı,yalitim,kalin kablolarin kopcalari yuzunden cok kalinmis gibi duruyor e birde aracin tasarimi isin icine girince dokme beton gorunumlu sutunlar ortaya cikiyor.Birde siz focusun sutunlarina dua edin.Evoque larda o kadar kalinki hic birsey goremiyorsunuz.Hadi kafayi birazcik cevirim diyorsun bu sefer essek kadar aynasindan hicbirsey goremiyorsun.Land rover-jaguar grup sirketi yukarda cem abininde yazdigi gibi bu problem uzerine calismalar yapiyor.Bir ornekte ben vereyim.Hemen hemen Land rover`in butun modellerinde kaputun buyuklugunden dolayi yokus yukari cikarken sadece gokyuzunu gorme gibi bir problem vardir.Firmada buna cok guzel bir care uretmis 2 sene icindede seri uretime gececegini soyluyorlar.Gorucez... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın