Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201511 yıl comment_301543 Arkadaşlar merhaba.Aracım 1.6 Ti VCT motor (125hp) focus 3 sedan manuel vites.LPG taktırmaya karar verdim.Bu modellerden kullanan arkadaşlar olumlu olumsuz yönlerini yazar mısınız? Bu işin ehli Kastamonu veya Çorumda önerebileceğiniz bayi veya usta var mıdır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201511 yıl comment_301546 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Yakıt ve Lpg Konuları" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi YORUM: Taktıran arkadaşlar bu kategori içerisinde bilgilerini zaten aktarmış durumdadır, incelemeniz için TÜM konularımız yoruma ve okumaya her zaman açıktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 201511 yıl Yazar comment_301551 Focus 3 lpg kullanan arkadaşlar bu konu hakkında görüşlerinizi ve lpg'li aracınız ile ilgili izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Emin olun benin gibi birçok kişi bu konu hakkında çok şey merak ediyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201511 yıl comment_301589 2014 focus 3 aracıma 28 martta BRC my 11 lpg taktırdım.şu ana kadar 3000 km yol yaptım.bir sorun yok.taktırdığım yerde çorum'da özençler otogaz bu aracımdan önceki iki aracımada özençlerde brc taktırmış ve herhangi bir sorun yaşamamıştım.inşallah bundan sonrada yaşamam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201511 yıl Yazar comment_301642 Alparslan bey yorumunuz için teşekkürler.Enjektörlerde rahatsız edecek kadar ses geliyor diyorlar doğru mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 201511 yıl comment_301697 Alparslan bey yorumunuz için teşekkürler.Enjektörlerde rahatsız edecek kadar ses geliyor diyorlar doğru mu?çok az fark ediyor.zamanla alışırsın çok dikkat etmezsen rahatsız etmez. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın