Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201114 yıl comment_33114 Ön düzende amortisÖr, amortisÖr takozları, rot başları ve direksiyon kutusundan takırtı, tıkırtı ve/veya gıcırtı tarzı sesler gelebilir. Yol bozuk ve süspansiyon sertse bu sesler daha da belirgindir. Sizin duyduğunuz seslerin Ön düzenin darbe aldığında çıkardığı normal sesler mi yoksa arızadan kaynaklanan sesler mi olduğunu sÖylemek için duymak lazım. Servis danışmanı normaldir dediğine gÖre ben ilki gibi algılamayı tercih ediyorum. Yine de tatmin olmadınızsa ikinci bir gÖrüş almanızı Öneririm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 201114 yıl comment_33263 bende gecen hafta kule takozlarını ve bir kaç parca değiştirdiler ama ses kesilmedi sonra tekrar gııdınce dıreksyon kutusundan ses gelıyor dedıler onuda sipariiş ettiler onu degıstıreceklerini soyledıler bende ford musterı hızmetlerını aradım bır sonuç yok su an ıcın gelınce ne olacak bılmıyorum etrafımda tanıdıgım ve gordugum butun focus 3 sahıplerıne sordum hepsınde aynı sıkıntı var....üretim hatası olabılırmı bu ses ve ön takımlardan gelen sesler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33264 olabilir Hallederler eğer hepsinde varsa Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33266 sorun olan f3 organize olup arayıp aynı sıkıntı hakkında şikayet olursa belki sonuç alırız Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33267 Eğer ki kronik bir problem varsa markalar zaten bunu düzeltir kimse garantiden yedek parça değişimini aylarca yapmak istemez dimi ? Dediğim gibi çok ise düzeltilir ama 2 ayda değil belki 2 sene sonra..Aciliyetine bağlı, az ise zaten böyle devam eder..Vs.. Tabi yazmakta fayda olabilir..Talebiniz varsa başlık açarak işlemi başlatabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33268 1 aylık arabanın orasını surasını actırmak cokta ıcıme sinmiyor çok rahatsiz edıcı bir ses dıreksyon kutusuda gelsın degısın devam ederse artık bır cozum buluruz.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33270 Duymadan görmeden yorum yapmak zor maalesef.. Halledilir hepsi ford sıradan firma değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33272 Halledilir hepsi ford sıradan firma değil Bak bu komikti işte.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33273 Bak bu komikti işte.. Just Company , okeeyyyyyy Ben yaşadığım şeyleri de biliyorum, bazıları basit hatalardan üzülmüş olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33295 Orayı burayı açtırmayı kafaya takmayın, çünkü birileri (robot bile olsa) bir sürü parçadan bu arabayı toparlamış, bu da tekrar dağıtılabilir toplanabilir demek, yeterki özenli çalışılsın. Direksiyon kutusundan Arnavut kaldırımı gibi yoğun ama küçük engebeli yollara girince hızlı bir tıkırtı şeklinde ses geliyor yeni Ford'larda, bu bizim yeni Fiesta'da Focus'da da var. Muhtemelen imalat şekli ile ilgili. Sorun yaratacağını hiç düşünmüyorum. Ancak yetkili servis bunu duymak, anlamak ve durumu size anlatmak zorunda. Benim yeni Focus'ta şimdiye kadar izlenimlerin bu konuda servislerin çok duyarlı ve müşteri memnuniyetini hedefler nitelikte davrandığı yönünde. Son söz: Sorunsuz araç olmaz, önemli olan sorunlarınızı etkili bir şekilde gideren muhattap bulmanız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33299 aracı fazla tanımadığımızdan bu gibi seslerin normal mi yoksa anormal mi olduğunu bilmiyorum. bizim bol çukurlu yollarımızda ses yapmayacak araç olduğunu da zannetmiyorum. şu ana kadar iki kez kayıt açmadan kontrole gittim, ikisinde de sıkıntı çıkarmadılar. benim anladığım bu tür mekanik seslerin bakım zamanına kadar artmaması durumunda sorun olmayacağı. fakat servis danışmanından başka bir arkadaşın gelip "siz lastikleri değiştirmişsiniz, kışlık lastik bu sesleri yapar" demesi beni şaşırttı biraz. acaba baştan mı savılıyoruz dedim?? geçenlerde diğer aracımız opel corsa 1.2 de yolda hararet yaptı. 2011 araç. babam kontrol ettiğinde su kabının boşaldığını görmüş. gidip antifriz almış ve ekleyip eve gelmiş. antifrizi koyup gittiği yol hepi topu 1 km tutmaz. ki 1-1.5 saat motorun soğumasını beklemiş ve su akıtıp akıtmadığını da kontrol etmiş. eve geldikten sonra yol yardımı aradık, servise çektirin dediler(az daha çekiciden de düşüyordu araba, allah korudu). ertesi gün servisteki eleman niye "yeşil anifriz koydunuz" diye tuturmuş(o soğukta yeşili kırmızıyı turuncuyu bulmak ne alakaysa). bizimkide altta kalmamış cevabını vermiş. dün işlemleri garanti dahilinde yaptıklarını söylediler, aracı teslim aldık. demek istediğim alttan alacak bir durumum zaten olamaz. bu aracın garantisi varsa benden kaynaklanmayan bir sorun için bizleri üzmemeleri gerekir. opeldeki eleman yeşil antifrize bahane üretebiliyor, forddaki eleman da lastiklerden mekanik seslere bahane çıkarabiliyor. lastik havalarını da 2 haftada bir kontrol etmeme ve kışlık lastiklerin daha yumuşak olmasına rağmen. ben aracı yeni almış ve tanımıyor olabilirim. ama olmayacak bir bahane de üretmemeleri gerekir. Kasım 27, 201114 yıl mehmet fatih tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 201114 yıl comment_33305 Aracın silecek suyu hariç tüm sıvıları servis veya bilen tarafından tam uyumlu doldurulması gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 201114 yıl comment_33919 ve sonunda direksyon kutusuda geldi ve değişti ama seste değişen bir şey yok acayıp rahatsız edıcı adamlar bulana kadara arabanın butun parcalarını değiştiriler yarın tekrar gıdecem form hazırlıyacaklarmıs bende artık parca degısımı kabul etmeyecegımı soyledım yarın yenı gelısme olursa paylasırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201114 yıl comment_33925 ve sonunda direksyon kutusuda geldi ve değişti ama seste değişen bir şey yok acayıp rahatsız edıcı adamlar bulana kadara arabanın butun parcalarını değiştiriler yarın tekrar gıdecem form hazırlıyacaklarmıs bende artık parca degısımı kabul etmeyecegımı soyledım yarın yenı gelısme olursa paylasırım... Neler değişti tam olarak? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın