hakan eren Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 focusların 2011 üretimlerinin bazı tdcilerinde start/stop varmış doğru mu bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 iyi işte senin eşek 44000 tl imiş ozaman şimdi 55000 tl..eşek aynı eşek...fiyatı 11000 tl. artmış ama hala alıcı var.... sistem aynı sistem....heryerde herzaman.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 focusların 2011 üretimlerinin bazı tdcilerinde start/stop varmış doğru mu bu? doğru Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakan eren Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 doğru peki bunu neye göre belirlemişler. Üretim tarihine göre mi? hangi paketlerde var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ilyas akkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 ilk gelen partide var bildiğim. aracımda var ama ist trafiği içinde nadir kullanıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 focusların 2011 üretimlerinin bazı tdcilerinde start/stop varmış doğru mu bu? benim sattıgım hb style tdcı da vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hakan eren Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 ilk gelen partide var bildiğim. aracımda var ama ist trafiği içinde nadir kullanıyorum siz ne zaman almıştınız ilyas bey? donanım düzeyi ne titanium mu style mı? bazı trend modellerde de var ama neye göre koymuşlar anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 rastgele koymuşlar bence, daha doğrusu deneme amaçlıdır ilk üretilen olduklarından olabilir karışmışta olabilir,benim ön farlar styledada titanium farıydı içi siyahtı yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Ben gayet memnunum start-stop olmadığından. Start-stop ise 2011 model yılı TDCi ler ile Ecoboost motorlu Focus 3 lerde var. 2012 model yılı itibari ile ithal edilen Focuslarda ise yok. Donanım olarak ayrıldığını bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Sana katılıyorum ümit bencede tamamen gereksiz bişeydi zaten, herzaman kapatıp sürüyordum bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Niye kapatıyosunuzki start stopu?Gayet kullanışlı bişi aslında...Özellikle şehiriçi yoğun trafikte çok yakıt tasarrufu yapıyor...Ayrıca çevreyi korumak açısından da iyi bişey..Keşke bende de olsaydı..2012 Model diye kaldırmışlar lavuklar la... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Ver geri sen bu arabayı Bora bey. Bana 2011 ini verin bunun, ya da start stop takın şu arabaya diye baskı yapın. Seve seve 2011 ini vermeyi kabul edeceklerini sanıyorum. Ama sıkıntı şurada Titanium, X pak. park pak ve sunroof (En büyük artı) Şeker kırmızı renginde bulabilirler mi onu bilmiyorum. :P Övüyüm biraz arabayı da hoşuna gitsin yoka bir litre benzin alıp yakacak yakında arabayı. Sonrada karşısına geçip, yaktım işte seni çin işi Focus diye seyredek bir sigara yakp. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Ben stop-start un gayet efektif olduğuna inanıyorum ve kullanıyorumda. Olmasaydı dert edermiydim? Hayır. Takmaya uğraşırmıydım ya da olsun diye ekstra para verirmiydim gene hayır. Ama olması güzel bir şey. Sonuçta şehiriçinde %10 yakıt tasarrufu ciddi bir oran. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 (düzenlendi) Evet Doğru söylüyosun Mertol çok ciddi bir oran.Astarı yüzünden pahalıya gelmese ben uğraşıcam start stop içinde ama ekstradan marş motoru yazılım falan baya bir masraf ve uğralı gerektiriyor...Belki ilerde daha mümkün hale gelirse bakıcam artık... ümit niye yakiim ya arabamı,ben çok memnunum arabamdan ama ah keşke,keşke olsaydı diyeceğim donanımlarıda olsaymış...Napalım işte,avrupa birliğine girememenin sıkıntıları işte,avrupadaki hansın,frankonun,mişhelin o donanımlara sahip olabilme şansına biz sahip değiliz...Kaderimize boyun eğiyoruz...Yapacak bişii yok.... Aralık 11, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2011 Ben stop-start un gayet efektif olduğuna inanıyorum ve kullanıyorumda. Olmasaydı dert edermiydim? Hayır. Takmaya uğraşırmıydım ya da olsun diye ekstra para verirmiydim gene hayır. Ama olması güzel bir şey. Sonuçta şehiriçinde %10 yakıt tasarrufu ciddi bir oran. %10 çok ciddi bir oran, ben hiç o kadar tasarruf ettirmeyi başaramadım, taiş çatlasa %3-4'lerde dolaşıyor, Ford'un teknik rakamlarına göre de %7 civarında yanlış hatırlamıyorsam.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap