Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sedanla hb aynı zamanda mı gelicekti?Yoksa hatchback mi var sadece?

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 467k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sedanla hb aynı zamanda mı gelicekti?Yoksa hatchback mi var sadece?

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar limitim bu kadarına yetti ama donanım özelliklrinide yollamaya çalışıyorum şimdi....

Yanıtlama zamanı:

I-Ih yükleyemedim...Şimdilik bunlarla idare edin..Admin bu fotoları bir yere eklerse bende siler donanım özelliklerini yakından çektiğim fotoları eklerim artık..beklemedeyim şu an..sorularınız varsa broşüre bakıp söylüyeyim hemn....

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler hocam acaba bu katalog bayiilerde niye yok?Adamlar hala 3 ay sonra gelecekmiş gibi muamele yapıyor,sanırım Otosan organize olamadı tam.

Yanıtlama zamanı:

I-Ih yükleyemedim...Şimdilik bunlarla idare edin..Admin bu fotoları bir yere eklerse bende siler donanım özelliklerini yakından çektiğim fotoları eklerim artık..beklemedeyim şu an..sorularınız varsa broşüre bakıp söylüyeyim hemn....

sn rockerroller paylaşımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.. size bir sorum olacak..ford.uk den indirdiğiniz avrupada satılan ford focusun broşurunde zetec donanımın içi gösteriliyor..(pdf dosyasının 12. sayfasında) bu arabanın içi ile bu sizin elinizdeki broşürde titanium versiyonun içi elektronik klima hariç aynı gibi gözüküyor.. en çok dikkatimi çeken ise hız göstergesinin ortasındaki lcd ekran.. acaba ben mi resimlerden öyle gördüm yoksa gerçekten aynı mı?? teşekkürler..

bu linkte avrupa versiyonun broşürü var..

http://www.ford.co.uk/Cars/Focus/BrochurePricesSpecifications

Yanıtlama zamanı:

rocker adamımaın....sagol bugünlerde BOSS uyuyor sanırım...siteyi sen götürdün yine...

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler hocam acaba bu katalog bayiilerde niye yok?Adamlar hala 3 ay sonra gelecekmiş gibi muamele yapıyor,sanırım Otosan organize olamadı tam.

Ben çok uzun süredir fordun internet sitesine üyeyim,birde focusun ilk siteye konduğunda broşür talep etmiştim,ayrıca focus 2,5 titanyum x i (sattım :)) sıfır km almıştım,yani adamlar için Yağlı Müşteriyim sanırım o yüzden geldi bana.Bu broşüre ekli ve fotolarda gördüğünüz mektubu götürür ve focus 3 ü alırsam F Kasko 1 senelik hediyeymiş...Ama ben bu şekliyle hiç tatmin olamadım yahu.Opel Astranın çok daha fazla özelliği var ve full artı fulu 62 bine geliyor. Tek eksisis astranın,dizeli 1.3 95 ps,5 vites ve 20 lt bagajı daha küçük...diğer tüm özellikleri yeni focusla aynı (dinamik tork kontrolü dahi) .Tercihim Astraya doğru dönebilir her an....Şu önümüzdeki 3 ayda kör nokta uyarı ve start-stop(dizellerde) gelmezse büyük ihtimal astraya dönecek fikrim...Otosaaan Otosan duy sesimizi,bu sesler focusçuların istekleriiiiii..... :D:lol::ph34r:

Yanıtlama zamanı:

sn rockerroller paylaşımlarınız için gerçekten çok teşekkür ederim.. size bir sorum olacak..ford.uk den indirdiğiniz avrupada satılan ford focusun broşurunde zetec donanımın içi gösteriliyor..(pdf dosyasının 12. sayfasında) bu arabanın içi ile bu sizin elinizdeki broşürde titanium versiyonun içi elektronik klima hariç aynı gibi gözüküyor.. en çok dikkatimi çeken ise hız göstergesinin ortasındaki lcd ekran.. acaba ben mi resimlerden öyle gördüm yoksa gerçekten aynı mı?? teşekkürler..

bu linkte avrupa versiyonun broşürü var..

http://www.ford.co.uk/Cars/Focus/BrochurePricesSpecifications

bir dakika bakıp hemen cevap vericiim...Admin Behzat Ç.yi zilemedim bu broşürü yüklemek için sen neredesin yahu :ph34r:

Yanıtlama zamanı:

bir dakika bakıp hemen cevap vericiim...Admin Behzat Ç.yi zilemedim bu broşürü yüklemek için sen neredesin yahu :ph34r:

bir de size zahmet olacak ama bizdeki titanium ile avrupadaki zetec donanımın farkı var mı?? zetec donanımda olanlar pdf dosyasının 15 ve 19. sayfalarda yer alıyor..şöyle bir karşılaştırırsanız çok sevinirim..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Otosan İngilteredeki edge (en düşük) donanımı Türkiyede trend , zetec(orta) donnımı style, zetec plus donanımı da titanyum diye kakalıyor bizlere...Hemde neredeyse 2 katı fiyatına...Protesto edelim..Bu fiyata bize düşükdonanım satan koçu kınamak için mail atalım,feysbukta sayfa açalım :ph34r:

Yanıtlama zamanı:

Ben çok uzun süredir fordun internet sitesine üyeyim,birde focusun ilk siteye konduğunda broşür talep etmiştim,ayrıca focus 2,5 titanyum x i (sattım :)) sıfır km almıştım,yani adamlar için Yağlı Müşteriyim sanırım o yüzden geldi bana.Bu broşüre ekli ve fotolarda gördüğünüz mektubu götürür ve focus 3 ü alırsam F Kasko 1 senelik hediyeymiş...Ama ben bu şekliyle hiç tatmin olamadım yahu.Opel Astranın çok daha fazla özelliği var ve full artı fulu 62 bine geliyor. Tek eksisis astranın,dizeli 1.3 95 ps,5 vites ve 20 lt bagajı daha küçük...diğer tüm özellikleri yeni focusla aynı (dinamik tork kontrolü dahi) .Tercihim Astraya doğru dönebilir her an....Şu önümüzdeki 3 ayda kör nokta uyarı ve start-stop(dizellerde) gelmezse büyük ihtimal astraya dönecek fikrim...Otosaaan Otosan duy sesimizi,bu sesler focusçuların istekleriiiiii..... :D:lol::ph34r:

Hocam Astra'ya bence çok bakmayın kullananlar 1.3 95 hp'nin yetersiz olduğunu,arabanın rüzgar sesi aldığını ve içerideki plastik kalitesinin bazı yerlerde çok düşük olduğunu söylüyorlar,ön amortisörlerinden falan sesler gelen varmış daha 0 arabada,bence iyice araştırın öyle karar verin. :D

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Otosan İngilteredeki edge (en düşük) donanımı Türkiyede trend , zetec(orta) donnımı style, zetec plus donanımı da titanyum diye kakalıyor bizlere...Hemde neredeyse 2 katı fiyatına...Protesto edelim..Bu fiyata bize düşükdonanım satan koçu kınamak için mail atalım,feysbukta sayfa açalım :ph34r:

ben de bundan korkuyordum.. demekki yıllar önce kuş serisi arabalarda sağ aynayı söküp opsiyon diye satan ZİHNİYET HALA DEĞİŞMEMİŞ..... donanım donanım diye 2 gündür yorum yazan arkadaşlara cevabım olsun..teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

bir de size zahmet olacak ama bizdeki titanium ile avrupadaki zetec donanımın farkı var mı?? zetec donanımda olanlar pdf dosyasının 15 ve 19. sayfalarda yer alıyor..şöyle bir karşılaştırırsanız çok sevinirim..

açıklama yaptım bakıp.Zetec donanımın otomatik klimalı artı plus bazı fazla özelliklerini bize titanyum diye kakalıyor. Titanyum ingilterede sony cd çalar,kör nokta uyarı ve start stopla satılıyor. Titanyum x de ise daha büyük orta konsol sonyli ekran ve daha büyük yol bilgisayarı ekranı var !!!!

Yanıtlama zamanı:

açıklama yaptım bakıp.Zetec donanımın otomatik klimalı artı plus bazı fazla özelliklerini bize titanyum diye kakalıyor. Titanyum ingilterede sony cd çalar,kör nokta uyarı ve start stopla satılıyor. Titanyum x de ise daha büyük orta konsol sonyli ekran ve daha büyük yol bilgisayarı ekranı var !!!!

evet gördüm ve gerçekten çok üzüldüm.. boşu boşuna 3 ayımı yedim ford focusu bekleyim diye.. sen bilmiomusun bunları kardeşim alsana opeli bak rahatına..ahh kafam ahh..nisanda zam gelcek alın dediler olsun ben bekleyeceğim demiştim.. çok büyük ders oldu bu bana..bi daha otosan bmw getirip satsa bmw almam..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.