Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329145 11 November 2015 - 21:02 tarihinde, Burhan Bakar yazdı: Nihayet havuzlu paspaslari teslim aldim Malzeme kalitesi bekledigimden cok daha iyi ve en onemlisi tum yuzeyi sariyor ve cuk oturdu Hocam, siz memnun kaldınız sanırım. Ben de aradım ellerinde olduğunu söylediler. Şimdi siparişi verdim, inşaallah biz de memnun kalırız Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl Yazar comment_329238 Bayi bana onceki mondeonun paspasini vermisti malzeme olarak bana ondan iyi geldi,hayirli olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl comment_336625 20 dakika önce, Burhan Bakar said: Süper çekim olmuş, süper araba olduğu için Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl comment_336631 33 dakika önce, Burhan Bakar said: nerede yapıldı bu çekim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl Yazar comment_336639 Tokat Sulusaray ilçesi Dutluca köyü yolu,mobil dönüşü Yine ve yeniden ifade etmek gerekirse,konfor,sürüş keyfi ve tasarım harikası Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201510 yıl comment_336808 22 saat önce, Burhan Bakar said: Bana bunu hatırlattı vahşi kedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201510 yıl Yazar comment_336832 2 saat önce, Volkan G. said: Bana bunu hatırlattı vahşi kedi Banada hatırlattığınız iyi oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337269 Fotoğraflar çok güzel gerçekten. Ben de Yeni Mondeo alma arefesindeyim. Merak ettiğim konu, Navigasyon SD kart meselesi. Bunun için ekstra para aldıkları doğrumudur? Bayim 850 TL gibi astronomik bir rakam söyledi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337270 4 dakika önce, Saygın O. said: Fotoğraflar çok güzel gerçekten. Ben de Yeni Mondeo alma arefesindeyim. Merak ettiğim konu, Navigasyon SD kart meselesi. Bunun için ekstra para aldıkları doğrumudur? Bayim 850 TL gibi astronomik bir rakam söyledi. Doğru, bunu size kalem olarak değilde fiyatın içine dahil edip söylemeleri gerekirdi bu yönde düşünceye sevk edilmemesi adına. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337271 Bir de kısa bir internet araştırması yaptım. Bedava alan var, 240 ödeyen, 330 diyen, 400 küsür gördüm ve birkaç da benimki gibi 850. Hangisi geçerlidir, bayiye mi bırakılmıştır? Official bilgiyi nasıl alabiliriz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201510 yıl comment_337278 23 dakika önce, Saygın O. said: Bir de kısa bir internet araştırması yaptım. Bedava alan var, 240 ödeyen, 330 diyen, 400 küsür gördüm ve birkaç da benimki gibi 850. Hangisi geçerlidir, bayiye mi bırakılmıştır? Official bilgiyi nasıl alabiliriz? Dedim ya, size bunu fiyata dahil ederek söylemeleri GEREKİYOR. Böyle kafalarına göre fiyat vermeleri yanlış olmuş. Official bilgi bu. Daha fazlası ford.com.tr ve çağrı merkezinde Siz bu fiyatı aracın fiyatına ekleyin ve ona göre fiyat kıyaslamasını yapın, fazla takmayın özetle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl Yazar comment_337387 17 saat önce, Saygın O. said: Bayim 850 TL gibi astronomik bir rakam söyledi. Yakup beyin söylediği gibi hoş olmamış ama kafanıza takmayın,bana o zaman ücretsiz vermişlerdi Mondeo,D segmenti içerisinde (premiumlar dahil edilebilir) tüm yönleriyle değerlendirildiğinde en iyi araç,test sürüşü yapmak şartıyla almanızı tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201510 yıl comment_337436 5 saat önce, Burhan Bakar said: Yakup beyin söylediği gibi hoş olmamış ama kafanıza takmayın,bana o zaman ücretsiz vermişlerdi Mondeo,D segmenti içerisinde (premiumlar dahil edilebilir) tüm yönleriyle değerlendirildiğinde en iyi araç,test sürüşü yapmak şartıyla almanızı tavsiye ederim Dizel test aracına rastlamadım o yüzden benzinli test ettim, gayet güzel geldi. Ama dizele alışmış birisi olarak tercihim 1,6 Tdci oldu. Araç gerçekten güzel. Umarım Focus gibi mutlulukla kullanırım. Aslında test etmeden de alabileceğim bir araç oldu Ford; sürüşüne, gidişine herşeyine alışmışım. Aracımı yılbaşı sonrasında teslim alacağım, kesin kararımı verdim. Navigasyon kartını ise almayacağım, çünkü İzmir'deki birkaç servisi aradım hepsi 310 TL fiyat verdi. Sonradan birini alırım. Bu arada Burhan Bey, o karlı ağacın altındaki fotoğraf beyaz tercih etmemde epey etkili oldu. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın