Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 201511 yıl Yazar comment_312154 Öyle tahmin ediyorum,hafif sıkıntı var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201511 yıl comment_312171 Adanada ki ford bayilerine gittim,nasıl bu kuzunun satışları?Üüüüüüüüffffff,zaten ford bayilerine giderseniz arkadaşların kaba et rakımlarının yükselmesinden anlarsınız yani sözde değil özde satış yapıyor adamlar ama bir eleştiri getirelim ki,daha önce vw bahsi açılınca eleştirdikleri malum bekleme durumuyla pek bir övünüyorlar,demek ki iyi birşey bu bekleme olayı HaHaHa ... aslında tabi ki iyi bir şey değil ama müsade et iki dakika şımaralım üstadım. ... stepne konusuna gelince, daha önce de bahsi geçmişti. Stepne havuzu ve bagaj dizaynı "ince" stepne'ye göre yapıldı, tam boy -kalın- stepne Ford - Türkiye'nin icadı. (...ve Rusya'nın) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 201511 yıl Yazar comment_312195 HaHaHa ... aslında tabi ki iyi bir şey değil ama müsade et iki dakika şımaralım üstadım. ... stepne konusuna gelince, daha önce de bahsi geçmişti. Stepne havuzu ve bagaj dizaynı "ince" stepne'ye göre yapıldı, tam boy -kalın- stepne Ford - Türkiye'nin icadı. (...ve Rusya'nın) Siz şımarın ki bizim kuzu değerlensin Edit:Yorum bencillik içerir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201511 yıl Yazar comment_314920 Sabah sabah uyku tutmadı,yatak battı vs yazıp yazmamakta ki tereddütleri aşıp adı FOCUSclub olan bir sitenin bir ferdi olarak kendi ayağıma sıkmaya karar verdim Dün itibariyle mondişi aldıktan sonra tekrardan bir focus kullanmış bulunuyorum ve hayretler içerisinde kaldığımı söylemezsem ilk paragrafta yazdığım şeylere haksızlık ettiğimi düşüneceğim,sebebini açıklayacak olursak mondeo ile focus arasında çok ciddi fark var ve bu farkı ciddi yapan şey ise aradaki fiyat farkı. Mondeo style ve focus titanium donanımlarını baz aldığımızda,arada ciddi fark yaratmayacak +/- donanım özellikleri mevcut,yani bunları göz ardı edip her iki donanımı eşdeğer tuttuğumuzda birinin fiyatı 9 birim(9k) diğerinin ki 8 birim(8k),eğer aracın uzun olması beynimizde çok çok ciddi sorun teşgil etmiyorsa(tabi bu bazı insanlar için artı bir durum),yine eğer focusla aramızda çok çok duygusal bir bağ yoksa vede acil olarak focus titanium almamız gerekmiyorsa,bu aradaki 1k fiyat size mondeonun focusa nazaran verdikleri yanında çok çok küçük kalan bir değer,sayılara fazla anlam yükleyen ve sayıların fazla şey anlattığını düşünen biri olarak şöyle bir kıyaslama yapabilirim ki; Fiyat olarak aradaki oran 8/9 ise,size vereceği tüm özellikleri dikkate alırsak focus/mondeo arasındaki oran 8/13 diyebilirim Bu anlattıklarımdan çıkaracak sonuç,focus almayı düşünen arkadaşlar eğer titanium almayı düşünüyorsanız ve focusu test ettiyseniz bir de mondeoyu test ediniz,söylediğim sebepler yada kendinize göre daha başka ciddi sebepleriniz yok ise Focus titanium yerine D sınıfı Mondeo çok tercih edilesi bir araç Sözlerimi kendimde dahil olduğum sevgili fordcu arakadaşlara sizleri çok seviyorum diyerek bitirmek istiyorum Fordcu:Ford marka araç sahibi kişi (bkz.TDK güncel Türkçe sözlük) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201510 yıl comment_317724 Zam gelmiş 2 ila 4 arasında Focus'a bakıp siteye ekleyelim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201510 yıl Yazar comment_317726 PC den açmıyordu şimdi baktım düzelmiş.Şimdi bi yorum yapacağım ama vicdanımı rahatsız eden şu düşünceyi de ekleyeyim Fiyatlar uçup gidiyor,vergiler resmen hukuki gasp düzeyinde,memlekete doğru dürüst araba gelmiyor,gelenlerde hep ufak motorlu güçsüz zevksiz araçlar,şöyle en azından bi 2.0 motora keyifle binemiyoruz,petrol fiyatları malüm zaten deyip kızıyorum ama bunlardan ortalık yerde konuşup ayda 900 tl ye ev geçindirip yazdıklarımı okuyan insanları düşününce de üzülüyorum,ne diyorlardır kim bilir şimdi bizler için ama malesef mercedeslere çerez parası diyenleri ölümüne savunanlarda yine onlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201510 yıl Yazar comment_327042 Kafayı havuzlu aksesuarlara takmış biri olarak bagaj havuzundan sonra nihayet havuzlu paspası da almış bulunuyorum http://www.otommodamarket.com/tarz-ford-mondeo-2015-v-3d-havuzlu-paspas-urun8197.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201510 yıl Yazar comment_327146 Uzun süredir merakla beklediğim Mondeo incelemesi https://www.youtube.com/watch?v=n1xc0zGvxTw Ekim 31, 201510 yıl Burhan Bakar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl Yazar comment_328981 Nihayet havuzlu paspaslari teslim aldim Malzeme kalitesi bekledigimden cok daha iyi ve en onemlisi tum yuzeyi sariyor ve cuk oturdu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 201510 yıl comment_328987 On 31.10.2015 17:25:04, Burhan Bakar said: Uzun süredir merakla beklediğim Mondeo incelemesi https://www.youtube.com/watch?v=n1xc0zGvxTw peki bir mondeo kullanıcısı olarak nasıl buldunuz test yorumlarını. ben otopark sitesinin testlerini çok beğeniyorum ama nedense ford lara pek olumlu yorum yapmıyorlar yada detaylara çok inmiyorlar focus testi de yavan gelmişti. vw testlerinde aşırı bir detay ve övgü varmış hissi veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329100 11 saat önce, Bahadır Atay said: peki bir mondeo kullanıcısı olarak nasıl buldunuz test yorumlarını. ben otopark sitesinin testlerini çok beğeniyorum ama nedense ford lara pek olumlu yorum yapmıyorlar yada detaylara çok inmiyorlar focus testi de yavan gelmişti. vw testlerinde aşırı bir detay ve övgü varmış hissi veriyor. 520i serisi testini daha önce izlemiştim ve 520i'nin sessizliği ve konforunu öve öve bitirememişlerdi, bu yorumda Mondeo'nun 520i ayarında bir sessizlik ve konfor yakalandığını yine üstüne basarak söylüyorlar. Bütün test yorumlarında olduğu gibi herşey çok güzel, bu şanzıman bu motora olmamış yorumu var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl Yazar comment_329114 Bende kendi yaptiklari diger testlere oranla yavan buldum. Konfor konusunda premiumlarla yarisabilecegini dusunuyodum ama fazla abartili olur diye dile getirmedim ama testten cesaret aldim,ben Merso e ayarinda konforu oldugunu dusunuyorum Yol tutusu olarak test araclarinin lastigi cok cabuk kabak oluyor,eksi puanlarinin lastik kaynakli oldugunu dusunuyorum Led olayina pek diyecegim yok cunku benim aracta yok ama firmalar en güçlü yanlarinin reklamini yaparlar malum TR deki tek reklam far uzerine Şanzıman olayina katiliyorum yuksek tuketim ve daha az konfor ama uzun ömür Performans olayi ise malesef motor ve şanzıman birlikteliginde biraz sikintili,160 lik degil hissi veriyor ama yinede performansli bir arac.Benim 115\270 motor kasayla beraber dusundugumde teknik verilerle tam uyumlu gibi,bu arada bir haftadir adanadayim notebook yok imla icin kusura bakmayin,telden yazmayi pek sevmiyorum 11 saat önce, Bahadır Atay said: peki bir mondeo kullanıcısı olarak nasıl buldunuz test yorumlarını. ben otopark sitesinin testlerini çok beğeniyorum ama nedense ford lara pek olumlu yorum yapmıyorlar yada detaylara çok inmiyorlar focus testi de yavan gelmişti. vw testlerinde aşırı bir detay ve övgü varmış hissi veriyor. 12 saat önce, Hakan Saraylı said: Çocuk havuzu gibi mubarek Bende kendi yaptiklari diger testlere oranla yavan buldum. Konfor konusunda premiumlarla yarisabilecegini dusunuyodum ama fazla abartili olur diye dile getirmedim ama testten cesaret aldim,ben Merso e ayarinda konforu oldugunu dusunuyorum Yol tutusu olarak test araclarinin lastigi cok cabuk kabak oluyor,eksi puanlarinin lastik kaynakli oldugunu dusunuyorum Led olayina pek diyecegim yok cunku benim aracta yok ama firmalar en güçlü yanlarinin reklamini yaparlar malum TR deki tek reklam far uzerine Şanzıman olayina katiliyorum yuksek tuketim ve daha az konfor ama uzun ömür Performans olayi ise malesef motor ve şanzıman birlikteliginde biraz sikintili,160 lik degil hissi veriyor ama yinede performansli bir arac.Benim 115\270 motor kasayla beraber dusundugumde teknik verilerle tam uyumlu gibi,bu arada bir haftadir adanadayim notebook yok imla icin kusura bakmayin,telden yazmayi pek sevmiyorum 12 saat önce, Bahadır Atay said: peki bir mondeo kullanıcısı olarak nasıl buldunuz test yorumlarını. ben otopark sitesinin testlerini çok beğeniyorum ama nedense ford lara pek olumlu yorum yapmıyorlar yada detaylara çok inmiyorlar focus testi de yavan gelmişti. vw testlerinde aşırı bir detay ve övgü varmış hissi veriyor. Hakan abi onlar icin aliyorum zaten doseme dusmanlari canavarlar Kasım 12, 201510 yıl Burhan Bakar tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın