Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Otomobil ile ilgili ise lütfen ilgili konularda veya yeni başlık açınız, malum ben herşeyi doğru bilmeyebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 10 GÜNÜMÜZ KALDI BAKALIM NOLUCAK EĞER DÜZELMESSE BAYİNİN ADINIDA AÇIKLICAM ELBETTE BENLE SÖZLEŞME FALAN YAPILMADI KAPARO VERDİM ONUN MAKBUZLARI VAR ELİMDE... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 10 GÜNÜMÜZ KALDI BAKALIM NOLUCAK EĞER DÜZELMESSE BAYİNİN ADINIDA AÇIKLICAM ELBETTE BENLE SÖZLEŞME FALAN YAPILMADI KAPARO VERDİM ONUN MAKBUZLARI VAR ELİMDE... Lütfen büyük karakterle yazmayalım hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 cidden araba yok ama Yakup, bu ay gelen gemide ki araçların tamamı satılmış/bağlantılı desem inanır mısın? hatta bir adım öteye geçeyim, şirkete (bizim şirkete) dışarıdan (kısa dönem kiralama) 10 adet Fiesta kiraladım ... bu ay sonu araçlarım gelince kiralık Fiesta'ları iade edeceğim ... o derece yani. showroom'a koyacak araba bulamıyorum yahu ... aramızda -showroom sünnetçi vitrinine döndü- geyiği bile çeviriyoruz. (malumunuzdur, sünnetçinin vitrini boştur ... adamcağız oraya ne koyacak ki?) kaan abi bu ay gelecek gemi tahmini olarak nezaman gelir?konunun piiri sizlersiniz bana yardımcı olun netür bi yol izlemeliyim ? Lütfen büyük karakterle yazmayalım hayırlı olsun. uyarınız için teşekkürler yeniyim kusuruma bakmayın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 (düzenlendi) kaan abi bu ay gelecek gemi tahmini olarak nezaman gelir? üstadım hava (örnek: fırtına çıktı/çıkmadı) ve uğranacak limanların durumuna (örnek: pire limanında grev var/yok) bağlı olarak bir kaç gün sarkma olsa da normal koşullar altında ayda iki (2) gemi geliyor. İlk gemi 23/24/25'i gibi limana yanaşıyor ve normalde 24, max.36 saatte vira bismillah diyor. İkinci gemi ise ondan bir hafta kadar sonra ... yani 29/30/01'i gibi geliyor ve o da 24 saatte gemiyi boşaltıp (Türkiye ilk ve son durak) yani arabaları indirip yerlerine ticari araçları (courier - transit ve sandık motor) yükleyip gidiyor. ...sizin aracınız hangi gemide? kaç statü'de? ...her aracın bir sipariş takip numarası vardır. bayiniz aracın güncel durumunu sistem üzerinden kontrol edip size bildirir (...ki zaten tahmini teslim tarihini en sağlıklı onlar verir) ...kimi zaman tescil sisteminde (Asbis) veya gümrükte (örnek:geçen ay yaşanan TRT bandrolü krizi) sorunlar yaşansa da tahmini teslim tarihlerine sadık kalmaya çalışılır. sonuç : aracı aldığınız bayi ile dirsek temasında kalmaya devam (bence) ...biz en fazla hariçten gazel okuruz, tecrübelerimizi paylaşırız ... güncel/doğru bilgi bayinizde. Nisan 21, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 (düzenlendi)       üstadım hava (örnek: fırtına çıktı/çıkmadı) ve uğranacak limanların durumuna (örnek: pire limanında grev var/yok) bağlı olarak bir kaç gün sarkma olsa da normal koşullar altında ayda iki (2) gemi geliyor. İlk gemi 23/24/25'i gibi limana yanaşıyor ve normalde 24, max.36 saatte vira bismillah diyor. İkinci gemi ise ondan bir hafta kadar sonra ... yani 29/30/01'i gibi geliyor ve o da 24 saatte gemiyi boşaltıp (Türkiye ilk ve son durak) yani arabaları indirip yerlerine ticari araçları (courier - transit ve sandık motor) yükleyip gidiyor.   ...sizin aracınız hangi gemide? kaç statü'de? ...her aracın bir sipariş takip numarası vardır. bayiniz aracın güncel durumunu sistem üzerinden kontrol edip size bildirir (...ki zaten tahmini teslim tarihini en sağlıklı onlar verir) ...kimi zaman tescil sisteminde (Asbis) veya gümrükte (örnek:geçen ay yaşanan TRT bandrolü krizi) sorunlar yaşansa da tahmini teslim tarihlerine sadık kalmaya çalışılır.   sonuç : aracı aldığınız bayi ile dirsek temasında kalmaya devam (bence)   ...biz en fazla hariçten gazel okuruz, tecrübelerimizi paylaşırız ... güncel/doğru bilgi bayinizde.    abi verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim bende bayiye sordum sistem üzerinden göremiyormusunuz diye öyle bi sistem yok cevabını aldım nasıl bi yere çattım nasıl bi satış temsilcisine çattım vallahi anlamadım... Nisan 21, 2015 Fahrettin Keskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2015 öyle bi sistem yok cevabını aldım ..peki ...sistemin adı BSS , araç statüleri ve tahmini teslim tarihleri hatta -nakliye- bilgileri bu sistem üzerinden takip edilir. Arkadaş üşenmesin de baksın aracınızın durumuna... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Keskin Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 ya abi seni daha önce tanımalıydım...bugün ilk işim arayıp o kadını şoka uğratmak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 gemiyi takip etmek istiyorsanız ilk önce geminin adını öğrenin sonra bu siteden takip edebilirsiniz. http://www.marinetraffic.com/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 arabayı ilk teslim aldığım anı hiç unutmam sanırım... ilk arabam (daha önce babamın mareasını kullanıyordum) o mis gibi kokusu, ilk yürüyüşü falan. süper bir duyguymuş araba almak, inşallah tekrar nasip olur. neyse siz gemicikleri takip edin, canınızı sıkmayın, gidin satışı yapan arkadaşın ofisinde yatın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Yav Allah bozmasın da bende de ne şans var.Benim arabanın tesliminde de bayi bana sürpriz hazırlamıştı.Ben arabayı daha 10 gün sonra beklerken imza atmanız lazım diye davet etmişlerdi.Ana bi baktım benim araba plakası felan takılmış karşıdan bana bakıyor .Ankara Tur otodan Merve hn a buradan tekrar teşekkürlerimi ileteyim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Bizde 2014 aralıkda aldık gemi falan beklemedik bayiye ilk gelen makyajlıyı aldık almasınada 2015 çıkışlı olsun dedik ocağı bekledik sonra kar yağdı erimesini bekledik :)En azından araba bayideydi gelip geçerken uğruyoduk yanına 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 (düzenlendi) Yav Allah bozmasın da bende de ne şans var.Benim arabanın tesliminde de bayi bana sürpriz hazırlamıştı.Ben arabayı daha 10 gün sonra beklerken imza atmanız lazım diye davet etmişlerdi.Ana bi baktım benim araba plakası felan takılmış karşıdan bana bakıyor .Ankara Tur otodan Merve hn a buradan tekrar teşekkürlerimi ileteyim. O değilde abi sen '' Sıfır Mondeo(Araç teslim süresi) '' konusunu ne zaman açıyorsun? Nisan 22, 2015 Semih G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2015 O değilde abi sen '' Sıfır Mondeo(Araç teslim süresi) '' konusunu ne zaman açıyorsun? Teslim oldu belki ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Baran Dursunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2015 Aracımın Şuanda Gümrükte Olduğunu ve sisteme giriş yapıldı mı hangi durumda olduğunu sorusunu sorduğumda sisteme giriş yapılmadı aranıp aracın gümrükte olduğunu söylediklerini bildirdiler firmadan gümrük işleri ne kadar sürer ve aracıma ne zaman kavuşabilirim sıkıldım acıkcası gönderilen bir ekran resmi var bayi sipariş numarası felan yazıyor biz kontrol edebiliyor myuz acaba o numaradan durumu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap