Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201511 yıl comment_289099 Merhabalar.internette konuyla ilgili bir bilgi bulamadim.sorunum; cakmaklik bir süre sonra enerjiyi kesiyor. Bir kac saat sonra tekrar çalışıyor.arac kamerasi ve telefon sarji icin kullanıyorum. Bilgisi olan varmi nasil çözebiliriz? Focus lll 2011 4k Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201511 yıl comment_289105 kesmesi normalde, tekrar çalışması ilginç geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 201511 yıl comment_289318 torpidonun altında soketler var oradan uygun bir yerden işini iyi bilen bir elektrikçi çok kolay yapay ve sürekli enerji olur.bilmiyorsanız kendiniz yapmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201511 yıl comment_289341 Taktığınız adaptörde temassızlık olmasın... Nasıl karar verdiniz kestiğine? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201511 yıl comment_289350 Ne kadar süre çalışıyor? Ardından ne kadar süre kesik kalıyor? Elektrik vermezken, siz; kontakla, kapılarla, kilitlerle, arabanın kumandasıyla oynuyor ve ardından elektrik geliyor olmasın? (Yine net cevaplar bekleyip hüsrana uğramaktan korkuyorum.) Yukarıdaki soruları araba çalışmaz haldeyken elektrik kestiğini düşünerek soruyorum. Eğer araba çalışır halde bu sorunla karşılaşıyorsanız, elektrik kesildiğini nasıl anlıyorsunuz? Çakmaklığa taktığınız aparat farketmeksizin mi bu durum oluyor? Taktığınız aparatlar kaç watt enerji harcıyor? Eğer ki araba çalışır haldeyken kafasına göre elektrik vermiyorsa çakmaklık ve bağlı olan cihaz 1-2amperden fazla akım çekmiyorsa çakmaklık sigortasını kontrol edin, çıkartıp kendisinin ve sigorta kutusundaki temas noktalarının oksitlenip oksitlenmediğini kontrol edin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201511 yıl comment_289352 Bir açılın adam nefes alsın bilgisayar başında nöbet geçirecek şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl Yazar comment_289464 1 ve 2 amperlik farkli iki uc kullaniyorum.biri telefon digeri arac kamerasi.normal seyir halindeyken birden enerji kesiliyor.tekrar tekrar cikarip takiyorum ama enerji gelmiyor.birkac saat sonra bakıyorum enerji tekrar gelmiş. Böyle bir sorun. Simdi elektrikciye gidicem bakalım o ne diyecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl comment_289474 Ben olsam önce adaptörü kontrol ederim elektriği kestiğinde çakmağı çalıştırıp çalıştırmadığına bakarak. Çalıştırmazsa sigorta bağlantılarını antioksidan spreyle temizlerim. Gene olmazsa arabayı değiştiririm. Mart 2, 201511 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl comment_289482 Cakmak çoğaltıcı kullanıyorsunuz değil mi?. Hep cin mallarından tekli takin çoğaltıcı kesiyor bende yaşadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201511 yıl Yazar Solution comment_289490 Az önce elektrikçiye gittim sorun çözüldü. Sigorta yuvalarında gevşeme olmuş o sebeple arada enerjiyi kesiyor dedi. tekrardan sıktık sorun çözüldü dedi.şimdilik iyi çalışıyor. teşekkürler ilginize Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın