Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Çakmaklık Bir Süre Sonra Enerjiyi Kesiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar.internette konuyla ilgili bir bilgi bulamadim.sorunum; cakmaklik bir süre sonra enerjiyi kesiyor. Bir kac saat sonra tekrar çalışıyor.arac kamerasi ve telefon sarji icin kullanıyorum. Bilgisi olan varmi nasil çözebiliriz? Focus lll 2011 4k

Solved by M.Çoban

Yanıtlama zamanı:

torpidonun altında soketler var oradan uygun bir yerden işini iyi bilen bir elektrikçi çok kolay yapay ve sürekli enerji olur.bilmiyorsanız kendiniz yapmayın

Yanıtlama zamanı:

Ne kadar süre çalışıyor? Ardından ne kadar süre kesik kalıyor? Elektrik vermezken, siz; kontakla, kapılarla, kilitlerle, arabanın kumandasıyla oynuyor ve ardından elektrik geliyor olmasın?

(Yine net cevaplar bekleyip hüsrana uğramaktan korkuyorum.)

Yukarıdaki soruları araba çalışmaz haldeyken elektrik kestiğini düşünerek soruyorum.

Eğer araba çalışır halde bu sorunla karşılaşıyorsanız, elektrik kesildiğini nasıl anlıyorsunuz? Çakmaklığa taktığınız aparat farketmeksizin mi bu durum oluyor? Taktığınız aparatlar kaç watt enerji harcıyor?

Eğer ki araba çalışır haldeyken kafasına göre elektrik vermiyorsa çakmaklık ve bağlı olan cihaz 1-2amperden fazla akım çekmiyorsa çakmaklık sigortasını kontrol edin, çıkartıp kendisinin ve sigorta kutusundaki temas noktalarının oksitlenip oksitlenmediğini kontrol edin.

Yanıtlama zamanı:

Bir açılın adam nefes alsın bilgisayar başında nöbet geçirecek şimdi :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1 ve 2 amperlik farkli iki uc kullaniyorum.biri telefon digeri arac kamerasi.normal seyir halindeyken birden enerji kesiliyor.tekrar tekrar cikarip takiyorum ama enerji gelmiyor.birkac saat sonra bakıyorum enerji tekrar gelmiş. Böyle bir sorun. Simdi elektrikciye gidicem bakalım o ne diyecek

Yanıtlama zamanı:

Ben olsam önce adaptörü kontrol ederim  elektriği kestiğinde çakmağı çalıştırıp çalıştırmadığına bakarak. 

Çalıştırmazsa sigorta bağlantılarını antioksidan spreyle temizlerim.

Gene olmazsa arabayı değiştiririm. :)

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cakmak çoğaltıcı kullanıyorsunuz değil mi?. Hep cin mallarından tekli takin çoğaltıcı kesiyor bende yaşadım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

Az önce elektrikçiye gittim sorun çözüldü. Sigorta yuvalarında gevşeme olmuş o sebeple arada enerjiyi kesiyor dedi. tekrardan sıktık sorun çözüldü dedi.şimdilik iyi çalışıyor. teşekkürler ilginize

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.