Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201511 yıl comment_289117 Gençlik, Servet'in dediği gibi, "Madem soruyorsun, o halde kötü cevaplara da hazır olmalısın." Bence bu iş olmamış. Tam da Fuat'ın dediği gibi "apaçi" olmuş. Yok yok... Beğenmedim. Kızlar da beğenmezler ve ciks diyebilirler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201511 yıl comment_289151 Arabayı kaplasaydınız bir ihtimal ama bu pek olmamış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201511 yıl comment_289156 Bunlar sürekli böyle görünmüyordur diye tahmin ediyorum. Bazen orjinal gibi, bazen de böyle yeşilli, kırmızılı vs görünüyor ışığa göre. Bence kötü değil, ama görsellik açısından işe de yaramaz. Sadece yaptırıp, sıkılınca atılacak bir uygulama. Keyfini çıkart. Sıkılınca sökersin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201511 yıl Yazar comment_289364 Renk sürekli bu şekil değil sürekli bakı açısıma görerenk değiştiriyor apaçilik bir durum yok keyifler renkler tartışılmaz sizede söylenmesini istemediğiniz şeyleri başkasına yansıtmazsanız sevinirim ben fikrinizi sordum apaçimi yada kızların ilgisini çekermidiye sormadım sizce nasıl olmuş dedim hoşunuza gitmediyse beğenmedim deyin saygı duyarım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201511 yıl comment_289386 Apaçi gibi kelimeler hoş olmamış yapmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 201511 yıl comment_289393 Araçla uğraşmak keyif işidir, trafik ( yasa ve diyer trafiği paylaşanlar) açısından bir sıkıntı yok ise gönlünce tadını çıkarmalı, yaptığınız bana da pek hitap etmiyor , ama dediğim gibi keyif sizin eline emeğine sağlık.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın