Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Çok yakışmış gerçekten iyi günlerde kullanın.

Gördüğüm en güzel focus 3 jantı

Güle güle kullanın

Jantlar aracın rengi ile çok güzel uyum sağlamış, harika durmuş.

Teşekkürler :) :) :)
  • Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 413,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba. Trend focusuma uzun aramalara rağmen orjinal jant bulamayınca, bulduklarımında fiyatları yüksek gelince, aşağıdaki resimlerde gördüğünüz jantları aldım. 16" replika. Yorumlarınızı bekliyorum.

zujahapa.jpg

8u8enada.jpg

asasujaj.jpg

Yanıtlama zamanı:

Eveeet :D bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir :D

20140908_164419_HDR_zps4a753e3e.jpg

jant 10 numara olmuş valla düşer 5 kollu 18 inç lansman jantından sonra gördüğüm en güzel jant güle güle kullan Sabri ...Geçenlerde internette ,bu jantı bi yerlerde daha gördüm ama hatırlayamadım :)

Yanıtlama zamanı:

jant 10 numara olmuş valla düşer 5 kollu 18 inç lansman jantından sonra gördüğüm en güzel jant güle güle kullan Sabri ...Geçenlerde internette ,bu jantı bi yerlerde daha gördüm ama hatırlayamadım :)

Teşekkürler

Volvo V40 jantı abi ordan hatırlıyor olabilirsin :)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar merhaba. Trend focusuma uzun aramalara rağmen orjinal jant bulamayınca, bulduklarımında fiyatları yüksek gelince, aşağıdaki resimlerde gördüğünüz jantları aldım. 16" replika. Yorumlarınızı bekliyorum.

Valla şöyle yandan bir foto olsaydı yorum yapmak daha kolay olurdu sanki. Bu açılardan jant nasıl durmuş,tam mı yoksa küçük mü kalmış anlamak zor geldi bana ama ST jant iyidir yakışmayanını görmedim daha  :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Eveeet :D bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir :D

20140908_164328_zps5cdebf76.jpg

20140908_164345_HDR_zps05e94cdc.jpg

20140908_164419_HDR_zps4a753e3e.jpg

20140908_164509_HDR_zpsf59896a7.jpg

20140908_164810_zps9fe0f49f.jpg

20140908_164825_zps1a7e07c6.jpg

20140908_1647411_zps90b10f50.jpg

20140908_164736_zps962d54ef.jpg

çok yakışmış Maşallah ne kadara mal oldu ..

Yanıtlama zamanı:

Çok güzel maşallah volvo jantıda çok iyimiş  :nazar:

Yanıtlama zamanı:

17" yada 18" takabilsem iyi olacaktı ama hem ekstra lastik maliyeti ve konfor kaybı hemde maddi durumun elvermemesi nedeniyle şimdilik bu 16" ile devam edeceğiz. Ama ilerde durum rahatlayınca en alt iki resimdeki jantlardan birini almayı düşünüyorum...

u3ega4y5.jpg

uje9ytup.jpg

eza4y4eq.jpg

y3equ5u8.jpg

İlerde sahip olmak istediğim jantlar...

y2eby7ez.jpg

u9yby9u8.jpg

Yanıtlama zamanı:

çok yakışmış Maşallah ne kadara mal oldu ..

Toplam 2.800 liraya mal oldu

Maşallah Çok yakışmış araca 

Çok güzel maşallah volvo jantıda çok iyimiş  :nazar:

Çok teşekkürler :yeah:

Yanıtlama zamanı:

17" yada 18" takabilsem iyi olacaktı ama hem ekstra lastik maliyeti ve konfor kaybı hemde maddi durumun elvermemesi nedeniyle şimdilik bu 16" ile devam edeceğiz. Ama ilerde durum rahatlayınca en alt iki resimdeki jantlardan birini almayı düşünüyorum...

İlerde sahip olmak istediğim jantlar...

y2eby7ez.jpg

Biraz ufak kaldığı doğru fakat jantı 1' büyütmek masrafları neredeyse 2 katına çıkartıyor durum dahilinde yapılabilecek en iyi jantıda almışsınız zaten. Şu üstteki jant gerçekten çok güzel duruyor,imkan olunca gerçekten denemek lazım lakin TR'de bulunur mu meçhul.. Bir altındaki vardı sanırım ama bu daha güzel.

Edit:Şimdi farkettimde makyajlı ST'nin jantıymış bunlar ohoo bunu bulana kadar bizim arabalar eskir :D

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Biraz ufak kaldığı doğru fakat jantı 1' büyütmek masrafları neredeyse 2 katına çıkartıyor durum dahilinde yapılabilecek en iyi jantıda almışsınız zaten. Şu üstteki jant gerçekten çok güzel duruyor,imkan olunca gerçekten denemek lazım lakin TR'de bulunur mu meçhul.. Bir altındaki vardı sanırım ama bu daha güzel.

Edit:Şimdi farkettimde makyajlı ST'nin jantıymış bunlar ohoo bunu bulana kadar bizim arabalar eskir :D

19" birde bunlar :) :) :)
Yanıtlama zamanı:

19" birde bunlar :) :) :)

Oo iyi iyi, bizim atmosferiğe takayımda kıpırdayamasın yerinden :D
Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler

Volvo V40 jantı abi ordan hatırlıyor olabilirsin :)

volvo da da kullanılıyor evet ama ben başka bir focusta gördüm de nerde gördüm hatırlayamadım :)

• 3 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.