Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 201412 yıl comment_262574 Çok yakışmış gerçekten iyi günlerde kullanın. Gördüğüm en güzel focus 3 jantı Güle güle kullanın Jantlar aracın rengi ile çok güzel uyum sağlamış, harika durmuş. Teşekkürler :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201411 yıl comment_263307 Arkadaşlar merhaba. Trend focusuma uzun aramalara rağmen orjinal jant bulamayınca, bulduklarımında fiyatları yüksek gelince, aşağıdaki resimlerde gördüğünüz jantları aldım. 16" replika. Yorumlarınızı bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201411 yıl comment_263309 Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir jant 10 numara olmuş valla düşer 5 kollu 18 inç lansman jantından sonra gördüğüm en güzel jant güle güle kullan Sabri ...Geçenlerde internette ,bu jantı bi yerlerde daha gördüm ama hatırlayamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201411 yıl comment_263348 jant 10 numara olmuş valla düşer 5 kollu 18 inç lansman jantından sonra gördüğüm en güzel jant güle güle kullan Sabri ...Geçenlerde internette ,bu jantı bi yerlerde daha gördüm ama hatırlayamadım Teşekkürler Volvo V40 jantı abi ordan hatırlıyor olabilirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 201411 yıl comment_263352 Arkadaşlar merhaba. Trend focusuma uzun aramalara rağmen orjinal jant bulamayınca, bulduklarımında fiyatları yüksek gelince, aşağıdaki resimlerde gördüğünüz jantları aldım. 16" replika. Yorumlarınızı bekliyorum. Valla şöyle yandan bir foto olsaydı yorum yapmak daha kolay olurdu sanki. Bu açılardan jant nasıl durmuş,tam mı yoksa küçük mü kalmış anlamak zor geldi bana ama ST jant iyidir yakışmayanını görmedim daha Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263407 Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir çok yakışmış Maşallah ne kadara mal oldu .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263439 Çok güzel maşallah volvo jantıda çok iyimiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263440 17" yada 18" takabilsem iyi olacaktı ama hem ekstra lastik maliyeti ve konfor kaybı hemde maddi durumun elvermemesi nedeniyle şimdilik bu 16" ile devam edeceğiz. Ama ilerde durum rahatlayınca en alt iki resimdeki jantlardan birini almayı düşünüyorum... İlerde sahip olmak istediğim jantlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263449 çok yakışmış Maşallah ne kadara mal oldu .. Toplam 2.800 liraya mal oldu Maşallah Çok yakışmış araca Çok güzel maşallah volvo jantıda çok iyimiş Çok teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263451 17" yada 18" takabilsem iyi olacaktı ama hem ekstra lastik maliyeti ve konfor kaybı hemde maddi durumun elvermemesi nedeniyle şimdilik bu 16" ile devam edeceğiz. Ama ilerde durum rahatlayınca en alt iki resimdeki jantlardan birini almayı düşünüyorum... İlerde sahip olmak istediğim jantlar... Biraz ufak kaldığı doğru fakat jantı 1' büyütmek masrafları neredeyse 2 katına çıkartıyor durum dahilinde yapılabilecek en iyi jantıda almışsınız zaten. Şu üstteki jant gerçekten çok güzel duruyor,imkan olunca gerçekten denemek lazım lakin TR'de bulunur mu meçhul.. Bir altındaki vardı sanırım ama bu daha güzel. Edit:Şimdi farkettimde makyajlı ST'nin jantıymış bunlar ohoo bunu bulana kadar bizim arabalar eskir Eylül 16, 201411 yıl Semih G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263453 Biraz ufak kaldığı doğru fakat jantı 1' büyütmek masrafları neredeyse 2 katına çıkartıyor durum dahilinde yapılabilecek en iyi jantıda almışsınız zaten. Şu üstteki jant gerçekten çok güzel duruyor,imkan olunca gerçekten denemek lazım lakin TR'de bulunur mu meçhul.. Bir altındaki vardı sanırım ama bu daha güzel. Edit:Şimdi farkettimde makyajlı ST'nin jantıymış bunlar ohoo bunu bulana kadar bizim arabalar eskir 19" birde bunlar :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263462 19" birde bunlar :) Oo iyi iyi, bizim atmosferiğe takayımda kıpırdayamasın yerinden Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 201411 yıl comment_263482 Teşekkürler Volvo V40 jantı abi ordan hatırlıyor olabilirsin volvo da da kullanılıyor evet ama ben başka bir focusta gördüm de nerde gördüm hatırlayamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201411 yıl comment_266096 Araca bu jantları düşündüm arkadaşlar fikrinizi alabilirmiyim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın