Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'e En Çok Yakışan Jant Modelleri

Featured Replies

• Yanıt 1,8k
  • Görüntüleme 409,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yeni jant ağırlığı... Eski jant ağırlığı.... Yeni lastik ağırlığı.... Eski lastik ağırlığı.... Yeni jant ve lastik nitrojen dolu ağırlığı... Eski jant ve lastik

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Eveeet bu konudan istifami veriyorum. Heralde en fazla ben entry girmişimdir

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Foto ölmüş

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

kaçırma bunu sabri :D

Bulunmaz bu ama :) orjinalide cep yakar :D

Bu arada benim range rover jantlari yarin geliyor.

Umarim her sey istedigim gibi olur..

Egerki bi aksilik çikmassa çok yahşi birşey olacak.

Erkan abi durum nedir ? Galiba taktin jantlari ve arabayi izliyosun :)

Yanıtlama zamanı:

%0,9 kuculuyor lastik ceperi yani 100 km yapsan aslinda 99,1 yapmis oluyosun galiba :D

Küçülüyor derken !?

Yanıtlama zamanı:

Küçülüyor derken !?

Lastik çapi kuculuyor %0,9 orjinale gore yani 50 cm desek orjinal cap 225/40/18 takilirsa 49,5 cm gibi bisi oluyor.

Yanıtlama zamanı:

Lastik çapi kuculuyor %0,9 orjinale gore yani 50 cm desek orjinal cap 225/40/18 takilirsa 49,5 cm gibi bisi oluyor.

orjinal çap 225/40/18 nasıl oluyor onu da anlat bari

Yanıtlama zamanı:

orjinal çap 225/40/18 nasıl oluyor onu da anlat bari

215/55/16 orjinal fabrika cikisi siz bunlari sökup 225(235)/40/18 takarsaniz lastik çapi en distan olcerek 0,4 ile 0,9 kuculuyor.

1364499817408_zpsd68c12e5.jpg

Yanıtlama zamanı:

215/55/16 orjinal fabrika cikisi siz bunlari sökup 225(235)/40/18 takarsaniz lastik çapi en distan olcerek 0,4 ile 0,9 kuculuyor.

1364499817408_zpsd68c12e5.jpg

bu yazdığın rakamlar nerden çıktı onu da anlamadım.

Baştan başlıyalım bana göre orjinal olan 215/55/16 nın yerine 215/50/17 koyunca çap nasıl küçülüyor onu anlamadım

post-3051-0-35882900-1364597752_thumb.jp

Yanıtlama zamanı:

Bu jantlar görünüm olarak çok çok güzel ama ince yanak oluşu bizim yollara pek gitmez sanırım.

Yanıtlama zamanı:

bu yazdığın rakamlar nerden çıktı onu da anlamadım.

Baştan başlıyalım bana göre orjinal olan 215/55/16 nın yerine 215/50/17 koyunca çap nasıl küçülüyor onu anlamadım

Tabloyu ben hazırlamıştım ve rakamlarda neyi anlayamadığınızı da ben anlamadım, sizin eklediğiniz tablo ile tamamen örtüşüyor. Yani???

Ayrıca Sabri çap küçülüyor derken 215/50-17'yi değil Tolga Başaran'ın kullandığı 225/40-18 lastikleri kast etmiş doğru anladıysam ()

Bu arada tabloda bir hatamı fark ettim, 225/40-18'deki değişim eksi yazılmış ama +%0,9 olacak

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sabri jantlari aldik bugun.;)

Lastikleride taktik.

Ozan'da bi kaç foto var,ama ben daha araci basmadan atmam foto.:D

hic bir sikinti yok sorunsuz oldu.

Ozan benden çok yaşiyacan.:)

Ben yazarken sen atmişsin fotolari.:D

Hayirli olsun abicim :) Yakismis valla.

Simdi benim anlamadigim Ozanda mi aldi ? :D ve senin arabanin fotosunu at ama ya olmadi bagaja birini oturtursun duser :D

Oldu bence :)

Jant biraz kromajli gibi mi rengi ??

Yanıtlama zamanı:

Sabri jantlari aldik bugun.;) Lastikleride taktik. Ozan'da bi kaç foto var,ama ben daha araci basmadan atmam foto.:D hic bir sikinti yok sorunsuz oldu. Ozan benden çok yaşiyacan.:) Ben yazarken sen atmişsin fotolari.:D Hayirli olsun abicim :) Yakismis valla. Simdi benim anlamadigim Ozanda mi aldi ? :D ve senin arabanin fotosunu at ama ya olmadi bagaja birini oturtursun duser :D
>Oldu bence :)
Jant biraz kromajli gibi mi rengi ?? Orjinale göre bi ton daha açık renkli ama krom gibi değil. Ben almadım bu arada denemek için taktik benim arabaya. Erkan abinin araba müsait değil bu ara.
Yanıtlama zamanı:

Lastikleride taktik.

Ozan'da bi kaç foto var,ama ben daha araci basmadan atmam foto.:D

hic bir sikinti yok sorunsuz oldu.

Ozan benden çok yaşiyacan.:)

Ben yazarken sen atmişsin fotolari.:D

Hayirli olsun abicim :) Yakismis valla.

Simdi benim anlamadigim Ozanda mi aldi ? :D ve senin arabanin fotosunu at ama ya olmadi bagaja birini oturtursun duser :D

>Oldu bence :)

Jant biraz kromajli gibi mi rengi ??

Orjinale göre bi ton daha açık renkli ama krom gibi değil.

Ben almadım bu arada denemek için taktik benim arabaya. Erkan abinin araba müsait değil bu ara.

Hep bi gizem bi heyecanlandirmalar :D

Fena olmamis jant begendim. Bende kart gelsin jantlaniyorum ve sizi rahat birakiyorum :D

Lastikleride taktik

Lastiği ne marka aldin abi ?

Yanıtlama zamanı:

Petlas P741

Sabri jantlari aldik bugun. ;) Lastikleride taktik. Ozan'da bi kaç foto var,ama ben daha araci basmadan atmam foto. :D hic bir sikinti yok sorunsuz oldu. Ozan benden çok yaşiyacan. :) Ben yazarken sen atmişsin fotolari. :D

Hayirli olsun abicim :) Yakismis valla. Simdi benim anlamadigim Ozanda mi aldi ? :D ve senin arabanin fotosunu at ama ya olmadi bagaja birini oturtursun duser :D

>>Ol
du bence :)
lockquote> Jant biraz kromajli gibi mi rengi ??

lockquote> Orjinale göre bi ton daha açık renkli ama krom gibi değil. Ben almadım bu arada denemek için taktik benim arabaya. Erkan abinin araba müsait değil bu ara.

Hep bi gizem bi heyecanlandirmalar :D Fena olmamis jant begendim. Bende kart gelsin jantlaniyorum ve sizi rahat birakiyorum :D

Sabri jantlari aldik bugun. ;) Lastikleride taktik Lastiği ne marka aldin abi ?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.