Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32566 Kış lastiğinin yağmurdaki performansı hakkında büyük şüphelerim var önceki (fazla olmasa da olan) tecrübelerime göre. önceki arabamızda 4 adet michelin 205/55/16 kış lastiğimiz vardı ve ne zaman yağmur yağsa ABS'nin devreye girmesi normale göre baya daha erken olmaktaydı.Bilmiyorum belki de bizim lastiklerde sorun vardı üretim tarihlerine bakmayı bilmiyordum o zamanlar. Ama kuru zemindeki fren mesafesi bir miktar azalmış ve o kar yağdığı tek günde millet tepinirken benim sıkıntısız gideceğimden en küçük bir şüphem yoktu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32572 Peki tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar?Micheline çok yumuşak balon yapar diyolar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32573 Bunlardan herhangibir tanesi olabilir.. Eksilerde sorun yaşamam dediğini seçebilirsin abi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201114 yıl comment_32582 Aşkolsun Cem bey, "sadece çekerlere lastik taktım ve sorun yaşamadım" diyen tek bendim! Bu kadar da ezilmez ki insan, direkt şahsıma yönelik yapsaydınız keşke önerinizi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201114 yıl comment_32621 Ezmek gibi bir niyetim ve becerim olmadığı her halde açıktır. Doğrusu kimin veya kaç kişinin yazdığına da bakmadım. Maalesef bu görüşü o kadar sık hem sanal hem gerçek ortamda görüyorum ki bende tepki olarak bu tavrı geliştirdim. Yazdıklarım hepiciğimizin iyiliği için, kırılmaca gücenmece olmasın lütfen yoksa gerçekten üzülürüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 201114 yıl comment_32647 Cem bey kimseyi kıramayacağınızı bilmesem zaten üstteki gibi latife etmezdim, dediklerinizde elbette haklısınız bendeki sadece cimrilik. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın