Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kış lastiği almalı mıyım?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Kış lastiğinin yağmurdaki performansı hakkında büyük şüphelerim var önceki (fazla olmasa da olan) tecrübelerime göre. önceki arabamızda 4 adet michelin 205/55/16 kış lastiğimiz vardı ve ne zaman yağmur yağsa ABS'nin devreye girmesi normale göre baya daha erken olmaktaydı.Bilmiyorum belki de bizim lastiklerde sorun vardı üretim tarihlerine bakmayı bilmiyordum o zamanlar. Ama kuru zemindeki fren mesafesi bir miktar azalmış ve o kar yağdığı tek günde millet tepinirken benim sıkıntısız gideceğimden en küçük bir şüphem yoktu.

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 11,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• demiştik........yukarılarda....hıh...

• Bir kaç söz de kış lastiği üzerine... 1. Standart kara iklimi tipindeki şehirlerde yaşayan herkesin kış lastiği kullanmasını öneririm. 2. Kış lastiği alınacaksa dört tane alınmalı, sadece çeken/it

• Ezmek gibi bir niyetim ve becerim olmadığı her halde açıktır. Doğrusu kimin veya kaç kişinin yazdığına da bakmadım. Maalesef bu görüşü o kadar sık hem sanal hem gerçek ortamda görüyorum ki bende t

Yanıtlama zamanı:

Peki tavsiyeleriniz nedir arkadaşlar?Micheline çok yumuşak balon yapar diyolar....

Yanıtlama zamanı:

Aşkolsun Cem bey, "sadece çekerlere lastik taktım ve sorun yaşamadım" diyen tek bendim!

Bu kadar da ezilmez ki insan, direkt şahsıma yönelik yapsaydınız keşke önerinizi :zha:

:D

Yanıtlama zamanı:

Ezmek gibi bir niyetim ve becerim olmadığı her halde açıktır.

Doğrusu kimin veya kaç kişinin yazdığına da bakmadım.

Maalesef bu görüşü o kadar sık hem sanal hem gerçek ortamda görüyorum ki bende tepki olarak bu tavrı geliştirdim.

Yazdıklarım hepiciğimizin iyiliği için, kırılmaca gücenmece olmasın lütfen yoksa gerçekten üzülürüm.

:yeah:

Yanıtlama zamanı:

Cem bey kimseyi kıramayacağınızı bilmesem zaten üstteki gibi latife etmezdim, dediklerinizde elbette haklısınız bendeki sadece cimrilik.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.