Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'tan Kuga'ya

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Focus Club Tr üyeleri  :)

1 senelik Focus deneyimimizden sonra suv segmentinde araç bakmaya basladık.Gönlümüz tabiki Kuga'da ama benzinlisinin yakıt sarfiyatı biraz fazla.Dizel almayı düşünmüyoruz.Geçen sene şubatta aldığımız dizel Focus 8500 km deydi.Şimdi ise 12500 km yani yılda 4000 km.Bu yüzden benzinli araçlara bakmaya başladık.Sonuç olarak Kuga hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?Önerir misiniz?

Emre Koç tarafından düzenlendi

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 6,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Turhan Onat
    Turhan Onat

Merhaba, konuya dahil olayım bir kenarından 2015  Kuga Titanium ( Cam tavan + Metalik boya +Cycleone) 1,5 AWD araç sahibiyim.İlk SUV aracım. İzmir içi ortalama tüketim değerim 9,8-10,4 lt seviyes

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Tabii marifet viraja girmekte değil çıkmakta, şaka şaka... @Tugay Kuruöz yedi mesaj önceki yorumum doğru ve geçerlidir, sadece deneyimlemeniz lazım sanırım.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Kuga,iyidir & yeteneklidir parası olana önerilir. Sahipleri pek görmemiş olmaz işi bilen alır

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup Abi max bütçe 80 bin.Yakıt fazla ama ix35 ve sportage turbosuz 135 bg 4x2 araçların ortalama yakıt sarfiyatı 8.8 litre.Bu sonuçlara bakılırsa en mantıklısı Ford Kuga  :)

Yanıtlama zamanı:

SUV segmenti araçları çok merak ediyorum. Eğlenceli görünüyorlar; ancak binek araç konforunu verir mi acaba? 

Yanıtlama zamanı:

Ben de bu kış yaşadığım zorluklardan dolayı gelecek sene kış gelmeden suv almayı planlıyorum. Aklımda kuga ve korando var.

Yanıtlama zamanı:

@Ramazan Çakır, emin olun SUV tipi araçlar daha konforlu ben KUGA kullandım. yüksek, ağır, yaptığınız hızı hissetmiyosunuz pek. Zaten makas yok bu araçlarda. Benim arabam RANGER onda makas olduğu halde çok rahat. Yoldaki tümsekler çukurlar hiç rahatsız etmiyor. Ama arkada oturan biraz rahatsız olabiliyor makas yüzünden. Neyse KUGA diyorduk bence konforu da iyi @Yakup Çağatay,  dediği gibi yetenekli. Zaten adı üstünde Smart Utility Vehicle SUV :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

SuV zevklidir, dizler kırık oturmak ergonomiktir ... görece yüksekte gitmek keyif verir, sanılanın tersine yol tutuşu kötü değildir (Kuga'nın...) en kötüsü test edilesidir. Test etmeden hakkında olumlu/olumsuz karar vermek pek de mantıklı değildir  :) 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

KUGA'yı internette araştırırken  Ecoboost Kuga'ya '' Benzini su gibi içer'' diyorlardı.Ama yorumlarını yazarlarken hiçbirinin aklına 1682 kg ağırlık ve AWD gelmiyordu. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

@Ramazan Çakır, emin olun SUV tipi araçlar daha konforlu ben KUGA kullandım. yüksek, ağır, yaptığınız hızı hissetmiyosunuz pek. Zaten makas yok bu araçlarda. Benim arabam RANGER onda makas olduğu halde çok rahat. Yoldaki tümsekler çukurlar hiç rahatsız etmiyor. Ama arkada oturan biraz rahatsız olabiliyor makas yüzünden. Neyse KUGA diyorduk bence konforu da iyi @Yakup Çağatay,  dediği gibi yetenekli. Zaten adı üstünde Smart Utility Vehicle SUV :kıhkıh:

Yeni Qasqai nasıl acaba bilginiz var mı? Ortalık alabildiğine Qasqai dolu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Qashqai görünüm olarak güzel ama benzinli motor 115 bg lik 1.2 dig-t performans olarak iyi değil kagit üzerinde.Yakit tüketimi iyi .donanim olarak iyi degil benzinli qashqai

Yanıtlama zamanı:

Geçen gün gidip bizzat incelediğim için size Jeep Renegade'yi de tavsiye ederim. sıfır 1.6 dizel 120 bg yaklaşık 80-85 TL civarıydı. Benzinli olarakta 1.4 Turbo 122 beygirdi yanılmıyorsam

Yanıtlama zamanı:

Geçen yılbaşı Kuga'ya iyice niyetlenmiş ve 73.500 TL.  cam tavan + sony navi Titanium 1.6 Kuga almadığım için pişman olmuş biriyim :) 

Yanıtlama zamanı:

Yeni Qasqai nasıl acaba bilginiz var mı? Ortalık alabildiğine Qasqai dolu.

Maalesef hiç kullanmadım ancak forumda vardır mutlaka kullanan biri onlar yardımcı olur

Yanıtlama zamanı:

Bu suv segmenti araçları firmalar yenilemese daha mı güzel sanki?:)

Bu sınıfta baktığım tüm araçların önceki kasaları daha bir hoş geliyor benim gözüme.Mesela: kuga-rav4-crv-

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.