Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201411 yıl comment_279834 Arkadaşlar daha önce yazmistim direksiyon simitinde erime vardi ve anahtarın sustasinda sıkıntı vardı tam acilmiyordu. Gelelim cevaba tek kelime ile süper servis hizmeti teşekkürler özkanlar Ford manisa.... 2 gün içinde değişim talebi alindi ve değişim yapıldı garantiden.... Teşekkürler..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 201411 yıl comment_279837 Sorunlarınızın hallolduguna sevindim aracı hem özkanlardan aldım bütün bakımlarıda orda yapıldı çok memnunum bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201511 yıl comment_279965 Arkadaşlar ikinciel aldığım Focus style plus 2011 de direksiyon da erimeler var yalnız herkesde metal da olur benimki siyah yerinde bide konsolun bazı yerlerinde metalde siyah noktalar var garantim devam ediyor servis değiştirirmi acama Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201511 yıl comment_279967 Arkadaşlar ikinciel aldığım Focus style plus 2011 de direksiyon da erimeler var yalnız herkesde metal da olur benimki siyah yerinde bide konsolun bazı yerlerinde metalde siyah noktalar var garantim devam ediyor servis değiştirirmi acama Şansınızı deneyin mutlaka. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201511 yıl comment_279982 Arkadaşlar ikinciel aldığım Focus style plus 2011 de direksiyon da erimeler var yalnız herkesde metal da olur benimki siyah yerinde bide konsolun bazı yerlerinde metalde siyah noktalar var garantim devam ediyor servis değiştirirmi acama Araçta ön cam değişti mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201511 yıl comment_280009 Hayır neden sordunuz Konsolda ve direksiyondaki siyah lekeler, siyah silikon kalıntıları olabilir. Benim aracın camını değiştirirken yapmışlardı. Sonra temizlediler. Siz de benzer bir durum oldu da lekeyi çıkartmaya çalışırken direksiyonu mu erittiler dedim bir an.. Ocak 2, 201511 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201511 yıl comment_280054 Bugün servise gittim garanti için sistem olmadığı için bişey yapamadılar tan oto fakat bunun garantiye girdiğini öğrendim.direksiyon renk değişimi ve erime konsolda kapıda metal alaşımda atmalar.bakalım salı günü için randevu aldım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 25, 201511 yıl comment_283063 aynı sıkıntı bende de var. anahtar sustalısı ve direksiyon da oksitlenme gibi bir şey var. biraz daha zaman geçsin gideceğim. garantiye 4 ay kaldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201511 yıl comment_283093 Ben yeni değiştirdim.Hem simitte renk değişimi hemde direksiyon kromajda soyulma.komple değişim garantiden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284040 Benim garanti bitmiş ek garanti devam ediyor ama plastik aksam filan ek garantiye girmiyormuş.o yüzden döndüm geldim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284044 Benim garanti bitmiş ek garanti devam ediyor ama plastik aksam filan ek garantiye girmiyormuş.o yüzden döndüm geldim. nasıl ek garantiye girmiyormuş? Öyle şey mi olur... Ben otokoçtan almıştım, mevcutta ne garantisi varsa aynısı geçerli ancak değişim/onarım ücretinin %20'sini sizden alırız demişlerdi. garanti uzatımı ile ilgili bir evrak imzaladıysanız bir kontrol edin. bende huylandım şimdi bende bakıcam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284047 nasıl ek garantiye girmiyormuş? Öyle şey mi olur... Ben otokoçtan almıştım, mevcutta ne garantisi varsa aynısı geçerli ancak değişim/onarım ücretinin %20'sini sizden alırız demişlerdi. garanti uzatımı ile ilgili bir evrak imzaladıysanız bir kontrol edin. bende huylandım şimdi bende bakıcam... Neden olmasın canım Iyi bakın şartlara Trimler yani ellenen yerler her zaman sıkıntı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284048 nasıl ek garantiye girmiyormuş? Öyle şey mi olur... Ben otokoçtan almıştım, mevcutta ne garantisi varsa aynısı geçerli ancak değişim/onarım ücretinin %20'sini sizden alırız demişlerdi. garanti uzatımı ile ilgili bir evrak imzaladıysanız bir kontrol edin. bende huylandım şimdi bende bakıcam... Ek garantide işler biraz daha zor oluyor Mert. Sadece arızaları kapsıyor şeklinde özetleyebiliriz aslında. "FordGüvence, aracınızdaki mekanik veya elektrik-elektronik arızalar sonucu yapılması gereken yedek parça değişimi, tamiri gibi işlerden ve ilgili işçilikten doğan maliyetleri kapsayan bir programdır." Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 201511 yıl comment_284054 Ek garantide işler biraz daha zor oluyor Mert. Sadece arızaları kapsıyor şeklinde özetleyebiliriz aslında. "FordGüvence, aracınızdaki mekanik veya elektrik-elektronik arızalar sonucu yapılması gereken yedek parça değişimi, tamiri gibi işlerden ve ilgili işçilikten doğan maliyetleri kapsayan bir programdır." anladım abi... kozmetikten ziyade daha teknik hizmetleri içeriyor belli ki. arabam da kaan abi de, gidip bakamadım evraklara, ama bakacak birşey yok belli ki! kim bilir neler yapıyor arabama şuanda... neyse dağıtmayayım konuyu, geçmş olsun diyorum hocam size de... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın