Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278639 arkadaşlar iyi akşamlar,benim aracımda bundan 3 hafta önce bir sorun fark ettim.100 km de ortalama yakıt göstergesi trafik ışıklarında durduğunuz da saniye sayar gibi saymaya başlıyor.yani rolentide saniye gibi sayıyor.bu sorunu servise ilettim saat arızalanmış deyip 2 hafta sonra değiştirdiler.fakat yine devam ediyor.Ben de siz forumdaşlara bir sorayım dedim.forumda bu benzer bir konuya rastlayamadım.Bu konuyla ilgili bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278643 arkadaşlar iyi akşamlar,benim aracımda bundan 3 hafta önce bir sorun fark ettim.100 km de ortalama yakıt göstergesi trafik ışıklarında durduğunuz da saniye sayar gibi saymaya başlıyor.yani rolentide saniye gibi sayıyor.bu sorunu servise ilettim saat arızalanmış deyip 2 hafta sonra değiştirdiler.fakat yine devam ediyor.Ben de siz forumdaşlara bir sorayım dedim.forumda bu benzer bir konuya rastlayamadım.Bu konuyla ilgili bana yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Saat yeni sıfırlanmışsa, rölantide harcadığı Litre/Saat kadar ekler ortalama yakıta. Taksimetrelerdeki bekleme ücreti gibi düşünün. Neticede rölantidede yaklaşık 0.6LT yakıyor saatte. Ortalama yeni sıfırlandığı için bunu görüyor olmalısınız. Aksi taktirde atıyorum 1000 km lik yol yapılmış ve ortalama sıfırlanmamışken bu hareketi yapıyorsa başka bir sorun vardırki böyle olduğunu hiç sanmıyorum. Bunda bir arıza / bozukluk / yanlış yoktur. Saati değiştiren servise buradan hunharca sevgilerimi iletiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl Yazar comment_278668 Saat yeni sıfırlanmışsa, rölantide harcadığı Litre/Saat kadar ekler ortalama yakıta. Taksimetrelerdeki bekleme ücreti gibi düşünün. Neticede rölantidede yaklaşık 0.6LT yakıyor saatte. Ortalama yeni sıfırlandığı için bunu görüyor olmalısınız. Aksi taktirde atıyorum 1000 km lik yol yapılmış ve ortalama sıfırlanmamışken bu hareketi yapıyorsa başka bir sorun vardırki böyle olduğunu hiç sanmıyorum. Bunda bir arıza / bozukluk / yanlış yoktur. Saati değiştiren servise buradan hunharca sevgilerimi iletiyorum. Servet bey daha önceden saniye gibi saymıyordu taki arızayı ben fark edinceye kadar.Dediğiniz doğrudur bir yere kadar saatte 0.6 Lt yakıyordur.Fakat bu başka bir durum saat değişti fakat sorun bitmedi.Ben yakıt sensöründen şüphe ediyorum.Ne kadar doğrudur onu da ford mühendisleri söyleyecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278670 Bi video olsa da görsek nasıl birşey acaba tam olarak olay. Çektiyseniz alalım sizden, ekleyelim Youtube'a Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl Yazar comment_278672 Bi video olsa da görsek nasıl birşey acaba tam olarak olay. Çektiyseniz alalım sizden, ekleyelim Youtube'a bu akşam çekerim yarın yüklerim sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278673 bu akşam çekerim yarın yüklerim sanırım Özel mesaj atıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278674 Servet bey daha önceden saniye gibi saymıyordu taki arızayı ben fark edinceye kadar.Dediğiniz doğrudur bir yere kadar saatte 0.6 Lt yakıyordur.Fakat bu başka bir durum saat değişti fakat sorun bitmedi.Ben yakıt sensöründen şüphe ediyorum.Ne kadar doğrudur onu da ford mühendisleri söyleyecek. Hocam yazdıklarımı hiç okumamışınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278679 Saat yeni sıfırlanmışsa, rölantide harcadığı Litre/Saat kadar ekler ortalama yakıta. Taksimetrelerdeki bekleme ücreti gibi düşünün. Neticede rölantidede yaklaşık 0.6LT yakıyor saatte. Ortalama yeni sıfırlandığı için bunu görüyor olmalısınız. Aksi taktirde atıyorum 1000 km lik yol yapılmış ve ortalama sıfırlanmamışken bu hareketi yapıyorsa başka bir sorun vardırki böyle olduğunu hiç sanmıyorum. Bunda bir arıza / bozukluk / yanlış yoktur. Saati değiştiren servise buradan hunharca sevgilerimi iletiyorum. yazılım farklından olabilir, bende böyle değildi, cmaxin göstergeyi ilk değiştirdiğimde fark ettim acayip uyuz edici. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201411 yıl comment_278682 yazılım farklından olabilir, bende böyle değildi, cmaxin göstergeyi ilk değiştirdiğimde fark ettim acayip uyuz edici. Hımm evet, yazılım olayını unutmamak lazım Ama sonuçta senin benim gözüme takılan şey aslına bakarsan bence olması gereken şey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201411 yıl Yazar comment_279327 arkadaşlar araç perşembe den beri serviste,güya yazılım atmışlar,onu bunu test yapmışlar bulamamışlar en sonun da istanbul da tekay mühendislik var ford un bünyesinde imiş onlarla beraber sorunu arıyorlarmış.Yani servet beyin anlatmaya çalıştığı ve benim okumadığımı düşündüğü yazıyı ben çoktan anlatmıştım.Serviste onun nedenini bulmaya çalışıyormuş.Hadi hayırlı inşaallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201411 yıl Yazar comment_279507 arkadaşlar hepinize iyi akşamlar,dün servisten öğrendiğime göre aracın beyni arızalanmış ,pazartesi geliyormuş ve takıyorlarmış.sonucu siz forumdaşlar ile paylaşırım.hadi hayırlısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl Yazar comment_279569 arkadaşlar son duruma göre araç beyni de değişmiş fakat sorun devam ediyormuş.bu servislerde kaç iş günü kalınca mahkeme aracılığı ile dava açabiliyoruz.bilgisi olan avukat arkadaşlara danışmak isterim.herhalde bu aracı ford a geri vereceğim gibi duruyor hadi hayırlısı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl comment_279570 Ortalama tüketimi oynuyor diye arabayı geri alacaklarsa hemen bizde bozalım, aracı düzeltirler bir şekilde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl Yazar comment_279572 Ortalama tüketimi oynuyor diye arabayı geri alacaklarsa hemen bizde bozalım, aracı düzeltirler bir şekilde. sorun ortalama değerin oynaması değil,bir sorun olduğunu kabul etmeleri ve çözememeleri,şu ana kadar bir sonuç yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201411 yıl comment_279574 sorun ortalama değerin oynaması değil,bir sorun olduğunu kabul etmeleri ve çözememeleri,şu ana kadar bir sonuç yok Anlıyorum zaten şunu söylemek istedim; çözerler. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın