Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl comment_277296 Benim söylememdeki amaç çok farklı. En azından donanım olarak aracı iyice kontrol edip teslim alınız. Paket dışı farklılıklar, eksiklikler olabilir mi yani? Bunu mu demek istediniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl comment_277298 Paket dışı farklılıklar, eksiklikler olabilir mi yani? Bunu mu demek istediniz? Aynen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl Yazar comment_277357 Herkese teşekkürler. Bu gün itibari ile kararımı makyajlı teşhir ürünü navigasyon hariç bütün paketlerin olduğu( zenon far paketi+sounroof+tekno paket) şeker kırmızı sedan focusumu alarak verdim. Ödemesini yaptım ocak ayının ilk haftası teslim alıyorum. Aracı kilitlediler satılmıştır yazdılar ve haftaya showroomdan kaldıracaklar. 4 arkadaşımla aracı komple inceledik teşhir sürecince hiç birşey olmamış gördüğümüz kadarıyla:) Aralık 15, 201411 yıl Selman Gündağ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl comment_277359 Hayırlı olsun. Otomatik kaygınız yoksa iyi bir tercih. Yeni Focus'ta birçok iyileştirme mevcut. Eğlenceli bir araç olduğu kanaatindeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl Yazar comment_277363 Bende makyajlı kasayı tercih ederdim ama şöylede birşey var ; Bmw 1.16d manuel joyedition paketli xenonlu vs. Borusanda 84.400 Bmw 1.16i 8 ileri otomatik benzinli joyedition paketli xenonlu vs. Borusanda 84.400 Bunlarıda gözardı etmezdim Üstad hiç BMW FOCUS la karşılaştırılır mı? Her zaman her yerde FOCUS. Fazla mı abarttım. Aracı aldım ya ondan olsa gerek:) değerli yorumlarınız için herkese teşekkür ederim. Hayırlı olsun. Otomatik kaygınız yoksa iyi bir tercih. Yeni Focus'ta birçok iyileştirme mevcut. Eğlenceli bir araç olduğu kanaatindeyim. Teşekkür ederim. Bugün tekrar test sürüşüne çıktım cidden eğlenceli bir araç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201411 yıl comment_278055 Hayırlı olsun o zaman Fotoğraf bekleriz Aralık 18, 201411 yıl Ömer Saldıran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201411 yıl comment_278078 Benim söylememdeki amaç çok farklı. En azından donanım olarak aracı iyice kontrol edip teslim alınız. Yakup'un söylemeye dilinin varmadığı şu ... şu anda teşhirdeki araçlar (ve test araçlarımız) bizim -eşek- dediğimiz seri. Laf biraz havada kaldı galiba, şöyle anlatayım. Önce Dummy'ler yapılır ... arabaya benzerler ama aslında onlar makettir ve konsept car vs. ayağına fuarlarda vs. gezdirilir. Dummy sökülür, takılır,sökülür, takılır ... sonra da imha edilir. (ya da müze vs. için saklanır ... ama son kullanıcıya verilmez) ardından Job1'lar gelir... bunlar kaza/kırım testlerinde kullanılır, montaj istasyonları adam/saat işçilik hesabını yapsın ve elleri alışsın diye hat dışında (manuel olarak) sökülür - takılır - sökülür ... Job1'lların sonu genelde saPık testlere kurban gitmektir. Sonra Job2 - 3 vs. gelir ... bunlar az miktarda yapılır, montaj hattının senkronizasyonu ve montaj gruplarının antremanı için kullanılır. Job2'den Job8'e kadar olan araçlar yol/hava/soğuk/titreşim vs. testlerinde kullanılır, iş bittiğinde hala yaşayanlar ise ya yıpranma incelemeleri için fabrikaya geri döner ya da distribütörlere yerel testler için yollanır. (mesela Türkiye spec'li aracın zebra olarak bizim yollarda test edilmesi...) En son olarak Job9 çıkar, yani eşekler ... bunlar -seri üretimin- ilk araçlarıdır. Henüz tam olarak yeni ürüne alışmamış montaj ekibinin ve kafası karışmış lojistik takımlarının işi mükemmelleştirme çabasıdır. Az miktarda imal edilirler, normal fabrika kalite kontrolleri yerine daha düşük standartlar tanımlanarak kalite kontrolden geçer ve test - sergi - promasyon aracı olarak dağıtılırlar. ...şu anda teşhirde ki makyajlı araçlar -eşek- serisinden. Atıyorum stepnesi farklı marka olabilir, USB port'unu takmayı unutmuşlardır, akü tablası olması gerekenden ufaktır ya da (kısmete) kuZu 10 numaradır. Job9 ya da eşek'ler tamamen şans işidir. Bu nedenle biz onları genelde sıfır olarak pek satmayız, satıyorsak önce iyice bir kontrol ederiz ... ama genelde kendimize faturalar, bir süre kullanır .. sonra ikinci el olarak göndeririz, giderler. benim aracım teşhirdeydi, far kumandasının altındaki gözün tırnağı zarar görmüştü onu değiştirttim başkada bir sıkıntısı olmadı. teşhir ile kast edilen "ilk parti MCA'lar" , yoksa normalde showroom'da duran aracı gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Hiç bir sıkıntı olmaz. SaPık test derken bunu kastediyordum ... araç o denli zorlanıyor ki boyun/omurga ağrısı çeken test sürücüleri ile uğraşmamak için çare üretmek zorunda kalmışlar. Aralık 18, 201411 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl Yazar comment_278216 showroom da çektiğim ilk fotolar. Araç 3 ocakta teslim edilecek inş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl Yazar comment_278260 güzel fiyata almışsınız. Hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201411 yıl comment_278266 hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullanın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl comment_278357 Hayırlı ugurlu olsun Allah tekerine taş değdirmesin bende makyajsız kasa titatinum hb beyaz renk aldım ocak 5 ile 9 arası teslim edilecek inş Aralık 20, 201411 yıl Barış D. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl comment_278359 Teşekkür ederim. Videoları izledim. Teknoloji meraklısı biri olarak galiba 84 000 e kıyacağım. kesinlikle iyi edersiniz hayırlı olsun kazasız belasız Aralık 20, 201411 yıl Emre Gül tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl Yazar comment_278377 Bu arada sıfır araba için boya koruma ve ön kabut filmi önerir misiniz? Bekbars diye bir markayı önerdiler en iyisi bu yaptır dediler 2 yıl boya korumaya garanti veriyor 770 tl fiyat ayrıca kabut filmine de 600 tl fiyat verdiler önerilerinizi duymak isterim. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201411 yıl comment_278423 Bu arada sıfır araba için boya koruma ve ön kabut filmi önerir misiniz? Bekbars diye bir markayı önerdiler en iyisi bu yaptır dediler 2 yıl boya korumaya garanti veriyor 770 tl fiyat ayrıca kabut filmine de 600 tl fiyat verdiler önerilerinizi duymak isterim. Teşekkürler. sıfır arabaya serviste boya koruma bence gerekli değil, kaput filmi ise mıcırlı şehirler arası yollarda faydalı ancak kendi adıma o parayı hayatta vermem. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın