Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hasar Resmi Mevcut Fiyatıda Uygun Sizce Alınır Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bir arkadaşım için focus 3 bakıyoruz dizel olacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-plus-paket-cok-temiz-garantili-focus-3-titanium-187168481/detaybu araçta hasar var ,hasar resmi mevcut fiyatıda ona göre uygun yazılmış sizce alınır mı?

Arkadaş en az 4-5 yıl binecek

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bir arkadaşım için focus 3 bakıyoruz dizel olacak

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-plus-paket-cok-temiz-garantili-focus-3-titanium-187168481/detaybu araçta hasar var ,hasar resmi mevcut fiyatıda ona göre uygun yazılmış sizce alınır mı?

Arkadaş en az 4-5 yıl binecek

hasarı olmasa 59-60 eder bildiğim kadarıyla, eğer hala öyleyse ben olsam alırdım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hasarı olmasa 59-60 eder bildiğim kadarıyla, eğer hala öyleyse ben olsam alırdım.

yorumun için teşekkürler ozan bizimde hoşumuza gitti her zaman olabilecek hasarlardan resmide var baktırıp almak istiyoruz ama bakalım sitedeki arkadaşlar ne diyecek 

Yanıtlama zamanı:

Bu hasar önde olsa düşunun derim ama arkadan hasarlı alınır bence karlı başka hasarıda yoksa satarkende ona göre satarsınız...

Yanıtlama zamanı:

Hasarlı resim 06 plâka ama mevcut 38 ????

Abi ankara da kaza yapıp belki Kayseriye satılmıştır. Geçmişi araştırılıp eğer fotodakinden başka bişeyi yoksa fiyatı uygun görünüyor.
Yanıtlama zamanı:

sol arka çamurluk değiştirilmiştir diyor ...  resimlerden de anlaşılacağı üzere ; arka çamurluk tavan direkleri ile yekpare olup , onun değişimi için oralardan keserek yeni parçayı kaynak ile tutturuyorlar ...

Yani dış karoserinin bir tarafında kaynak olduğu gerçeği ile yaşayabilirse alsın ... 

Yanıtlama zamanı:

Abi ankara da kaza yapıp belki Kayseriye satılmıştır. Geçmişi araştırılıp eğer fotodakinden başka bişeyi yoksa fiyatı uygun görünüyor.

Tabi Doğanım, belki gözden kaçmıştır anlamında yazdım zaten...

Yanıtlama zamanı:

Bu arac bayagi zamandir 2-3 aydir ilanda bu araca bende talip olamayi düşündüm ama sonra daha uygun arac bulmuştum ve onu aldim.fiyati normal bence ucuzda degil hasara göre normal fiyat cokta uygun değil. Hasar kaydi ne kadar aceba? Arac alınabilir yani bende niyetlenmistim aynı araca fiyat fena sayilmaz ama çokta ucuz değil

Titanium x galiba araç. Sony yok ama titanium jantları. Digi klima felan var.

arac x paket değil ,2012 ikinci çeyreğe kadar satılan araçlardan yani ısıtmalı on cam ve aktif şehir içi standart. .birde plus paket var otomatik park ve katlanır ayna. Yani yeni normal titanyum lardan daha fazla özelliğe sahip
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

süleyman bey ben kayserinin ilçesindeyim birşeye ihtiyacınız olursa yardımcı olabilirim elimden geldiğince 

Teşekkürler Celal Bey,Aracı araştırıyoruz bakalım çok içimize sinmedi gibi yorumlarla.

Tekrar teşekkürler,Sağolun 

Yanıtlama zamanı:

Süleyman Bey ben de önermem. Titiz bir insansanız içinize sinmeyecektir.

Bir de çamurluk değişmişse arkadaşların dediği gibi kesme, kaynak gibi işlemlere maruz kalmıştır.

Yine de çok önemli değil demek istiyorum ama Türkiye'de biraz mide bulandırıyor bu durumlar.

Temiz alıp satarken de kimseye dil dökmeden rahatlıkla satmak en iyisi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.