Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274594 Arkadaşlar iyi akşamlar Akşam mesai bitiminde aracımı çalıştırıp hareket etmek istediğimde araba stop edecekmiş gibi oldu , bende hafif gaz verdim bu sırada pat diye bir ses geldi sanki egzosda birsey vardı da bunu dışarı attı araba sonra normal sekilde devam ettim bu daha öncede olmuştu ama önemsememiştim. Sizce ne olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl Yazar comment_274597 Yakıt olabilir. Konuda belirtiğim gibi bu sorun iki kez başıma geldi ikisinde de ortak olan yakıt (aynı depoydu yeni alım olmadı) diğeri ise motorun soğuk olması.Genelde sürekli opetten alırım yakıtı en son fullediğimde Kartların kampanyaları v.s derken opet,total,shell karışık oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274600 Araç dizel olsa DPF dolmuş diyeceğim ama en iyisi servise götürüp arıza kaydına bakmak için diagnos cihazına bağlatmak. EGR kirlenmiş, zengin karışım yapıyor ve katalizörde ikincil yanma oluşuyor cinsinden şeyler aklıma geliyor (hani jet motorundaki afterburner gibi ...) yakıt buharı sıkışmadan dolayı manifold virajlarında ya da kat.girişinde bumluyor olabilir. Sonuçta yakıt besleme ve/veya ateşleme kaynaklı bir problem gibi. Her durumda ECu üzerinde arıza kaydı vardır. Diagnos edildiğinde ortaya çıkar. ... servistekiler size çaay ısmarlasınlar derim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl Yazar comment_274609 Ciddi seyler cikabilir yani p.tesi servise gidecegim durumu yazarim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274610 Süleyman geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl Yazar comment_274613 Süleyman geçmiş olsun, umarım önemli bir şey değildir... Sağolasin abi ins Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 201411 yıl comment_274675 Ciddi seyler cikabilir yani p.tesi servise gidecegim durumu yazarim yoo... EGR kirlenmişse önce temizlerler, bir zaman daha kullanırsınız. (tabi sorun EGR ise...) hava kalitesi pek çpk yerde o kadar düşük ki EGR dayanmıyor memlekette kim bilir biz ne haldeyiz? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın