Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Fiesta St Body Kit

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fiesta'nın orjinal ST Body Kit'i işte böyle bir şey ... ben pek beğendim, umarım siz de beğenirsiniz. kuZu daha bir yakışıklı oldu sanki :)

Fiesta08.jpg

Fiesta01.jpg

Fiesta02.jpg

Fiesta03.jpg

Fiesta06.jpg

Fiesta05.jpg

Fiesta04.jpg

Fiesta07.jpg

... fiyatını soran olursa KDV + Boya + Parça ve Montaj dahil liste fiyatı 4,000TL. 

Ama yakışmış... yakışmış.

not: tabi aracınıza böyle bir body kit taktırıyorsanız ufak bir ek ücret ödeyerek kasko sigorta poliçenize kit'i ekletmenizi kuvvet ile tavsiye ederim. ekletmez iseniz ve risk gerçekleşirse sigorta size body kit için asla ödeme yapmaz. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Walla billa orcinal parçalar :)  ... bak büyük yemin ediyo, kullanıcı el kitabı çarpsın diyorum  :) 

Yanıtlama zamanı:

"karlıkçı halil"

:kıhkıh:  

Bir kere meraktan mekanına gitmiştim.

Yanıtlama zamanı:

Aynen. Yazın orjinal ST Fiesta görmüştüm bundan  bin kat iyiydi. Bu spor paket diye satılanlara benziyor.

Yanıtlama zamanı:

İzmir asansör'de yabancı plaka orjinal st 'ye denk gelmiştim... Buyrun fotoğraflar c9ea6ccabaa1bbfdc2bb14cd7e1bde24.jpgddecf16025b8fea4424ab818441ef79d.jpgae79f560387ff2d6f07b5630a35b9803.jpgdbf54e118a08c1249774d353de96650a.jpg

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Acaba bu body kiti nerede gördünüz yani nereden temin edebiliriz öğrenebilir miyim? Fiyatı çok yüksek olmasına rağmen arabaya mükemmel oturmuş.

Yanıtlama zamanı:

Acaba bu body kiti nerede gördünüz yani nereden temin edebiliriz öğrenebilir miyim? Fiyatı çok yüksek olmasına rağmen arabaya mükemmel oturmuş.

Servisten siparişle satın alabilirsin, çin malı yan sanayi üründe alabilirsin bilindik sitelerden.

Ki bana sorarsan mükemmel oturmamış :)

Yanıtlama zamanı:

Servisten siparişle satın alabilirsin, çin malı yan sanayi üründe alabilirsin bilindik sitelerden.Ki bana sorarsan mükemmel oturmamış :)

orjinal ürünler nedense benim gözümde hep bir farklı duruyor. Sonuçta belli standartlar dahilinde oldukları için önemli bir problem yaratmıyorlar. Bir de arabayı kardeşim gibi bir vatandaş kullanacak en azından plastik olursa yerinde kalacağından emin olabilirim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.