Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299427 özellikle bayan sürücüler, sinyali yaktığı gibi önümüze kırıyor, sanki solundan gelen araba yok.. aynaya bakmayı akıl ediyorlar mı bilemiyorum Sadece bayanlar mı.? ( dolmuş, taksi, otobüs, bazı bay sürücüler) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299430 @Bekir B., haklısın sonuna kadar, onlarda başa bela..ama üstadım konyada ana arteller 3 şerit ben de ağırlık orta şerit (sağdan gitsem minübüs, otobüs var) yada 70 hız sınırı olan kameralı yollardan 73 hız sabitleyerek en soldan gidiyorum.. şükür ben kimseye bulaşmadım ama gelip bize motorla vurdular hatırlarsanız.. 1 ay olmadı önümde zincirleme kaza oldu, takip mesafesini koruduğumdan çarpmadım ama ara ara fren yaparak son arabanın dibine kadar girdim ki, sert panik fren yapsam arkamdaki bana vuracaktı eminim.. dikkatli olmak şart.. 1sn bile sağa sola bakmamak lazım özellikle ş.içinde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299443 Aslında bayanı erkeği acemisi ustası yok. Benim direksiyon hocam birşey demişti. Şerit çizğini her değiştirdiğinde o çizginin dışında birilerinin en sevdiği insanı öldürmek üzere olabilirsin. Yıllarca Adapazarin'da araç kullandım. Oradan beteri yoktu. En son İzmir'den Trafik müdürümü ne gelmiş. Hepsine araba kullanmayı ve saygılı dikkatli olmayı öğretmiş. Nisan 16, 201511 yıl volkan onder tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299445 Aslında bayanı erkeği acemisi ustası yok. Benim direksiyon hocam birşey demişti. Şerit çizğini her değiştirdiğinde o çizginin dışında birilerinin en sevdiği insanı öldürmek üzere olabilirsin. Yıllarca Adapazarin'da araç kullandım. Oradan beteri yoktu. En son İzmir'den Trafik müdürümü ne gelmiş. Hepsine araba kullanmayı ve saygılı dikkatli olmayı öğretmiş. Bence kesinlikle kadın-erkek , acemi-tecrübeli ayrımı var,olmalı. çok bariz şekilde trafikte hal ve hareketlerinden kimin ne olduğu anlaşılabiliyor he bu demek değil en tecrübeli erkek veya kadın hata yapmaz elbet yapar lakin bu durum "nedense" kadınlarda özellikle acemi olanlarında fazlasıyla var Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299446 Bence kesinlikle kadın-erkek , acemi-tecrübeli ayrımı var,olmalı. çok bariz şekilde trafikte hal ve hareketlerinden kimin ne olduğu anlaşılabiliyor he bu demek değil en tecrübeli erkek veya kadın hata yapmaz elbet yapar lakin bu durum "nedense" kadınlarda özellikle acemi olanlarında fazlasıyla var Cep telefonu kullananlar kadar sinir olduğum bir gurup yok. Konuşmayı geçtim mesaj atanlar çıktı başımıza. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299450 Cep telefonu kullananlar kadar sinir olduğum bir gurup yok. Konuşmayı geçtim mesaj atanlar çıktı başımıza. Onlar ayrı sopalık zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299452 Volkan Bey ağzında sigara elinde telefon olanlara ne diyeceksiniz Bu bir kültür ve eğitim meselesi değişmeyecek bir çoğu bunu bilip trafiğe çıkmak gerekiyor maalesef... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201511 yıl comment_302536 Takip mesafesi bırakabiliyor musunuz cidden 10 metre ara bulan sokuyor arabanın burnunu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201511 yıl comment_302554 Takip mesafesi bırakabiliyor musunuz cidden 10 metre ara bulan sokuyor arabanın burnunu Takip mesafesi bırakıyorum. Çoğunlukla araya girenlerden 5 dk sonra gidiyorum varacağım yere. Bazende birkaç gün önce varıyorum. [emoji3] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın