Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaza Yaptim Acil Cevaplarsaniz Sevinirim

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

özellikle bayan sürücüler, sinyali yaktığı gibi önümüze kırıyor, sanki solundan gelen araba yok.. aynaya bakmayı akıl ediyorlar mı bilemiyorum

Sadece bayanlar mı.? ( dolmuş, taksi, otobüs, bazı bay sürücüler) :)

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 9,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Geçmiş olsun. Açıklık getirmek adına: 1. Sinyal vermek başkasının şeridini işgal etme hakkı vermez, sadece yön değiştirme eyleminin habercisidir, eyleme geçmenin ön şartı sol şeridin güvenli geçişe

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Yav bu arabalarda bişey yok , bu kadar tantanaya gerek yokmuş

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

@Bekir B.,   haklısın sonuna kadar, onlarda başa bela..ama üstadım konyada ana arteller 3 şerit ben de ağırlık orta şerit (sağdan gitsem minübüs, otobüs var) yada 70 hız sınırı olan kameralı yollard

Yanıtlama zamanı:

@Bekir B.,

haklısın sonuna kadar, onlarda başa bela..ama üstadım konyada ana arteller 3 şerit ben de ağırlık orta şerit (sağdan gitsem minübüs, otobüs var) yada 70 hız sınırı olan kameralı yollardan 73 hız sabitleyerek en soldan gidiyorum.. şükür ben kimseye bulaşmadım ama gelip bize motorla vurdular hatırlarsanız..

1 ay olmadı önümde zincirleme kaza oldu, takip mesafesini koruduğumdan çarpmadım ama ara ara fren yaparak son arabanın dibine kadar girdim ki, sert panik fren yapsam arkamdaki bana vuracaktı eminim..

dikkatli olmak şart.. 1sn bile sağa sola bakmamak lazım özellikle ş.içinde..

Yanıtlama zamanı:

Aslında bayanı erkeği acemisi ustası yok. Benim direksiyon hocam birşey demişti. Şerit çizğini her değiştirdiğinde o çizginin dışında birilerinin en sevdiği insanı öldürmek üzere olabilirsin. Yıllarca Adapazarin'da araç kullandım. Oradan beteri yoktu. En son İzmir'den Trafik müdürümü ne gelmiş. Hepsine araba kullanmayı ve saygılı dikkatli olmayı öğretmiş.

volkan onder tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Aslında bayanı erkeği acemisi ustası yok. Benim direksiyon hocam birşey demişti. Şerit çizğini her değiştirdiğinde o çizginin dışında birilerinin en sevdiği insanı öldürmek üzere olabilirsin. Yıllarca Adapazarin'da araç kullandım. Oradan beteri yoktu. En son İzmir'den Trafik müdürümü ne gelmiş. Hepsine araba kullanmayı ve saygılı dikkatli olmayı öğretmiş.

Bence kesinlikle kadın-erkek , acemi-tecrübeli ayrımı var,olmalı. çok bariz şekilde trafikte hal ve hareketlerinden kimin ne olduğu anlaşılabiliyor he bu demek değil en tecrübeli erkek veya kadın hata yapmaz elbet yapar lakin bu durum "nedense" kadınlarda özellikle acemi olanlarında fazlasıyla var
Yanıtlama zamanı:

Bence kesinlikle kadın-erkek , acemi-tecrübeli ayrımı var,olmalı. çok bariz şekilde trafikte hal ve hareketlerinden kimin ne olduğu anlaşılabiliyor he bu demek değil en tecrübeli erkek veya kadın hata yapmaz elbet yapar lakin bu durum "nedense" kadınlarda özellikle acemi olanlarında fazlasıyla var

Cep telefonu kullananlar kadar sinir olduğum bir gurup yok. Konuşmayı geçtim mesaj atanlar çıktı başımıza.
Yanıtlama zamanı:

Cep telefonu kullananlar kadar sinir olduğum bir gurup yok. Konuşmayı geçtim mesaj atanlar çıktı başımıza.

Onlar ayrı sopalık zaten  :s19:

Yanıtlama zamanı:

Volkan Bey ağzında sigara elinde telefon olanlara ne diyeceksiniz 

Bu bir kültür ve eğitim meselesi değişmeyecek bir çoğu bunu bilip trafiğe çıkmak gerekiyor maalesef...

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Takip mesafesi bırakabiliyor musunuz cidden  :wacko:  10 metre ara bulan sokuyor arabanın burnunu  :)

Yanıtlama zamanı:

Takip mesafesi bırakabiliyor musunuz cidden :wacko: 10 metre ara bulan sokuyor arabanın burnunu :)

Takip mesafesi bırakıyorum. Çoğunlukla araya girenlerden 5 dk sonra gidiyorum varacağım yere. Bazende birkaç gün önce varıyorum. [emoji3]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.