Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201411 yıl comment_269255 Akşamüstü arabayı park ettim.Hiçbir sorun yoktu.Hafif eğimli bir yere park edip geri viteste bıraktım aracı.Az önce çalıştırdığımda vitesi yerinden oynatamadım.Kontağı kapattığımda tüm viteslere geçebiliyorum ama arabayı çalıştırdığımda güç bela 3.vitese geçebiliyorum.Durduk yerde ne oldu anlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201411 yıl comment_269256 Bence arabayı oynatmadan servise müracaat edin. Baskı balatası bırakmıyor olabilir. Hatta kırabilirsiniz çok zorlarsanız. Garantiniz vardır umarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201411 yıl comment_269262 Belki tam 3. vitesin dişinin olduğu yere gelmiş olabilir. Arabayı çok az salıp tekrar vitese geçirmeyi deneyin, muhtemelen düzelmiş olacaktır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201411 yıl comment_269268 Belki tam 3. vitesin dişinin olduğu yere gelmiş olabilir. Arabayı çok az salıp tekrar vitese geçirmeyi deneyin, muhtemelen düzelmiş olacaktır. Bu mantıklı ve denenesi bence de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201411 yıl comment_269270 Doğan abinin dediği doğru, sorun çalıştırınca oluyorsa baskı-balatada sorun vardır. Baskı kırılmasını çokça duyduk/okuduk forumda detaylı konuları mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201411 yıl comment_269286 bu araba yokuşlarda el freni ile zor duruyor, en üst seviyeye iyice çekmek lazım. gacır gucur ses çıkarıp kayıyor.. geriye takıp geri geri tırmandım, sonra durmak zorunda kaldım, el freni ile geri kalkş yapacağım araba freni çektiğim halde ileri-aşağı kayd gacır gucur allah tan önümde araba yoktu, biraz daha çektim freni anca durdu 1 mt sonra.. gevşek çekip yük vitese bindiyse bilemem.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 201411 yıl Yazar comment_269362 Faturayi ekliycem.Sorun çözüldü Ustanin söylediği debriyaj yayinin kirildigi ek garanti kapsaminda da degisimin yapildigi.Baski balatalar zaten garanti kapsaminda degil .Ancak faturada baski balata terimleri mevcut.165 tl odeme yaptim sorun icin ama aciklamalardan pek tatmin olmadim .Neyse boyle bir sorunla karsilasan arkadaslar olursa bi kenarda bulunsun. Ekim 26, 201411 yıl hüseyin ipek tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın