Alperen G. Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2014 Merhabalar arkadaslar... Az once havaalanina giderken Pursaklar'i gectikten sonra refujden yola atlayan bir kopege arabanin sag on tarafiyla carptim. Ancak trafik yogun ve akici oldugundan duramadim. Havaalaninin otoparkina geldiginde on plakamin olmadigini farkettim. Kopege uzulmemin yanina bir de bu cikti. Muayene pulu filan da vardi... Ne yapmam lazim simdi? Hafta sonu da Antepteyim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Geçmiş olsun http://plakasorgulama.org/kayip-plaka/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Geçmiş olsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Muayene sonrasi bisi yapistirmislardi o noolacak acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Tesekkurler herkese... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Muayene sonrasi bisi yapistirmislardi o noolacak acaba? Ruhsattaki zımbırtı olduğu sürece ceza yazma hakları yok diye biliyorum. Eskiden hiç kullanılmıyordu bile o. Ki sanmıyorum ki normal bir insan bile farkedemezken polisimiz dış görünüşünden model yılını tespit edip onun eksikliğini farketsin. Çıkan bir şeyse veriyim benimkini. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Abi çok geçmiş olsun... Okula gidip gelirken o yolu sürekli kullanıyorum. Hayrına bi vatandaş kenara koymuştur belki.. bakarım mutlaka 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Geçmiş olsun. muayene pulu açısından sorun olmaz kanaatindeyim. ruhsat önemli . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Tabi bunun yaninda tampondaki orta izgaranin iki yanindan inen direklerden sagdaki orta yerinden kirilmis carpmanin etkisiyle.. Bir de cekme yeri midir nedir oranin kapagi gitmis... Ama bunlar gozumde degil.. Kopege uzuldum en cok. Abi çok geçmiş olsun... Okula gidip gelirken o yolu sürekli kullanıyorum. Hayrına bi vatandaş kenara koymuştur belki.. bakarım mutlaka O yogun trafikte kimse alamaz ki onu.. Sanmiyorum yani.. En sol seriteydim.. Yine de sagol Burakcigim.. Geçmiş olsun http://plakasorgulama.org/kayip-plaka/ Bu yazidaki tescil dosyasi denen sey nedir acep? Bizde olan birsey degil sanirim.. Trafikte olan birsey olsa gerek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2014 Abi çok geçmiş olsun.. keşke foruma yola çıkmadan baksaydım saat 11 gibi ordan geçtim.. Bi bakardım belki bi şekilde denk gelirdi. Ama çok geç gördüm yazıyı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Alperenim geçmiş olsun.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Tabi bunun yaninda tampondaki orta izgaranin iki yanindan inen direklerden sagdaki orta yerinden kirilmis carpmanin etkisiyle.. Bir de cekme yeri midir nedir oranin kapagi gitmis... Ama bunlar gozumde degil.. Kopege uzuldum en cok. O yogun trafikte kimse alamaz ki onu.. Sanmiyorum yani.. En sol seriteydim.. Yine de sagol Burakcigim.. Bu yazidaki tescil dosyasi denen sey nedir acep? Bizde olan birsey degil sanirim.. Trafikte olan birsey olsa gerek... Tescil dosyası dediği şey sigortacılarda aracılık yapan esnaflarda oluyor abi hani ilk plaka ruhsat çıkartırken doldurup imzaladığımız form. Sigorta acentesiyle aran iyiyse yardımcı olurlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2014 Tescil dosyası dediği şey sigortacılarda aracılık yapan esnaflarda oluyor abi hani ilk plaka ruhsat çıkartırken doldurup imzaladığımız form. Sigorta acentesiyle aran iyiyse yardımcı olurlar. Sigortacim arabayi aldigim bayide.. Hallederiz sanirim yaw.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2014 Bu arada bende olmayan birseyin istenmesi de sacmaymis.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap