Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl comment_265723 arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba? Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl garantili olanlardan.Ne dersiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl comment_265733 30 September 2014 - 15:34 tarihinde, Salih Demir yazdı: arkadaşlar merhaba.focus 3 de bazen kalkışlar da debriyaj kavrama noktasındayken sürtünme uğultu sesi geliyor.neden dir. Acaba? Bir de trende tse li replica trend x jantı takmayı düşünüyorum.2 yıl garantili olanlardan.Ne dersiniz Rahatsız edici ses varsa ve sonradan başladı ise servise gösterin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201511 yıl comment_307258 En yakın konu burası diye düşündüm. Aracımda kalkış esnasında tam kavrama noktasındayken debriyajda titreme oluyor. Çok sakin kalkarsam bu titreme pek hissedilmiyor ama biraz fazla gaz vererek kalktığımda titriyor. Titreme kesinlikle patinaj durumunda oluşmuyor. Normal kalkışlarda kavrama noktasında oluyor. Debriyajda kaçırma yok, olsa kesinlikle anlarım. Şimdiye kadar da genellikle debriyajı en uzun süre dayanacak şekilde kullandım. Volantta oluşan bir yamulmadan ya da motor takozlarındaki bir sorundan kaynaklanabilir diye düşündüm. Sizin fikirlerinizi almak istiyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı ya da tahmini olan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307304 Merhabalar , buna benzer bi sıkıntıyı Şu an yaşamaktayım , forumda da inceleme yaptım bi kaç benzer konular mevcut. araç 2015 focus trend x benzinli 1700 km de , özellikle son 1 haftadır sabahları aracı çalıştırıp ,garajdan çıkarken ilk hareketi gerçekleştirdikten sonra yolunda eğimli olması sebebiyle araç esnemekte ( düz yol olsa da fark etmiyor aynı ses geliyor ) ve bu sırada , özellikle sol ayak altından başlayıp , direksiyona kadar gelen bariz bi tıkırtı mevcut.. gaz verince özellikle parçalar esneyip birbirinden ayrılıyormuş gibi , biraz mesafe gidip ( yaklaşık 3 km ) araç ısınınca ses tamamı ile gitmiyor ama azalıyor.. Bununla beraber özellikle 1. ve 2. vitese geçirirken tam kavrama noktasında ayrılıp ayağı debriyajdan çekerken sanki boşluk varmış gibi vuruntu yapıyor. Servise götürdüm , test sürüşüne çıktık , tabi gidene kadar araç ısındı ve ses kesildi , vites geçişlerindeki sıkıntıyı da aktardım , baktılar ve bununda anormal olmadığını , Ford da bu olayın normal olduğunu ( kronik ) dile getirdi , 2014 model 70.000 km de başka bi araç üzerinde deneme yaptık ve o vites geçişlerindeki vuruntu daha fazla idi. aracı servise bırakıp , ertesi gün gidip soğuk haldeyken deneme yaptıracağım. ve eş muadildeki başka bi araçla... sonucu iletirim . Bu araçtan 2 adet aldık arkadaşımla , onun aracında da vites geçişlerindeki ses mevcut ama çok değil , o araçta 1200 km de , ama sabahları gelen o tıkırtı sesi asla gelmiyor 1 haftadır çok denedik , Daha önceki aracımda da bu tarz sesler vardır ama çok önemsemiyordum. ( 2001 corolla vvti otomatik , rotlar da boşluk vardı bulana kadar öldük ve düzeltince araç pamuk gibi olmuştu , tıkırtı , kasislerden geçerken gelen tıkırtılar gitmişti. ) , şimdi aklıma gelen bi kaç parçadan şüpheleniyorum , viraj demiri ve bağlantı lastikleri , poryolar , z rot , rotlar ve başları. özellikle bunları kontrol ettireceğim. 1700 km de bi aracında bu parçalarda bi sıkıtısı , parça boşluğu vs.... varsa peh yani.. bu tarz sorunlar için ford dan soğumak istemiyorum , başka öneriniz varsa sevinirim. iyi forumlar. Mayıs 28, 201511 yıl Murat Kalt. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201511 yıl comment_307404 "1. ve 2. vitese geçirirken tam kavrama noktasında ayrılıp ayağı debriyajdan çekerken sanki boşluk varmış gibi vuruntu yapıyor." Bu kısım uyuyor gibi benim duyduğum yada hissettiğim titreme olayına. Ancak benimkinde sıcak soğuk farketmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201511 yıl comment_307589 "1. ve 2. vitese geçirirken tam kavrama noktasında ayrılıp ayağı debriyajdan çekerken sanki boşluk varmış gibi vuruntu yapıyor." Bu kısım uyuyor gibi benim duyduğum yada hissettiğim titreme olayına. Ancak benimkinde sıcak soğuk farketmiyor. vites geçişlerindeki o vuruntu sesi her zaman yapıyo ,doğrudur.. dediğim gibi 70.000 km deki o aracı görünce ( onda daha fazla idi ) anladım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 20169 yıl comment_379754 Şu sesin aynısı arada sırada geliyor. Kalkışta veya viteste düşük devre inince oluyor (kullanığım kadarıya) Baskı'dan geliyor gibi ama bitme konusunda fısıldayan başka belirti yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20169 yıl comment_379783 Demeyeyim demeyeyim diyorum ama benim kuzuda bu ses yok, direksiyon sesi de yok. Umarım yok dedim diye benim kuzudan da gelmeye başlamaz bu sesler Ha bir de geri giderken frenden gelen tak sesi de yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379849 Şu sesi duyan yok mu başka [emoji3] Bende var baskı balata değiştikten sonra başladı . Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379854 Ne marka acaba Fabrikasyon FoMoCo Takılan parça resimdeki Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 20169 yıl comment_379857 Ee ne yapacağız [emoji4] Bu sesle yaşamaya alisacagiz [emoji2] 2. Kez debriyaj indirdim daha da elletmem [emoji2] Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın