Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 5.5 olursa devasa bence, taşınacak şey değil. ancak 4.7 ideal olur. 4.7 olacakmış zaar.. Ama 5.5 da çok devasa değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 5 ve üzeri telefonların elinde ne taşındığı belli oluyor canım yeterince büyükler. Müşterilerin garip taleplerimize doğmuş yaratıklar. Ben android alsam büyük ekran tercih ederdim, çünkü android tercih ediyorsam bi iş yapmam içindir o da ekran ufaklığına gelmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Bu adı kim taktıysa bulup kürekle kovalamak istiyorum. iPhone 2G diye birşey yok, onun adı iPhone yada original iPhone. hiç olmadı :D o değilde 6 çıksın ikinci el 5 yada 5s alayım diyordum, fena gaza geliyorum 6 için Satlık 5S 64 lük var isteyen olursa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Çıksın da karar vereyim artık... Htc mi Iphone6 mı samsung s5 mi?... Blackberry bold artık iyice inceldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Satlık 5S 64 lük var isteyen olursa 6 çıkınca fiyat beklerim abi ama 64 pahalı gelir bana 4.7 olacakmış zaar.. Ama 5.5 da çok devasa değil.. Ben arastirmadimda bu konunun ilk mesajına göre yazdım. Halamda note var baktım 5.5 mis oda, bence anlamsız büyük, cebimde tasiyamam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Yıldırımbayazıt Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Bu adı kim taktıysa bulup kürekle kovalamak istiyorum. iPhone 2G diye birşey yok, onun adı iPhone yada original iPhone. hiç olmadı :D o değilde 6 çıksın ikinci el 5 yada 5s alayım diyordum, fena gaza geliyorum 6 için demek ki 5s almayı düşünen sadece ben değilmişim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 6 çıkınca fiyat beklerim abi ama 64 pahalı gelir bana Ben arastirmadimda bu konunun ilk mesajına göre yazdım. Halamda note var baktım 5.5 mis oda, bence anlamsız büyük, cebimde tasiyamam. Onemli olan cerceve.. Benim telefon da 5.5 note da.. Ama note devasa gorunuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2014 Onemli olan cerceve.. Benim telefon da 5.5 note da.. Ama note devasa gorunuyor. Çerçeve dediğin 1 cm civarı birseydir abi. Benim icin büyük. Aynı cepte genellikle sigarada olunca iphone 4 bile büyük. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Çıksın da karar vereyim artık... Htc mi Iphone6 mı samsung s5 mi?... Blackberry bold artık iyice inceldi...Bunlar arasında S5i kıyasa bile sokmam ben keza S4 ten aman aman bir farkı yok. Blackbery ise bunlardan geride kaldı gibi geliyor bana, internet için ekstra bb ye ücret ödemek de cabası. Android olacak ise HTC yoksa İphone 6 kesinlikle 6 çıkınca fiyat beklerim abi ama 64 pahalı gelir bana . Fiyat da anlaşırız Ozan'ım dert ettiğin şeye bak. Taksitte yaparım sana sorun değil demek ki 5s almayı düşünen sadece ben değilmişimBen bir ilan başlığı açayım olmazsa düşünen çok gibi sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Bunlar arasında S5i kıyasa bile sokmam ben keza S4 ten aman aman bir farkı yok. Blackbery ise bunlardan geride kaldı gibi geliyor bana, internet için ekstra bb ye ücret ödemek de cabası. Android olacak ise HTC yoksa İphone 6 kesinlikle Aslında haklısınız; Htc veya Iphone6 nihai tercih olacak; muhtemelen Iphone6 daha pahalıya geleceğinden Htc alacağım... Yurt dışından alamazsam S5 en hesaplı tercih olacaktır ama en son tercih... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Şimdi bunu ismi iPhone 6 olmaz; The New iPhone falan olur. Yeni Türkiye misali Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Telefon ve diğer bilgiler buradan yayınlanacak Araya mesaj girmemesi için BLOG'dan devam ediyorum. Daha sonra tüm bilgiler bu konunun ilk mesajına eklenecektir (21:00 gibi) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Iphone 6 ve 6 plus olarak çıkmış yaw.. biri 4.7 diğeri 5.5 inch.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 iPhone 6 ve iPhone 6 plus hayırlı olsun iPhone 6'nın 4.7 inç'lik ekranı, iPhone 6 Plus'ın ise 5.5 inç ekranı var. iPhone 6 Plus yani geniş ekranlı iPhone modeli 7.1 mm, iPhone 6 ise 6.9 mm inceliğinde... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2014 apple store siteleri açılmıyor.. we'll back soon yazıyor... 6'yı ekliyorlar sanırım.. ilk kez bir iphone'a gönlüm kaydı vallahi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap