Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Beyaz Far Ve Park Ampülü

Featured Replies

• Yanıt 490
  • Görüntüleme 84,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Vee işte sonuç. Assonra Ben memnun kaldım gayet güzel olmuş

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ayna ayarını en içe çevirin boşluk artacak. Fenerle bakın yandan görürsünüz zaten. Aynaya en yakın tırnak. Biraz narin dikkatli olmakta fayda var. Abicim sanmam sonuçta osram. Öyle bişey olursa osr

• Ben hep derim 3 beyazdan uzak duracaksın  kısa far uzun far sis farı 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

ben bi xenon a geçtim geçeli uzunların halojen olması uyuz etmişti beni ve aynı zamanda sislerin

amma  yoğunluktan dolayı  foto atamamıştım

hem uzunları hem de sisleri beyazlamıştım bende güzel bir görünüm sağlıyor 

kaliteli markalar seçilirse aydınatma da da sıkıntı olmuyor

Yanıtlama zamanı:

birazdan gideyim de takayım.

Kolay gelsin. En zorlandığım şey, aldığım ampulu kutusundan çıkarmaktı :D herhalde yapıştırdılar dedim bir ara... 

Yanıtlama zamanı:

Kolay gelsin. En zorlandığım şey, aldığım ampulu kutusundan çıkarmaktı :D herhalde yapıştırdılar dedim bir ara... 

Sağol abi,valla benimkiler kutusundan kendileri çıkmıştı foto çekmek için geri soktum  :D  bakalım birazdan iniyorum alet edavatı  hazırladım. Birazda hava kararsın taktıktan sonra fotoğraflarım.

Yanıtlama zamanı:

Sağol abi,valla benimkiler kutusundan kendileri çıkmıştı foto çekmek için geri soktum :D bakalım birazdan iniyorum alet edavatı hazırladım. Birazda hava kararsın taktıktan sonra fotoğraflarım.

Merakla bekliyoruz
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Merakla bekliyoruz

Hala bekliyoruz. Semih hadi len.

Ben dikiz aynalarındaki karşılama ışığınada el atam olmadı. Öneriniz varmı arkadaşlar.

Yanıtlama zamanı:

Hala bekliyoruz. Semih hadi len.

Ben dikiz aynalarındaki karşılama ışığınada el atam olmadı. Öneriniz varmı arkadaşlar.

Abi taktım biri çalışmadı, arkadaşı aradım başka bir tane getirdi onu takmaya çalışıyorum bu karanlıkta :D

Az sabır zaten elimde kalacak sol far yakında :D

Buda bizden olsun ;)

5d53bb9e66dce5d43884ae4930dcf7ae.jpg

a3327080c6bf5eaf7a7f0b9bfa24e506.jpg

b540876fc24024ff95bfc3148ada36ad.jpg

Telefon kamerasıyla karanlıkta bu kadar oluyor, kalitesizlik için kusura bakmayın.

Semih G. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi taktım biri çalışmadı, arkadaşı aradım başka bir tane getirdi onu takmaya çalışıyorum bu karanlıkta :D

Az sabır zaten elimde kalacak sol far yakında :D

Buda bizden olsun ;)

Telefon kamerasıyla karanlıkta bu kadar oluyor, kalitesizlik için kusura bakmayın.

Eline sağlık abim. Parklar baya fazla ışık veriyor. Farların aydınlatması nasıl.

Yanıtlama zamanı:

Eline sağlık abim. Parklar baya fazla ışık veriyor. Farların aydınlatması nasıl.

Far almadım abi daha karar aşamasındayım. Şimdilik sadece parkları değiştirdim
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Far almadım abi daha karar aşamasındayım. Şimdilik sadece parkları değiştirdim

Uzundan kesinlikle memnunum sana fikir olsun. Kısalardan emin olmadım. Osram güzel belki osramı alabilirim bakalım
Yanıtlama zamanı:

Uzundan kesinlikle memnunum sana fikir olsun. Kısalardan emin olmadım. Osram güzel belki osramı alabilirim bakalım

Yakında sonbahar gelecek yağmuru, karı derken sök-tak yapmak istemiyorum abi eğer sıkıntı yaparsa diye.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakında sonbahar gelecek yağmuru, karı derken sök-tak yapmak istemiyorum abi eğer sıkıntı yaparsa diye.

Kışın araba yatıyor çoğunlukta. Hem uzunların fotosu yağmurda çekildi benim. Değiştirmem sanırsam kışın

Bak semih farklı bir ortamda farlar.

0add026e1f53c44693f71e727b3b2760.jpg

Uzun

89a87c39613c620c532f6fe926fc86e5.jpg

Yanıtlama zamanı:

Parkları kaça almıştın link atar mısın güzelmiş
Yanıtlama zamanı:

Parkları kaça almıştın link atar mısın güzelmiş

Arkadaştan bedavaya aldım abi, hepsiburadada var ama 36tl. Eve gidince link atarım istersen

Kışın araba yatıyor çoğunlukta. Hem uzunların fotosu yağmurda çekildi benim. Değiştirmem sanırsam kışın

Bak semih farklı bir ortamda farlar.

Uzun

Arabayı tek kullansam belki sorun etmem belki abi ama babamda kullanacağı için laf eder diye ellemedim. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.