Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Ecoboost Motor Yatak Sardı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Dizel tapa değişimiyle üzerine düşeni yerine getirdi.... :)

Bu konu hakkında detaylı bilgi var mıdır? 

• Yanıt 174
  • Görüntüleme 37,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Korkut
    Mehmet Korkut

iki gün önce Er-ol oto ile irtibata geçmistim,sifir motor fiyati sormustum.Er-ol otodan aydin bey actigim konudan benim aracin ve benim durumu okumus ve dün aksam telden bana geri döndü ve nasil bir

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Oooo bir hortumlamadır gidiyor.  Kaan Üstada fazla yüklenmeyin, biz ister istemez bardağın yarısını boş görenleriz.  Ve fakat servisle konuştuğumda durumun sanıldığı kadar kontrol altında olmadığı g

• Mehmet Korkut
    Mehmet Korkut

Ecoboost hayata döndü....çok zorlu bir süreçten sonra aracima kavuştum , er-ol otodan aydin beyin yolladigi sıfır motoru araca taktik şimdilik bi problem gözükmüyor.bu süreçte bana zaman ayırıp yardım

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Detay. Dediğiniz nedir ?

Tapadaki sorun neydi? Eskisinin ve yenisinin görseli, arasındaki görsel farklar vs. bilgi rica ediyorum.

Aynı motorlu (1.6 115 bg) Mazda 3'ümde kontrolünü yapacağım. Bakıma götürdüğüm servise "Toplu değişim parçası ve ya yazılım güncellemesi var mı?" diye sorduğumda tatminkar bir cevap alamamıştım. 115 bg dizellere yazılım güncellemesi geldiğini okudum bir kaç yerde, bir de triger bilyası mı ne ses yapıyor diye biliyorum ama motora zararsız bir mevzuymuş o. İki dizel Mazda 3 115bg dizelde de (110luk 5 ilerisi de var) 6. vitesteyken boşa atma sorunu duydum (mazdaclubtr.com da var başlığı) ki yine şanzımanlar da aynı.

Eski 110 luklarda da turbo hortumu yırtılıyordu, o zamandan beri kıllanırım böyle hortum vs ıvır zıvır olup da ıvır zıvır sonuç çıkarmayan şeylerden :)

Ersin Durmuş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yav bu yatak sarma olayından beri psikopata bağladım. Her 5 saniyede 1 hararet göstergesine bakıyorum. Gerçi güzel bi alışkanlık...

Bu arada @Serdar yaman, Alper'in selamı var.

Yanıtlama zamanı:

Motor hasarına para ödeyen insanların canları sıkılacağından durumun kronikleşeceğini sanmıyorum, böyle herkes daha mutlu... :)

Hep tekrar ederim; başarı detaylarda gizli... 

Yanıtlama zamanı:

Yav bu yatak sarma olayından beri psikopata bağladım. Her 5 saniyede 1 hararet göstergesine bakıyorum. Gerçi güzel bi alışkanlık...

Bu arada @Serdar yaman, Alper'in selamı var.

Hakan, sadece hararet ibresini kontrol etmek yeterli değil ziraa uyarı vermeden bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var, kaputu açıp su seviyesini kontrol etmen gerek....

Yanıtlama zamanı:

Hakan, sadece hararet ibresini kontrol etmek yeterli değil ziraa uyarı vermeden bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar var, kaputu açıp su seviyesini kontrol etmen gerek....

Abi onu da bugün yapacağım insallah. Aslında birazcık ihmalkarlik bizde de var. Uzun zamandır kaputu açmıyorum. Ayda bir de olsa şöyle gözle kontrol etmeli.

Aleyküm selam Hakan hocam dünya minnacık ama değil mi [emoji2][emoji2]

Valla ya. Sen tut forumda birinin yakın arkadaşı ile aynı okulda çalış. Dünya harbiden çok küçük.
Yanıtlama zamanı:

Senin arabaya hasta olmuş ama. Paso senin arabayı anlatıyor. Yer uçağı diyor [emoji1]

Arabaya Yaptığım bütün işlemlerde hep yanımdaydı [emoji2]

Hortum gelmiş öğleden sonra takıracam kısmetse

Yanıtlama zamanı:

Tedbir Amaçlı hortum Değişimi yapıldı

Hortumu garantiye sunduk cevap bekliyoruz

Yeni hortum

93ba54e93fd254da719bd1a959085be8.jpg

Eski hortum

dd5ec21ff7d0d2b3b57a05db31b17bf3.jpg

Yanıtlama zamanı:

Sağol abi çok şükür sıkıntı olmadan hallettik

Evet bu can sıkıcı olayda sevindirici kısmı bu, hortumu da iyi buldun Serdar'ım...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.