Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tek Dokunuşta 3 Sinyal

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Vw grubunda vag kablosuyla 3-5-7 olarak ayarlayabiliyosun [emoji6]

O güzelmiş bak. Fiesta da da 3 kere yada 1 kere olarak ayarı var.

Yanıtlama zamanı:

O güzelmiş bak. Fiesta da da 3 kere yada 1 kere olarak ayarı var.

Silecek kolundanmi ayarlaniyodu oda ? [emoji28]
Yanıtlama zamanı:

Benim araçta bir ve üç var. Kısa tek dokunuşda bir, uzun dokunuşda üç kez yanıyor..

Yanıtlama zamanı:

Silecek kolundanmi ayarlaniyodu oda ? [emoji28]

Cık. Menü den

Ya aramızda 3ün 5in lafı mı olur şimdi yaa :D

Tabi canımm. 3'ü 5'i arayan insanlar değiliz.

Yanıtlama zamanı:

Benim araçta bir ve üç var. Kısa tek dokunuşda bir, uzun dokunuşda üç kez yanıyor..

E abi 3 kez yetmiyoki. Daha şeridin yarısında sönüyo. Zırt pırt kolamı vuracam. Azcık araba akıllı olsa şerit değişecemi anlayıp kendi sinyal verirdi. Teknoloji çok geride çoook. Işınlanma geleydi hayırlısıyla demi sıkati
Yanıtlama zamanı:

E abi 3 kez yetmiyoki. Daha şeridin yarısında sönüyo. Zırt pırt kolamı vuracam. Azcık araba akıllı olsa şerit değişecemi anlayıp kendi sinyal verirdi. Teknoloji çok geride çoook. Işınlanma geleydi hayırlısıyla demi sıkati

İnsanlar şeritten kaydırmadan sürecek kadar kabiliyetli olmadıkları sürece o iş yalan

Bence bir önemi yok gerçi ortada sönsede görecek olan görmüştür amacına ulaşmış olmuştur çoğu durumda

Yanıtlama zamanı:

Burak ustalar koldan yada röleden falan olma ihtimalini sıfır olarak söyledi, Gem proğramından dır dediler %99, ama sen gene bi servise göster bence.

Doğan demekki kullanıcıdan kullanıcıya fark ettiği için 3-5-7 yapmışlar ben teki bile yanmadan makas atmış oluyorum hatta ben kola tek dokunuş yaparken zaten mesafe varsa arkadaki araçla aramda, çoktan geçmiş oluyorum ve sinyal ben yerime geçtikten sonra 2 kez daha yanıyor. :) :) :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burak ustalar koldan yada röleden falan olma ihtimalini sıfır olarak söyledi, Gem proğramından dır dediler %99, ama sen gene bi servise göster bence.

Silecek ile ilgili sıkıntım vardı... 5-6 kişi baktı gem modülü ve motorda ısrarcı oldular... röle ile çözdük :) Yabancı forumlarada baktım sonuç röleye gidiyo gibi :) Erkan usta tatildeymiş :) dönsün ziyaret edelim olmazsa :D

Yanıtlama zamanı:

İnşallah büyük sorun çıkmadan halledersinde, kafandaki sorun çözülür.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İnşallah büyük sorun çıkmadan halledersinde, kafandaki sorun çözülür.

Aslında çok sorun değil :) Sinyal sistemi tıkır tıkır çalışıyor... ama bu da fonksiyonda varken neden çalışmasın :)

Yanıtlama zamanı:

Aslında çok sorun değil :) Sinyal sistemi tıkır tıkır çalışıyor... ama bu da fonksiyonda varken neden çalışmasın :)

Sanırım araç menüsünde böyle bir yer vardı şu an araç yanımda olsa bakıp söylerdim
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sanırım araç menüsünde böyle bir yer vardı şu an araç yanımda olsa bakıp söylerdim

Bizde menü yok :D Gauge menü var.. onda da bişi yok sanırm

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yol bilgisayarı içinde ki ayarlarda olması lazım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.