Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Modifiyeli F3 'ler :)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
11 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Paylastiklarinizin bana gore hepsi, sokak arasi modifiyesi tadinda. Zevkler renkler tabi kim ne diyebilir.

Soyle seyleri gozden kacirmayin arkadaslar

WEKFEST14-25.jpg

Stancenation tarzı favorim,

Ammmavelakin yurdum insanının görüşü kaldırmıyor :( 

• Yanıt 39
  • Görüntüleme 21,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Just now, Zafer Akbs said:

Ammmavelakin yurdum insanının görüşü kaldırmıyor :( 

Insanlarda soyle bir yanlis var, basklarinin yaptigi aslinda hic guzel gorunmeyen, amacindan tamamen uzak, satafat olmaktan bir mm oteye gidemeyen tasarimlar, sanki dogru birseymis gibi kabul ediliyor. Isin icinde bir tasarim yok, uyum yok, ama sorsan "abi avrupadada oyle yapiyorlar, sen ne anlarsin". Kimse kusuruma bakmasin sokakta egsozu acik, surungen seklinde gezen arabalardan farki yok benim icin. Tabi seven sever, birsey diyemem. Fakat araba konusunda memlekette gorsel modifiye olarak gorebildigim iyi bir ornek benim olmadi, eminim baskasinin aklini alacak araba coktur. Boyle mugen ruzgarlikli, airli, acaip acaip jantli, varsa kaplama yapilmis falan, cok sever bizim memleket boyle arabalari.

Yanıtlama zamanı:
‎24‎.‎08‎.‎2017 - 11:53 tarihinde, Servet Ö. yazdı:

Insanlarda soyle bir yanlis var, basklarinin yaptigi aslinda hic guzel gorunmeyen, amacindan tamamen uzak, satafat olmaktan bir mm oteye gidemeyen tasarimlar, sanki dogru birseymis gibi kabul ediliyor. Isin icinde bir tasarim yok, uyum yok, ama sorsan "abi avrupadada oyle yapiyorlar, sen ne anlarsin". Kimse kusuruma bakmasin sokakta egsozu acik, surungen seklinde gezen arabalardan farki yok benim icin. Tabi seven sever, birsey diyemem. Fakat araba konusunda memlekette gorsel modifiye olarak gorebildigim iyi bir ornek benim olmadi, eminim baskasinin aklini alacak araba coktur. Boyle mugen ruzgarlikli, airli, acaip acaip jantli, varsa kaplama yapilmis falan, cok sever bizim memleket boyle arabalari.

Benim bahseetim stancenation, mahalle aralarında tüplü arabalarının varex lerini bağırta bağırta dolaşanlarının yapmış olduğu bir jant bir yay ve egzozdan ibaret modifiye değil zaten.

son bir kaç yılda Ülkeye yeni yeni sağlam gövde kitleri girmeye başladı. örneğin Rocket Bunny'nin ürettiği kitler. Focus için Ukrayna SS tuning üretimi kitler vs. vs.

Gelelim motor modifikasyonlarına.... malesef kısıtlama var belirli bir noktadan sonra yasal değil :( 

ilerki zamanlarda ülkemizdede modifiye işinin yurt dışındaki standartlara benziyeceği kanaatindeyim.

Tabi görürmüyüz ???:blink: kim bilir ?:)

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sırf sevdiğin kasa tipi ile paylaşıyorumki Dodikleri (Edit:abidik gubidikleri) :D sevesin diye @Cem Boneval abi :D

IMG_5390.JPG

IMG_5391.JPG

IMG_5392.JPG

IMG_5393.JPG

IMG_5394.JPG

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ressamdan, Mevsimin anlam ve önemini taşıyan serbest çalışma :) 

D1139463-17D9-4D62-939B-5B45B191B696.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Yahu çizim değil, çekim zaten :D 

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Ben beğendim.

65812A01-2FA8-4CF9-9F12-63B362D8DD37.jpeg

1AE033B1-2097-4DBE-9A5F-2A35A68D0D6F.jpeg

29C5D74E-A836-4104-AB1F-E01C65F9092A.jpeg

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
14.05.2017 - 13:38 tarihinde, Türker Taş yazdı:

FB_IMG_1493551199226.jpg

20170329_075906_HDR.jpg

şu jantı şu arabaya ne diye takarlar anlamıyorum ,trend kapaklı jant bile bundan iyi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.