Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20179 yıl comment_435696 11 dakika önce, Servet Ö. yazdı: Paylastiklarinizin bana gore hepsi, sokak arasi modifiyesi tadinda. Zevkler renkler tabi kim ne diyebilir. Soyle seyleri gozden kacirmayin arkadaslar Stancenation tarzı favorim, Ammmavelakin yurdum insanının görüşü kaldırmıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 20179 yıl comment_435701 Just now, Zafer Akbs said: Ammmavelakin yurdum insanının görüşü kaldırmıyor Insanlarda soyle bir yanlis var, basklarinin yaptigi aslinda hic guzel gorunmeyen, amacindan tamamen uzak, satafat olmaktan bir mm oteye gidemeyen tasarimlar, sanki dogru birseymis gibi kabul ediliyor. Isin icinde bir tasarim yok, uyum yok, ama sorsan "abi avrupadada oyle yapiyorlar, sen ne anlarsin". Kimse kusuruma bakmasin sokakta egsozu acik, surungen seklinde gezen arabalardan farki yok benim icin. Tabi seven sever, birsey diyemem. Fakat araba konusunda memlekette gorsel modifiye olarak gorebildigim iyi bir ornek benim olmadi, eminim baskasinin aklini alacak araba coktur. Boyle mugen ruzgarlikli, airli, acaip acaip jantli, varsa kaplama yapilmis falan, cok sever bizim memleket boyle arabalari. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 20179 yıl comment_435998 24.08.2017 - 11:53 tarihinde, Servet Ö. yazdı: Insanlarda soyle bir yanlis var, basklarinin yaptigi aslinda hic guzel gorunmeyen, amacindan tamamen uzak, satafat olmaktan bir mm oteye gidemeyen tasarimlar, sanki dogru birseymis gibi kabul ediliyor. Isin icinde bir tasarim yok, uyum yok, ama sorsan "abi avrupadada oyle yapiyorlar, sen ne anlarsin". Kimse kusuruma bakmasin sokakta egsozu acik, surungen seklinde gezen arabalardan farki yok benim icin. Tabi seven sever, birsey diyemem. Fakat araba konusunda memlekette gorsel modifiye olarak gorebildigim iyi bir ornek benim olmadi, eminim baskasinin aklini alacak araba coktur. Boyle mugen ruzgarlikli, airli, acaip acaip jantli, varsa kaplama yapilmis falan, cok sever bizim memleket boyle arabalari. Benim bahseetim stancenation, mahalle aralarında tüplü arabalarının varex lerini bağırta bağırta dolaşanlarının yapmış olduğu bir jant bir yay ve egzozdan ibaret modifiye değil zaten. son bir kaç yılda Ülkeye yeni yeni sağlam gövde kitleri girmeye başladı. örneğin Rocket Bunny'nin ürettiği kitler. Focus için Ukrayna SS tuning üretimi kitler vs. vs. Gelelim motor modifikasyonlarına.... malesef kısıtlama var belirli bir noktadan sonra yasal değil ilerki zamanlarda ülkemizdede modifiye işinin yurt dışındaki standartlara benziyeceği kanaatindeyim. Tabi görürmüyüz ??? kim bilir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 20179 yıl comment_438712 Sırf sevdiğin kasa tipi ile paylaşıyorumki Dodikleri (Edit:abidik gubidikleri) sevesin diye @Cem Boneval abi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20178 yıl comment_453384 Ressamdan, Mevsimin anlam ve önemini taşıyan serbest çalışma Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20178 yıl comment_453388 Ressam olsa duramazsın, fotoğrafçıdır o. Zaten oda resim değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 20187 yıl comment_488509 14.05.2017 - 13:38 tarihinde, Türker Taş yazdı: şu jantı şu arabaya ne diye takarlar anlamıyorum ,trend kapaklı jant bile bundan iyi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın