Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55743 Şüphelenmekte haklıymışsınız; yeni vergilendirme sistemine göre doktorlar da biraz daha fazla ödeyeceklermiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 21, 201214 yıl comment_55788 Öyle de böyle opuluruz. Kaçış yok. Vergiler azalmaz, artar. Suyunu sıkacak yer kalmadı, araç sahiplerini sallayalim biraz daha diyorlar. Ülkede enflasyon yok zaten rahat rahat öderiz bu vergileri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102105 yıllık vergimizin ikinci taksitini 6 aylık taksitler halinde ödedik...yol su olarak geri dönmesini beklemekteyiz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102106 Biz temiz hava olarak alıyoruz. Derin bir nefeeessss Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_102108 Focus'un ve Europa'nın vergisini bu gün ödedim. Halkkard advantage bir kampanya yapmış, hem 6 ya bölüyor, hemde Navking navigasyon alırsam % 50 ye kadar indirim verecek. Kampanya kapsamında bir şifre gelecek ve o şifreye göre sorgulama yapacağım, sanıyor % kaç indirim yapacağının tespiti için yapıyorlar bu işi. 384 TL Focus'un vergisi, 118,50 TL Europa'nın vergisi. Yeni hesaplama yöntemi ile Focus 118,50 TL, Europa 384 TL olursa hiç şaşmam :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201312 yıl comment_193428 Dpf'siz eski dizeller ve eski araçlara müjde, vergi artışı kapıda ..En son bu muhabbet geçtiğinde milleti pek inandıramamıştık, hatta o zaman 2014 şubat ayında uygulama başlayacak diye belirtilmişti.(Yakup, genel sohbette ne yazmışsam aynen buraya kopyaladım.Burada da tembellik ettim yani.. ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201312 yıl comment_193439 Europa yı satmakmı lazım şimdi. Hiç zamanı değil ya neyse. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201312 yıl comment_193559 Kısmet, zamanı gelmişse sat gitsin. Ekim 25, 201312 yıl Nihat Abukan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201312 yıl comment_193566 Kısmet, zamanı gelmişse sat gitsin. O bizim demirbasimiz. Duygusal bagim var onunla. Mesela araba surmeyi onda ogrendim. Ilk kucuk te olsa kazami onda yaptim. En onemlisi oglumu evime ilk getiren oydu. Sacma gelebilir belki. Bazen bana da sacma geliyor ama icine binip surdugum zaman inanin focustan daha mutlu oluyorum. Kryif veremese de focus kadar bana ayri bir huzur veriyor. Satilmasi lazimdi simdiye kadar zaten ama ekonomik nedenlerden daha cok sirf bu gibi nedenlerle kalıyordu. Ama artik yapacak bir sey yok europa icin galiba. Su is ciddilesmeden vedalasmak lazim. Yoksa durum vahim olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201312 yıl comment_193597 O bizim demirbasimiz. Duygusal bagim var onunla. Mesela araba surmeyi onda ogrendim. Ilk kucuk te olsa kazami onda yaptim. En onemlisi oglumu evime ilk getiren oydu. Sacma gelebilir belki. Bazen bana da sacma geliyor ama icine binip surdugum zaman inanin focustan daha mutlu oluyorum. Kryif veremese de focus kadar bana ayri bir huzur veriyor. Satilmasi lazimdi simdiye kadar zaten ama ekonomik nedenlerden daha cok sirf bu gibi nedenlerle kalıyordu. Ama artik yapacak bir sey yok europa icin galiba. Su is ciddilesmeden vedalasmak lazim. Yoksa durum vahim olabilir. Anlıyorum ama zamanı geldi mi vedalaşmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201312 yıl comment_193604 O bizim demirbasimiz. Duygusal bagim var onunla. Mesela araba surmeyi onda ogrendim. Ilk kucuk te olsa kazami onda yaptim. En onemlisi oglumu evime ilk getiren oydu. Sacma gelebilir belki. Bazen bana da sacma geliyor ama icine binip surdugum zaman inanin focustan daha mutlu oluyorum. Kryif veremese de focus kadar bana ayri bir huzur veriyor. Satilmasi lazimdi simdiye kadar zaten ama ekonomik nedenlerden daha cok sirf bu gibi nedenlerle kalıyordu. Ama artik yapacak bir sey yok europa icin galiba. Su is ciddilesmeden vedalasmak lazim. Yoksa durum vahim olabilir. abartıcaksan trafikten çek dursun zaten küçük yerdesin ufak tefek kullanırsında yine Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın