Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl comment_253297 Herkese iyi forumlar diliyorum.Birkaç hafta önce aldığım focus 3 1.0 ecoboost tit. ile aranıza katıldım.Aşağı yukarı forum başlıklarına göz gezdirdim ve çok faydalı bilgilerin paylaşıldığını düşünüyorum. Sorunum şu ki;önceki aracım ile iç patinaja düşmediğim zeminlerde şaşırtıcı bir şekilde patinaja düşüyorum.Önceki aracım mazda 3 dizel idi 1360 kg idi,sanırsam bu da öyle.Anti patinaj sistemi ile ilgili bir problem mi var acaba?Yoksa benzinli dizel ayrımı mı?Bilemedim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl comment_253300 Hocam alt devirlerde de yapiyor mu bi bakin bence belki kapatmissinizdir esp yi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl comment_253301 Eskiden antipatinaj sistemi mi vardı gaza dengeli basın aracı öğrenin biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl comment_253304 Aracın kullanım klavuzu yok muydu? Yoksa indirebilirsiniz. Yol bilgisayarında; direksiyondan ulaşacaksınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl Yazar comment_253306 Esp tuşu nerede ki? Araç virajlarda arkadan kayacak gibi geliyor,eski aracım da focus platformunu kullanan mazda 3 idi onda hiç böyle olmazdı.Acaba yanlışlıkla esp yi mi kapattım,yoksa eski sahibi de bilmeden böyle mi kullanıyordu? Birşey var ama anlamadım çünkü benim bildiğim bu platform yol tutuşta referanstır. Araç virajlarda arkadan kayacak gibi geliyor,eski aracım da focus platformunu kullanan mazda 3 idi onda hiç böyle olmazdı.Acaba yanlışlıkla esp yi mi kapattım,yoksa eski sahibi de bilmeden böyle mi kullanıyordu? Birşey var ama anlamadım çünkü benim bildiğim bu platform yol tutuşta referanstır. Okumuştum, üstünkörü ama, ekranda belirteci olmayınca(genelde güvenlikle ilgili bir özellik kapalı ise ekranda bildirilir) aklıma gelmemişti.Ben ine bakayım teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl comment_253310 Araç virajlarda arkadan kayacak gibi geliyor,eski aracım da focus platformunu kullanan mazda 3 idi onda hiç böyle olmazdı.Acaba yanlışlıkla esp yi mi kapattım,yoksa eski sahibi de bilmeden böyle mi kullanıyordu? Birşey var ama anlamadım çünkü benim bildiğim bu platform yol tutuşta referanstır. Okumuştum, üstünkörü ama, ekranda belirteci olmayınca(genelde güvenlikle ilgili bir özellik kapalı ise ekranda bildirilir) aklıma gelmemişti.Ben ine bakayım teşekkür ederim. Aslında esp kapalı ise, marş a bastığınızda ekranda esp of olarak gözükür....sizin durum daha çok dizel sürüşe alışkanlıktan geliyor, yani zamanla araca alışınca sorun kalmayacaktır... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl comment_253313 Öncelikle aynı şasiyi kullanmak demek aynı performansı almak demek değil bu bir. Anti patinaj konusu dışına çıkacaksak ilgili konuları bulup okumanızı tavsiye ederim bunlar çok konuşuldu. Kolay gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl Yazar comment_253317 Öncelikle aynı şasiyi kullanmak demek aynı performansı almak demek değil bu bir. Anti patinaj konusu dışına çıkacaksak ilgili konuları bulup okumanızı tavsiye ederim bunlar çok konuşuldu. Kolay gelsin Tamam,heralde biraz daha alışmam gerekecek.Teşekürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl comment_253319 Bi aracın yetersiz durumda kalkması için aşırı güçle bi patinaj toleransı vardır.. Daha sonrasında varsa esp çekiş kontrol devreye girer Yoksa patile devam Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201412 yıl comment_253321 Çekiş kontrol kapalı olarak araba stop edilse de her çalıştırmada açık konumda oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201412 yıl comment_253353 kalkarken 1250-1500 devir civarı kalkın, 1.0 motor bu araç yürümez diye düşünüp gaza fazla basmayın , basarsanız yarım saniyelik patinaja düşer ve anti patinaj devreye girer. bende böyle oluyor.. viraja hızlı girerseniz araba döneceğiniz yönün aksine geziyor komple, merkez kaçla..sanki daha açıktan dönülüyor gibi, daha da zorlarsanız esp devreye giriyor.. focus lar mazdalara göre az daha yüksektir, yine koltuklarıda daha yüksektir..aracımız 1300 kg..dizeli 1370 hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.. Temmuz 15, 201412 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201412 yıl comment_254216 michelin primacy hp lastik var benim arabada üstünde gelen lastikleri kalkışlarda patisiz kalkamıyorum duruşlarda lastik ötmeleri ayrı bi muhabbet . geçen polis arkamdan tepe lambaları yanarak geldi durdurdu. neden pati yaptırıyosunuz beyefendi dedi cezamı yazalım ille dedi. pati yaptı diye bana ceza yazamazsın falan fıstık biraz tartıştık sonra yoluma devam ettim. velhasıl focus 3 aracımın bu huyunu sevmiyorum yada daha çok alışmalıyım. bu arada bi test yapmıştım aracımla mesajı yazdıktan sonra aklıma geldi.. çok sıcak hava şartlarında focus zemine tutunamıyor ... zira ıslak zeminde bile daha sağlam yol tutuşu var.. sanırım buda lastik markası ve kalitesinden kaynaklanıyor olabilir.. Temmuz 20, 201412 yıl Hüseyin Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254218 Ben de ilk aldığımda eski aracıma (vectra alıştığımdan sürekli kalkışlarda pati yapıyordum tabi iki gün sonra alıştım ayrıca eski aracımdan sonra yol tutuş hissi çok farklı geldi virajlarda arkayı kaydırıyormuş gibi bir hissi vardı hatta aldığıma bin pişman olmuştum bir hafta sonra alıştıktan sonra bu kayma hissi güven veren ve kopmayan yola yapışan bir araba hissi vermeye başladı bu tamamen eski alışkanlıklarla ilgili kısa süre sonra beni anlayacaksınız asfalt soğukken bir deneyin göreceksiniz tutunma limitlerini Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın