Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Çağatay Nusret Dal

Üye
  • Toplam İleti

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

Çağatay Nusret Dal tarafından yazılan her şey

  1. Evet heralde milyon dolarlık araç da alsam,herhangi bir şikayetim olduğunda şak diye çözebilecek bir servise rastlamayacağım.Bugün servisteki baş teknisyenle sürüşe çıktık.Parke taşlar üzerinden geçerken tıkırtıyı duymadı bile.Klima çalıştırılınca olan ritmik olmayan hrrr hrrr sesinin ise normal pervane sesi olduğunu bahsetti.Süspansiyonlarda kasislerden geçince tık sesinin gelmesini çok sert indiğini sordum,zaten focusun süspansiyonlarının sert olduğunu,bu durumun normal olduğunu söyledi.Ben de peki dedim.Tabii ki tatmin olmadım.Direksiyon kutusu dedim,oooo öyle olsa direksiyon şangır şungur eder dedi.Burç,rot,direksiyon seti kelimlerini hiç kullanmadı.Ya heralde başımıza iş alacaz,bakımlarını yapar geçerim zihniyetinde servisler.Kötü gerçekten.İnsan yeni teknoloji motor almaktan korkuyor bunların yüzünden.
  2. Tamam,heralde biraz daha alışmam gerekecek.Teşekürler...
  3. Araç virajlarda arkadan kayacak gibi geliyor,eski aracım da focus platformunu kullanan mazda 3 idi onda hiç böyle olmazdı.Acaba yanlışlıkla esp yi mi kapattım,yoksa eski sahibi de bilmeden böyle mi kullanıyordu? Birşey var ama anlamadım çünkü benim bildiğim bu platform yol tutuşta referanstır. Okumuştum, üstünkörü ama, ekranda belirteci olmayınca(genelde güvenlikle ilgili bir özellik kapalı ise ekranda bildirilir) aklıma gelmemişti.Ben ine bakayım teşekkür ederim.
  4. Herkese iyi forumlar diliyorum.Birkaç hafta önce aldığım focus 3 1.0 ecoboost tit. ile aranıza katıldım.Aşağı yukarı forum başlıklarına göz gezdirdim ve çok faydalı bilgilerin paylaşıldığını düşünüyorum. Sorunum şu ki;önceki aracım ile iç patinaja düşmediğim zeminlerde şaşırtıcı bir şekilde patinaja düşüyorum.Önceki aracım mazda 3 dizel idi 1360 kg idi,sanırsam bu da öyle.Anti patinaj sistemi ile ilgili bir problem mi var acaba?Yoksa benzinli dizel ayrımı mı?Bilemedim .
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.