Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201412 yıl comment_249951 spor kırmızı daha doğru adıyla yarış kırmızı (race red) yeni bir renk. makyajlı fiesta ile çıktı. Muhtemelen focusta kimse görmemiştir daha en azından ben görmedim. Opaktır. Ondan önce focusta farklı isimli bir opak kırmızı vardı. Adı Colorado kırmızı idi. Spor kırmızı ile colorado kırmızı aynı mı bilmiyorum ama fiestadaki spor kırmızı focustaki eski colorado kırmızıdan bir ton koyu gibi geliyor bana.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201412 yıl Yazar comment_250073 Spor kırmızı: Şeker kırmızı: Haftasonu eğer anlaşabilirsek araç değişimi sözkonusu yeni arabayı Şeker Kırmızı isteyeceğim çok beğendim .... TEŞEKKÜR EDERİM Haziran 24, 201412 yıl Erkan Baldemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201412 yıl comment_250094 şeker kırmızı forever; diğeri çok cırtlak!.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 201412 yıl comment_250141 Cem hocamın eklediği görsellerdeki jant Otokoç'larda veya Erol oto'da var mıdır? Varsa fiyat nedir? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın