Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Spor Kırmızı Renk Focus 3'ü Olanlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Spor kırmızı F3 ü olan arkadaşlar resim ekleyebilirmi ..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar Spor kırmızı F3 ü olan arkadaşlar resim ekleyebilirmi ..

o nasıl bir istektir öyle :D

forumda benim bildiğim spor kırmızı kimsede yok...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet Serdar kardeşim bende pek denk gelmediğim için merakımdan rica ettim ... Aslında şöyle model yükseltip Titanium bi araç almayı düşünüyorum Broşüre baktığımda OPAK renklerin içinde Spor Kırmızı diye bi renk var hoşuma da gitti alınabiliyormu yada alan varmı merak ettim ..

@Erkan Baldemir,

Geçen bir avm otoparkında gördüm de, kırmızı değil bayağı turuncuya kaçıyordu renk. Onun için mi resim istiyorsunuz?

Almayı düşünüyorum hiç denk gelmedim merakımdan konu açayım dedim ;)

Yanıtlama zamanı:

@Erkan Baldemir,

mardinde birinde var görüyorum sürekli yarın adana gidicem ama dönünce geldiğimde çerekerim koyarım buraya sürekli aynı yerde duruyor zaten

adamdan dayak yemeyiz inşallah :D 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Riske girme Kardeşim :)  Şeker Kırmızı gibi olmayacağını tahmin edebiliyorum ama sence nasıl görüntüsü canlımı

Yanıtlama zamanı:

Benim yan apartmanda bir tane f3 bayrak kırmızı var hafta sonu denk gelirse remini çeker koyarım..

Yanıtlama zamanı:

Çok da güzel renktir kendisi ben yolda gördüm kaç defa :)  Beyaz'dan iyi bana göre :) 

Gerçektende spor'dur ayrıca bu bölüm MODİFİYE İÇİNDİR, başlık taşınıyor.

Otomatik Mesaj

Bu konu, "Ford GarajıFocus IIIMk3- ModifiyeMk3- İç & Dış Görünüm" kategorisinden "Ford GarajıFocus IIIMk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.

Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.

Saygılarımızla,
Focus Club Tr Yönetimi

Bunlar da fotoğrafları ->

VvkDf21.jpg?1

8Mmi5ZA.jpg?1

DdXcXm3.jpg?1

gSaH0c6.jpg?1
Yanıtlama zamanı:

Riske girme Kardeşim :) Şeker Kırmızı gibi olmayacağını tahmin edebiliyorum ama sence nasıl görüntüsü canlımı

Ben beğeniyorum :)

Ama opel astradaki kırmızıya yanıyorum o renk beni benden alıyor...

Yanıtlama zamanı:

Bence hiç güzel değil bu renk. Özellikle şeker kırmızı gibi bir renk varken, çok cırtlak bir kırmızısı var.

Yanıtlama zamanı:
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben beğeniyorum :)

Ama opel astradaki kırmızıya yanıyorum o renk beni benden alıyor...

kesinlikle katlıyorum

Bence hiç güzel değil bu renk. Özellikle şeker kırmızı gibi bir renk varken, çok cırtlak bir kırmızısı var.

Şeker kırmızıyla karşılaştırılamaz tabiki sana katılıyorum

ama Opak bi renk ve bildiğim kadarıyla renk farkı ödemiyosun Beyaz a göre daha spor  duracağını düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:

ama Opak bi renk ve bildiğim kadarıyla renk farkı ödemiyosun Beyaz a göre daha spor  duracağını düşünüyorum

Zevk meselesi siz beğendiyseniz bize bir şey demek düşmez :) Ancak Ford'un internet sitesinde ''Spor Kırmızı'' renk skalasında gözükmüyor acaba kalktı mı izlenimi oluşturdu bende.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Zevk meselesi siz beğendiyseniz bize bir şey demek düşmez :) Ancak Ford'un internet sitesinde ''Spor Kırmızı'' renk skalasında gözükmüyor acaba kalktı mı izlenimi oluşturdu bende.

öylemi

e broşur de vardı ama siteye dikkat etmedim .. uyardığın için sağol bi kontrol etmek lazım ...

öylemi

e broşur de vardı ama siteye dikkat etmedim .. uyardığın için sağol bi kontrol etmek lazım ...

kesinlikle katlıyorum

spor kırmızı bu galiba ..

https://www.google.com.tr/search?q=FOCUS+3+SPOR+PAKET&client=firefox-a&hs=BvN&rls=org.mozilla:tr:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hgGoU92yNsSl4gSCl4GQBA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=889#facrc=_&imgdii=LW8HgcNpGZXxEM%3A%3B86n6rfu60QsitM%3BLW8HgcNpGZXxEM%3A&imgrc=LW8HgcNpGZXxEM%253A%3BAUmI5ab00cj_kM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.imgur.com%252F6vz7OmE.jpg%253F1%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fordclubtr.com%252Fforum%252Ftopic%252F247001-ford-focusa-yeni-sport-paket%252F%3B860%3B573

Erkan Baldemir tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.