Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Titanium Jant Lastik Uyumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1eb9fb51-fb99-40e7-b396-1168f494bc02_for

Bende titanyum jantından var ama bana göre focusa en güzel giden jant tipi bu, bildiğim kadarıyla servislerde satılıyor bu, eğer muhadil veya replica olanlardan varsa orasını bilemem.  ^_^

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 7,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

Bende titanyum jantından var ama bana göre focusa en güzel giden jant tipi bu, bildiğim kadarıyla servislerde satılıyor bu, eğer muhadil veya replica olanlardan varsa orasını bilemem.  ^_^

Resim görüntülenemiyor.  :blink:

Yanıtlama zamanı:

Bende bu jantları cok begeniyorum. Sanırım lastiklerle beraber değişmesi gerekiyormuş.

Yanıtlama zamanı:

Bende bu jantları cok begeniyorum. Sanırım lastiklerle beraber değişmesi gerekiyormuş.

Tabiki, çünkü jant 18'' forumda takan arkadaşımız var, buluşma fotoğrafları ve benim arabam kısmında fotoları mevcut.

Yanıtlama zamanı:

Başlık açmayayım dedim bir sorum olacak titanium jantlarini gunmetal boyasak nasil olurdu forumda yapan var mi en azindan janti heba etmeyelim. Yapabileceğim yer önerebilir misiniz?

Yanıtlama zamanı:

Başlık açmayayım dedim bir sorum olacak titanium jantlarini gunmetal boyasak nasil olurdu forumda yapan var mi en azindan janti heba etmeyelim. Yapabileceğim yer önerebilir misiniz?

Yapabilirse güzel olur bence :yeah: 

Yanıtlama zamanı:

Aracima gunmetal daha iyi yakistini düşünüyorum.Rs jantiyla fotoğrafini cekmiştim.Lastikler eskiyene kadar boyali böyle devam edip 17.RS jant lastige gecerim.Boyamak için öncelikli işim iyi bir usta bulmak lazim

Yanıtlama zamanı:

Aracima gunmetal daha iyi yakistini düşünüyorum.Rs jantiyla fotoğrafini cekmiştim.Lastikler eskiyene kadar boyali böyle devam edip 17.RS jant lastige gecerim.Boyamak için öncelikli işim iyi bir usta bulmak lazim

bence plastidiple boyayın, beğenmezsenizde sökersiniz.

Yanıtlama zamanı:

Açıkcası pek bir bilgimde yok bu plastidip ile ilgili de  sprey boya  gibi  birşeymidir

Yanıtlama zamanı:

Açıkcası pek bir bilgimde yok bu plastidip ile ilgili de  sprey boya  gibi  birşeymidir

evet sprey şeklinde, boya demek pek doğru değil bence plastik kaplama gibi birşey. sökmek isteyince kolaylıkla sökülebiliyor. Konu dışı devam etmeyelim, daha fazla detay için var olan konulardan devam edebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Tamam sağolasın netten bakındım buldum birşeyler erinmeyipte alayım sprey  başlayayım boyamaya  bakalım  nasıl birşey  çıkacak. Hayırlı geceler

Yanıtlama zamanı:

Kafayı taktım bu aralar gunmetal rengine araçta koyu  olunca  iyi yakışıyor. Grafiti  yapan ark ayarlayayımda boyamaya başlıyayım. Servet  bey jantlarınınz 10 numara  beş yıldız bayağı yakışmış aracınıza

Türker Taş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Kafayı taktım bu aralar gunmetal rengine araçta koyu  olunca  iyi yakışıyor. Grafiti  yapan ark ayarlayayımda boyamaya başlıyayım. Servet  bey jantlarınınz 10 numara  beş yıldız bayağı yakışmış aracınıza

Farklı jant seçeneklerine şöyle bir bakış atalım

10446175_10203740287368502_1107713078093

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkdaşlar merhaba. Bir üst resimdeki 5 kollu gun metal jantın adını, markasını yada kodunu bilen varmıdır. Birde bu jantın çapı nedir acaba. Bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilirmi. Bu jantı almak istiyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.