Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248187 Yerinde müdehale edilecek, cihazları var. Hmmm.. du bakayim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248188 Hmmm.. du bakayim.. Zaten önemli bişeyse servis içinde gerekli bilgiyi verirler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248191 Zaten önemli bişeyse servis içinde gerekli bilgiyi verirler... Aradim.. araci calistirmami istedi, uyari cikmadi, sistem denetiminden de baktim, tum sistem normal yaziyor bi ustaya bagladilar, tur otodan ferhat ustaymis, gaz kelebeginden mi, marş kelebeginden mi, mart kelebeginden mi ne, ondan olabilir dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248192 Aradim.. araci calistirmami istedi, uyari cikmadi, sistem denetiminden de baktim, tum sistem normal yaziyor bi ustaya bagladilar, tur otodan ferhat ustaymis, gaz kelebeginden mi, marş kelebeginden mi, mart kelebeginden mi ne, ondan olabilir dedi Iyi önemli bişey değilmiş demekki Alperenim, geçmiş olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248194 Iyi önemli bişey değilmiş demekki Alperenim, geçmiş olsun.. Sagol abim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248196 Aradim.. araci calistirmami istedi, uyari cikmadi, sistem denetiminden de baktim, tum sistem normal yaziyor bi ustaya bagladilar, tur otodan ferhat ustaymis, gaz kelebeginden mi, marş kelebeginden mi, mart kelebeginden mi ne, ondan olabilir dedi Geçmiş olsun müdür... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248246 Sagol abim... Gemiş olsun, gaz kelebeği gibi bir parçanın bozukluğunu zaten hissedersin, büyük ihtimalle yine maf ve map sensörü. Arabayı yürütmeyi denediğinde gitmediğini farkedersen araç kendini korumaya aldı demektir endişelenme. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248256 Bendede kutuiçi spor hava filtresi varken benzer durum olmuştu sanırım bahsettiğiniz maf sensörü hava filtresi kutusuna yakın bir sensör temizlendiğinde sorun gitmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248348 Gemiş olsun, gaz kelebeği gibi bir parçanın bozukluğunu zaten hissedersin, büyük ihtimalle yine maf ve map sensörü. Arabayı yürütmeyi denediğinde gitmediğini farkedersen araç kendini korumaya aldı demektir endişelenme. Suan sikinti yok.. anlamadim walla.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248349 Suan sikinti yok.. anlamadim walla.. Tekrarlayabiliyor dediğim problemse eğer. Tecrübeyle sabit. Haziran 12, 201412 yıl Servet Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248350 hava filtrelerini 15 binde bir değiştiren servisler yani bakım periyodunu belirleyenler suçlu bence çünkü Türkiye şartlarında 15 binde hava filtresi özelliğini kaybediyor maf arızası bence bu sensördeki kirlenmeden kaynaklanıyor ki o kirlenmenin sebebi de maalesef hava filtresinden geçen çok küçük toz parçacıkları onun için filtrelerinizi bence 7500 km de bir değiştirin Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248351 hava filtrelerini 15 binde bir değiştiren servisler yani bakım periyodunu belirleyenler suçlu bence çünkü Türkiye şartlarında 15 binde hava filtresi özelliğini kaybediyor maf arızası bence bu sensördeki kirlenmeden kaynaklanıyor ki o kirlenmenin sebebi de maalesef hava filtresinden geçen çok küçük toz parçacıkları onun için filtrelerinizi bence 7500 km de bir değiştirin Tam tersi olmasın? Avrupada 20bin de bir değiştiriliyor filtre, ülkemiz şartlarında 5bin öne çekilmiş bu bakım. Filtre fazla kullanıldığında geçirgenliği düşer dolayısıyla geçen partiküllerde azalır. Dediğiniz şu yönden doğru: geçirgenliği düşen filtre otomatikman daha az hava geçirir ve akışmetre az hava geçiyor diye arıza verir, kirlendiğinden değil. Bu durum kronikleşirse eğer bu hava basıncı için ya filtre yanlış yada sensör aşırı hasas/bozuk demektir. 7500km de bir filtre değiştirmek konusuna katılıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248354 Tam tersi olmasın? Avrupada 20bin de bir değiştiriliyor filtre, ülkemiz şartlarında 5bin öne çekilmiş bu bakım. Filtre fazla kullanıldığında geçirgenliği düşer dolayısıyla geçen partiküllerde azalır. Dediğiniz şu yönden doğru: geçirgenliği düşen filtre otomatikman daha az hava geçirir ve akışmetre az hava geçiyor diye arıza verir, kirlendiğinden değil. Bu durum kronikleşirse eğer bu hava basıncı için ya filtre yanlış yada sensör aşırı hasas/bozuk demektir. 7500km de bir filtre değiştirmek konusuna katılıyorum. An itibarı ile yazıyı okumaya başladığımda hayır hayır derken sonlarında evet evet dedirtin yaw):))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248356 Tam tersi olmasın? Avrupada 20bin de bir değiştiriliyor filtre, ülkemiz şartlarında 5bin öne çekilmiş bu bakım. Filtre fazla kullanıldığında geçirgenliği düşer dolayısıyla geçen partiküllerde azalır. Dediğiniz şu yönden doğru: geçirgenliği düşen filtre otomatikman daha az hava geçirir ve akışmetre az hava geçiyor diye arıza verir, kirlendiğinden değil. Bu durum kronikleşirse eğer bu hava basıncı için ya filtre yanlış yada sensör aşırı hasas/bozuk demektir. 7500km de bir filtre değiştirmek konusuna katılıyorum. tam tersi mi doğrusu mu bilmem bu bakım periyodu benim arabamı kullandığım şartlarda çok uzun yani aynı şekilde düşünüyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248357 tam tersi mi doğrusu mu bilmem bu bakım periyodu benim arabamı kullandığım şartlarda çok uzun yani aynı şekilde düşünüyoruz Kullandığınız ortamı ve kullanma alışkanlıklarınızı bilemiyorum fakat hava filtresini kendinizde değiştirebilirsiniz, pekte zor değil bilginiz olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın