Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 1.6 Ecoboost Motor Arızası

Featured Replies

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 11,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• semih yılmaz
    semih yılmaz

Aracı sonunda servise götürebildim. Birşey sensörü bozulmuş. Değiştirdiler başka herhangi sıkıntısı yokmuş.garanti kapsamında olduğu için para ödemedim. 

• An itibarı ile yazıyı okumaya başladığımda hayır hayır derken sonlarında evet evet dedirtin yaw):)))

• Geçmiş olsun, yakıt filitresi büyük ihtimal... Alt devirde normal, üst devirlerde sıkıntı varsa yeterli yakıt gelmiyor olabilir..

Yanıtlama zamanı:

Hmmm.. du bakayim..

Zaten önemli bişeyse servis içinde gerekli bilgiyi verirler...

Yanıtlama zamanı:

Zaten önemli bişeyse servis içinde gerekli bilgiyi verirler...

Aradim.. araci calistirmami istedi, uyari cikmadi, sistem denetiminden de baktim, tum sistem normal yaziyor :) bi ustaya bagladilar, tur otodan ferhat ustaymis, gaz kelebeginden mi, marş kelebeginden mi, mart kelebeginden mi ne, ondan olabilir dedi :)

Yanıtlama zamanı:

Aradim.. araci calistirmami istedi, uyari cikmadi, sistem denetiminden de baktim, tum sistem normal yaziyor :) bi ustaya bagladilar, tur otodan ferhat ustaymis, gaz kelebeginden mi, marş kelebeginden mi, mart kelebeginden mi ne, ondan olabilir dedi :)

Iyi önemli bişey değilmiş demekki Alperenim, geçmiş olsun..

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun müdür...

Yanıtlama zamanı:

Sagol abim...

Gemiş olsun, gaz kelebeği gibi bir parçanın bozukluğunu zaten hissedersin, büyük ihtimalle yine maf ve map sensörü. Arabayı yürütmeyi denediğinde gitmediğini farkedersen araç kendini korumaya aldı demektir endişelenme.

Yanıtlama zamanı:

Bendede kutuiçi spor hava filtresi varken benzer durum olmuştu sanırım bahsettiğiniz maf sensörü hava filtresi kutusuna yakın bir sensör temizlendiğinde sorun gitmişti.

Yanıtlama zamanı:

Gemiş olsun, gaz kelebeği gibi bir parçanın bozukluğunu zaten hissedersin, büyük ihtimalle yine maf ve map sensörü. Arabayı yürütmeyi denediğinde gitmediğini farkedersen araç kendini korumaya aldı demektir endişelenme.

Suan sikinti yok.. anlamadim walla..

Yanıtlama zamanı:

Suan sikinti yok.. anlamadim walla..

Tekrarlayabiliyor dediğim problemse eğer. Tecrübeyle sabit.

Servet Özkan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

hava filtrelerini 15 binde bir değiştiren servisler

yani bakım periyodunu belirleyenler suçlu bence 

çünkü Türkiye şartlarında 15 binde hava filtresi özelliğini kaybediyor

maf arızası bence bu sensördeki kirlenmeden kaynaklanıyor ki o kirlenmenin sebebi de maalesef hava filtresinden geçen çok küçük toz parçacıkları

onun için filtrelerinizi bence 7500 km de bir değiştirin 

Yanıtlama zamanı:

hava filtrelerini 15 binde bir değiştiren servisler

yani bakım periyodunu belirleyenler suçlu bence 

çünkü Türkiye şartlarında 15 binde hava filtresi özelliğini kaybediyor

maf arızası bence bu sensördeki kirlenmeden kaynaklanıyor ki o kirlenmenin sebebi de maalesef hava filtresinden geçen çok küçük toz parçacıkları

onun için filtrelerinizi bence 7500 km de bir değiştirin 

Tam tersi olmasın? Avrupada 20bin de bir değiştiriliyor filtre, ülkemiz şartlarında 5bin öne çekilmiş bu bakım.

Filtre fazla kullanıldığında geçirgenliği düşer dolayısıyla geçen partiküllerde azalır.

Dediğiniz şu yönden doğru: geçirgenliği düşen filtre otomatikman daha az hava geçirir ve akışmetre az hava geçiyor diye arıza verir, kirlendiğinden değil.

Bu durum kronikleşirse eğer bu hava basıncı için ya filtre yanlış yada sensör aşırı hasas/bozuk demektir.

7500km de bir filtre değiştirmek konusuna katılıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Tam tersi olmasın? Avrupada 20bin de bir değiştiriliyor filtre, ülkemiz şartlarında 5bin öne çekilmiş bu bakım.

Filtre fazla kullanıldığında geçirgenliği düşer dolayısıyla geçen partiküllerde azalır.

Dediğiniz şu yönden doğru: geçirgenliği düşen filtre otomatikman daha az hava geçirir ve akışmetre az hava geçiyor diye arıza verir, kirlendiğinden değil.

Bu durum kronikleşirse eğer bu hava basıncı için ya filtre yanlış yada sensör aşırı hasas/bozuk demektir.

An itibarı ile yazıyı okumaya başladığımda hayır hayır derken sonlarında evet evet dedirtin yaw):):)))

Yanıtlama zamanı:

tam tersi mi doğrusu mu bilmem bu bakım periyodu benim arabamı kullandığım şartlarda çok uzun

yani aynı şekilde düşünüyoruz 

Yanıtlama zamanı:

tam tersi mi doğrusu mu bilmem bu bakım periyodu benim arabamı kullandığım şartlarda çok uzun

yani aynı şekilde düşünüyoruz 

Kullandığınız ortamı ve kullanma alışkanlıklarınızı bilemiyorum fakat hava filtresini kendinizde değiştirebilirsiniz, pekte zor değil bilginiz olsun.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.