Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ps3 Vs Cep Telefonu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Senin yaşındayken :kıhkıh: Elimde nokia vardı, interneti yoktu :D ps3 sadece cafelerde ayda yılda 2 saat :D

Biz gençliği yaşadık mı yaşamadık mı ? Gençlik sokakta abi boşver oyunu felan :D

Koskoca 4 sene önce  :kıhkıh:  kaç telefonda internet vardı ki zaten :D

Gençlik sokakta ona lafım yokta eninden sonunda eve dönüyor insan :D

Semih G. tarafından düzenlendi

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 6,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aslında şunu da itiraf etmeliyim ki, oğlumla önce PS 2 sonra PS 3 de çocukluğumdan çalınan zamanın bir kısmını alma fırsatım oldu, Allah ömrümden alsın oğluma versin......

• Telefon alma... Sorunun yoksa telefonla, git o parayi baska birseye ver..

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Nostaljik olmuşuz     Bu ps3 bizde de var da oyunlara 80-160TL vermek bana ağır geliyor.  Bir de evinde ayrı odası Tvsi olan arkadaşlar için uygun. Yoksa çocuk yatacak, tv hanımdan sana kalacak, uyk

Yanıtlama zamanı:

Bence alacağın ilk oyun gran turismo 6 olmalı gta5 falan eskidi abi bana göre :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bence alacağın ilk oyun gran turismo 6 olmalı gta5 falan eskidi abi bana göre :)

Eskiden çılgınlar gibi yarış oyunu oynardım,orta okul zamanı nfs yeni yeni yayıldığında buradaki internet cafeler turnuvalar düzenler belli başlı hediyeler verirlerdi. Az şampiyonluğum olmadı oralarda ayıptır söylemesi :smiley2k:  fakat artık o eski tadı alamıyorum yarış oyunlarından. O yüzden pek tercih edeceğimi sanmıyorum yinede teşekkür ederim önerin için.

Yanıtlama zamanı:

O da bişey mi ben atariye kıl payı yetişmiştim..peeee:) :)

Bu konu yavas yavas nostalji olayina gider...

Sıralama Atari-Sega(Master System/Mega Drive)-Commodore-Amiga-PC diye gidiyordu, değil mi?  ^_^

Yanıtlama zamanı:

Evet bazılarımızın bilgisayarı vardı oyun oynardı bazılarımız derleyecek compiler bulamaz kodları önce kağıda yazardı sonra bir bilgisayar sahibinde derlenir ekrana çıkan yazıları görünce mutlu olurdu...

Yanıtlama zamanı:

Aslında şunu da itiraf etmeliyim ki, oğlumla önce PS 2 sonra PS 3 de çocukluğumdan çalınan zamanın bir kısmını alma fırsatım oldu, Allah ömrümden alsın oğluma versin......

Yanıtlama zamanı:

Bu konu yavas yavas nostalji olayina gider...

diskete oyun attırırdık :)

Yanıtlama zamanı:

diskete oyun attırırdık :)

Disketlere demek daha doğru olur 9 diskete falan bir oyun sığardı :D

Yanıtlama zamanı:

Nostaljik olmuşuz :) 

Bu ps3 bizde de var da oyunlara 80-160TL vermek bana ağır geliyor.  Bir de evinde ayrı odası Tvsi olan arkadaşlar için uygun. Yoksa çocuk yatacak, tv hanımdan sana kalacak, uykun gelmemiş olacak derken ps3 atıl kalıyor. Yoksa özellikle net üzerinden arkadaşlarla konuşarak oynamak çok çok zevkli. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.