Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Dizel Eibach Yay Taktırdım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ön tarafında düşmesi gerekirken  nasıl olduysa  yaysız hali 4 cm  felan  yay takılı  hali 4.5 cm denk  geliyor  gariplik var. Öndeki yayları değiştirmeyimi unutular acaba :)

aynı şey benim aklıma geldi çıkan yaylara da baktım   yok  değiştirmişler :)

• Yanıt 68
  • Görüntüleme 17,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Mevcut yay pres makinasına koyulup presleniyor ve normal boyundan kısa kalıyor ama tüm özelliği yok oluyor bunu birde kesenler var Garip insanlar bunlar  3 kuruştan kaçıp 5 kuruş kaybederler birde b

• Yok hayir. ön arka genişlik farki baya var oturmaz zaten belli hangisi nereye

• bi anlamadım neden düşmediğini yaylarda sıkıntı vardı galiba  burada bir arkadaştan aldım önlere  şu an sıkıntı yok  görseli de paylaşıyorum   buyrun arkadaşlar son halidir

Yanıtlama zamanı:

Yayların resmini paylaşmışsınız. Normalde  yaylara  bakılınca da   gariplik  var.Hepsi farklı görülüyor boyutları kutu içindekilerin anlamadım bu i şten birşey

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yayların resmini paylaşmışsınız. Normalde  yaylara  bakılınca da   gariplik  var.Hepsi farklı görülüyor boyutları kutu içindekilerin anlamadım bu i şten birşey

yay  kutunun içinde yahu nereden çıkardın şimdi boylarının farklı olduğunu :)   nöbetçi  sanayici aramaya gidiyom ben :)

Yanıtlama zamanı:

Tamam  ozaman kutuda ki resimmişo  ozman bnm yayların kutusuönü şeffaftı. Yaylar  görünüyordu  :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamam  ozaman kutuda ki resimmişo  ozman bnm yayların kutusuönü şeffaftı. Yaylar  görünüyordu  :)

yeminlen Türker 20 kez resme  baktım neredeyse  nereden baktı  boylarını nerden anladı  gibi bişi bulamadım ehhu ehhu ehu  :D

Yanıtlama zamanı:

Uyuma zamanım gelmiş demek ki  bnm kutudaki yaylar görünüyordu. Şeffaftı kapağı senin fotoda yayların kapağının açık olduğunu yeni fark ettim. Kutunun üzerindeki resimden  yorum  yapmışım. Yapanda  neden  aynı koymuyorki yay resimlerini diyip firmaya atıyorum topu  :)

Yanıtlama zamanı:

yeminlen Türker 20 kez resme baktım neredeyse nereden baktı boylarını nerden anladı gibi bişi bulamadım ehhu ehhu ehu :D

Benim konuya bir bak istersen Gece Grisi Focusum diye mobildeyim link veremiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Abi biz arkayı üçleyincede böyle oluyor araba :D Önde biraz sorun var müdahale kesinlikle lazım... Kolay gelsin hayırlı olsun..

Yanıtlama zamanı:

Onde ciddi bi sorun var hemde. Yaylar benzinli- dizel farkindan boyle olmus olabilir. Yada baska biseyleri ters. Normal degil ama

Yanıtlama zamanı:

Tanerim hayırlı uğurlu olsun, keyifle kullan...benim yay merakım yok ziraa araca bindiğimde araç zaten yay takılmış gibi alçalıyor:):)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onde ciddi bi sorun var hemde. Yaylar benzinli- dizel farkindan boyle olmus olabilir. Yada baska biseyleri ters. Normal degil ama

focus 3 lerde eibach ta benzin dizel ayrımı yok diye biliyorum ben . Aynı yaymis hepsi

bu da şimdi gidip çektiğim hali

xtYfNai.jpg

3bopfnV.jpg

taner eviş tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

215420140526_080350.jpg

bu da şimdi gidip çektiğim hali

Arabayı fazla bastırmışsın abi gözükmüyor bile :D 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arabayı fazla bastırmışsın abi gözükmüyor bile :D

la mobildeyim halletmeye çalışıyorum on dakikadir pcye geçiyom olmadı :)
Yanıtlama zamanı:

Güle güle kullan, arkadaşların dediği ölçümler sanki yaylar oturduktan sonra yapılmalıymış gibi geldi fakat arka cidden fazla düşmüş öne göre.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.