Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl Yazar comment_245064 Kardeş eline emeğine sağlık da sedan focusta bu yaylar bana göre hoş durmuyor.İlk paylaştığın orijinal bir foto var.Aracın görüntüsü oldukça dinamik.Hb focusta pek sırıtmamış ama teşekkürler kardeşim yakissin diye takmadim. Is görsün diye taktim Biraz daha zorlayabilmek ve daha dinamik olsun diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201412 yıl comment_245067 Şimdi konfordan bahsetmek daha doğru olur.Yaylar eibach mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201412 yıl Yazar comment_245163 Şimdi konfordan bahsetmek daha doğru olur.Yaylar eibach mı? evet konforda azalma kesinlikle var. yaylar konunun ilk başında da yazdığı gibi eibach pro kit Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201412 yıl comment_245199 evet konforda azalma kesinlikle var. yaylar konunun ilk başında da yazdığı gibi eibach pro kit Ön taraf düşürmeyince yayları değiştirdim yazmıştınız o yüzden markasını sormuştum şimdi oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl Yazar comment_247335 arkadaşlar bir iki çalışma daha yapıyorum araca anca bu şekil çekebildim resmi diğer işlemler ise sürpriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247343 Düz olmayan biçimsiz yerler hep, Van da düzlük yok mu arkadaş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl Yazar comment_247345 Düz olmayan biçimsiz yerler hep, Van da düzlük yok mu arkadaş Ortak aynı yer dün aynayı patlatmıştım ya ondan buradayım ve bir iki değişim daha yaptıracağım . diğer konuda arkadaşlar benim konuya gelip ilk fotoğrafa göre yorum yapmışlar da onlar için paylaştım şuan tamponların alt eteklerindeki siyahlıkları boyatacağım al işte sürprizi kalmadı getti Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl comment_247346 Sen arabada kaç ceset taşıyorsun onu bi söyle Araba zor ayakta duruyor sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 201412 yıl Yazar comment_247347 çimento taşıyom abi malum birimim değişince daha da az almaya başlayacam maaşımı ondan ek işe başladım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın