Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239898 Beyaz iyidir, özellikle 4-5 sene siyah araba kullandıktan sonra Son dönemde otosanın kullanıcıya sunduğu alternatifler konusunda iyiye gittiğini düşünüyorum. En azından eskiye göre artık kullanıcıya daha çok alternatif sunuluyor. Tabi Avrupadaki gibi bir konfigüratörden seçebilsek bir çok şeyi daha iyi olurdu. Sanırım bunun neden, henüz yeterli miktarda satış rakamına ulaşılamıyor.. Türkiye'de %100, çakmaksız araba mı var? Ama bu satıcı tercihi, birebir kullanıcı tercihi ile örtüşür mü bilemedim. Artık var Tabi opsiyonel değildi, otosan sigara paketsiz araba ithal etmeye başlamadı. Ben baktım avrupadaki c-max'larda hep bu kapak var, çakmak yok. Ben de üşenmedim amerikalardan getirttim, çakmağı servise söktürttüm. Resim benim arabadan Çakmağı ve küllüğü de eve attım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239908 donanım bazında nasıl ayırmışlar anlamadım. X paket saçma bi paket (xenon ve koltuk ısıtma ne alaka yani?) onun dışında paket dağılımları fena değil. Bu Türkiye dışında başka nerde var bilmiyorum tabi. Mesela rusyada koltuk ısıtma standart yada ayrı bir paket doğal olarak. Aslında açık söyleyim, benim aldığım zaman da hakikaten üst donanımla arasında 2-3 bin fark vardı ama bu kezde üst donanıma çıktığında altta olan özellikler yok oluyordu, velhasıl kendime en uygun olanını tercih etmek durumunda kaldım. o olmayanlar için sadece 900tl istiyorlardı abi tabii liste olarak. önemli olan stok. Elinde titanium yoksa style plus varsa aradaki fark çok düşer. Style Plus olmayıp titanium olsa bu sefer titanium düşer. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl Yazar comment_239931 Şuan tamamını listeye ekledim. Ozan sayımları ülkeye giden donanımları kalem kalem toplamışlardır diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239943 Ozan sayımları ülkeye giden donanımları kalem kalem toplamışlardır diye düşünüyorum. Yöntem olarak mantıklı ama sonuç yanlış bence yeni aklıma gelende 10 kullanıcıdan 8i manuel tercih etmiş olması, otomatik vardıda biz mi almadık diye sorarlar adama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl Yazar comment_239945 Ozan sonuçta olan şeylerin istatistiği bu, oy vermeyen seçmen gibi konuşuyorsun ama sonuçta oy sonucunda senin düşüncen yer almıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239950 Ozan sonuçta olan şeylerin istatistiği bu, oy vermeyen seçmen gibi konuşuyorsun ama sonuçta oy sonucunda senin düşüncen yer almıyor bilgiden yanlış sonuç çıkartmak çok farklı bişey bence. dediğim gibi "10 kullanıcıdan 8i manuel tercih etmiş" değil "10 araçtan 8i manuel satılmış" olması gerekir gibi. veya şuan ki X pakete göre, İzmirde xenon far tercih edilmiyor denmesi yanlıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl Yazar comment_239951 bilgiden yanlış sonuç çıkartmak çok farklı bişey bence. dediğim gibi "10 kullanıcıdan 8i manuel tercih etmiş" değil "10 araçtan 8i manuel satılmış" olması gerekir gibi. veya şuan ki X pakete göre, İzmirde xenon far tercih edilmiyor denmesi yanlıştır. Sonuç çıkarmaya ben karışmıyorum Satan-Alan arasına girmiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl comment_239959 Şaşırtıcı olmayan şey ise koltuk ısıtma tercihinde yaşandı İskandinav sürücülerin %99'u bu özelliği satın aldı. (İsveç, Norveç ve Finlandiya) En az ise Türkiye (%1), Yunanistan (%2) ve İspanya (%3) tercih edildi. Bu demek oluyor ki ülkemizde satılan tit+x focuslar %1 civarında Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 201412 yıl Yazar comment_239960 Bu demek oluyor ki ülkemizde satılan tit+x focuslar %1 civarında Bu sonuçlar sadece focus değil ama tüm araçlar var. Son dönemde satılan Yani daha az ondan da Forumda hep söylerdik millet donanım donanım diyor ama alan kişi sayısı %2-3 bile değil diye bakın daha azmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_239989 Çoğu şey kullanıcı tercihi değil, satıcının tercihi. Git X bayiye, xxx aracı alacağım de, o elimde yok 4-5 aya da gelmez, xyz var fiyatı da bayağı düşürürüm diyor, insanın aklını çeliyor satıyor gönderiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240044 Bence olay tamamen duygusal (yani maddi güç ile orantılı). İnsanların alım gücü pek çok şeyi etkiliyor olmalı. Ayrıca beyaz tercihi de oldukça ilgimi çekti. Çünkü benim de son iki aracımda tercihim beyaz olmuştur. Çoğu insan bakım maliyetlerini de gözönüne alıyordur kanaatindeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl comment_240058 ford tan bunca sene uzak kalmamın nedeni orta donanımda dijital klima sunmamasıydı. yoksa seneler önce f2 alacaktım. peki neden şimdi orta donanım f3 aldın derseniz ww' nin pahalı, opelinde o zamanlar henüz yeni kasa sedan astrasının olmamasıydı.(ikisinin de orta donanımında dijital klima var) paramızın az meganımızın da bitik olması nedeniyle manuel klimalı style focusumuzu aldık. ancak ford focuslarda style modelinden itibaren 6 hava yastığı ve dijital klimayı standart olarak sunmalı. aslında şu sesli komut olayını koymasa bile olurdu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 201412 yıl Yazar comment_240068 İnsanların orta donanım anlayışını hala anlamış değilim. Titanium zaten orta donanım. Bu başlıkta örnek donanım ve fiyatlar mevcut. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201412 yıl Yazar comment_240177 Güzel güzel videosunu yapmışlar, Türkiye de içinde izleyin derim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın