Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

İridyum Buji


Hakan G.

Soru

Merhabalar.

 

Arabamı bu haftasonu 30 bin bakımına götüreceğim. Servisi aradım bujiler falan değişir dedi. Bugün okulda bir arkadaşla konuşurken ben iridyum bujiler taktırdım hem yakıt hem de performans anlamında olumlu sonuç aldım, hem de 100 bin km garantili dedi. İçinizden iridyum buji taktıran var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

  • 0

Servet Özkan'dan Otomotiv Sektöründe Çığır Açan O Eylemi Bekliyoruz... sabırlıyız, ona inanıyoruz. 

Verecek mantikli cevabi kalmayan Kaan Yagizer'den spam reklamlari izlediniz. Ahahahah, Bas harfleri buyuk olmus bu arada yakistimi size.

Siz bence bu gunu yasanmamis farzedin. Benim icin sorun degil. Gidip bir kahve falan icin, ama sadece bir fincan. Dokunur falan. Hayir aklim arkada kalacak. Bisey olur uzulurum.

Sonra boyle duman cikar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

... hala bekliyoruz.  Çok bekleyeceğiz belli tabi, ama bizde sabır gani. Frekans karıştırma yapsa da ilmi derin @Servet Özkan bey'in yolumuza ışık sereceğine inanıyoruz. Aydınlat bizi Servet BaŞGan.

Servet Özkan'dan Otomotiv Sektöründe Çığır Açan O Eylemi Bekliyoruz... 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Tartışmanın özü doğru da tarzı pek olmuş diyemeyeceğim.

Şahsen tanıma mutluluğuna eriştiğim @Kaan Yagizer de @Servet Özkan da yapıcı, yaratıcı, zeki, bilgili ve saygın kişiler, ikisi de eminim masa başında sohbete dalsak saatlerce kalkamayack kadar da akıl ve deneyim zengini dostlar.

Ben üstteki tartışmanın hafiften saldırgan tarzı törpülendikten sonra "seri üretim araçlar kişisel beklentiler düzeyinde ne ölçüde değişime açıktır" ana fikri ile devamını temenni ediyorum. 

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

"seri üretim araçlar kişisel beklentiler düzeyinde ne ölçüde değişime açıktır" 

Son kullanıcı isterse aracına Jakuzi monte eder, sonuçta bu onun kişisel tercihidir ... kimseyi ilgilendirmez. Yaptığı tercihlerin ona sunacağı konfor, kullanım rahatlığı veya performansın keyfini çıkarır, sorun doğarsa da (...ki doğabilir) bir zahmet çözümünü de üretir.

Otomotiv imalatçısı için durum değişiktir, bir ürünlerimizi optimizasyondan geçirmek ve kullanıcıların aşık olmasa da kabul edebileceği seviyede tutmak, sorunsuzluk sağlamak, güvenlik sunmak ve kanunlara uymak zorundayız. Söz gelimi bir GTW turbo koyduysak (Garrett) yukarıda belirttiğim amaçlar hedeflenmiştir ... ama o salyangozu söküp yerine GTX takıp sonra da "siz bu işi bilmiyorsunuz, bak yüksek A/R'li attım, araç delirdi ... şuna bile kafanız basmıyor" dendiğinde arızaya giriyorum. Area/Ratio hesaplarını biz bilmiyoruz, zengin karışım yapmak aklımıza gelmiyor sanki.

...neyse.

 pozisyonum belli ... aydınlatılmayı, elimizden tutulup bize işin öğretilmesini bekliyorum. 

  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.