Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İridyum Buji

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yapmayın üstadım ... 2+2'yi ne zaman evlat edindiniz bilmem ama çevreciyim - ekonomikim diyorsanız size verecek cevabım belli "Ayna diye ne kullanıyorsanız lütfen onu değiştirin"  ...bu arada baştaki sözüm hala geçerli.

Madem bu işi o kadar iyi biliyorsunuz o zaman bize yol gösterin ... keşiflerinizi ortaya koyun ve biz naftalin'leri utandırın. (ve paraya para demeyin) ama öyle somun pehlivanı gibi -kaldırma beni yerimden- söylemleri ile olmaz o iş ... eylem bekliyoruz gençlerden. 

Not : Eylem gelmez ise sosyal medya'da epey popüler olduğu üzere "Servet Özkan'dan Otomotiv Sektöründe Çığır Açan O Eylemi Beklediğimiz XYZ Hafta" türünden (her yazı yazdığınızda) notunu faal olduğunuz başlığın altına ekler ve gülerim (ağzımla) .... bilginize efem. 

Hocam varolan isinizi birakip bir ofis acin, sozlu dovus sanati - brans: manipulasyon. Emin olun su baslikta yazdiklarinizi gorunce insanlar size gulecekler (bilmiyorum artik nereleriyle gulerler, kendi bilecekleri is)

Soylemedigim sey konusunda iddia sahibi oldugumu falan nerden cikardiniz, ben size cevreciyim ekonimigim mi dedim. Belkide oyleyimdir, belkide degilimdir? Halen manupulasyon. Hocam olmuyor iste ugrasmayin. Bir denediniz iki denediniz. Birakin bence sagliginizdan endise edecegiz. Zorlamayin kendinizi.

Hasa "siz"le yarisacak degilim yahu, fakat belki bavulla paralarim kesiflerim vardir. Catir cutur yiyorumdur paraciklari. Siz oturdunuzda deney tupunde atom mu parcaladiniz? Manuel okuyup/okutup prosedurel isleri yolunda ilerlettiginizi unutup nasada cern de falan calistiginizi dusundurnuz ya bana valla helal olsun.

Var mi tanidik yegen, mahallenin cocugu falan? Ugrasmayin size bit bot yazsin (bot dedigim giyilmiyor ha) ben ne yazarsam altina hesap edip gecen surede sizin dediklerinizi yazsin. Sizin ulu zamaninizdan ali koyar falan, cevre kirliligi olur, ekonomi sarsilir. Mazallah.

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 16,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Şöyle bi anımı anlatayım.. Eşimin dayısı telkinlerimizi dinlemeyip hem vergiden hem yakıttan zararlı Mercedes C220 aldı.. Tabi yakıt can yakınca, bu sefer şu TV'lerde satılan yakıt hortumuna takılan

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

iridyum buji nedir arkadaş? ben konu dışı paylaşımlar ve genel sohbet dışında dolaşmayacam...

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Tartışmanın özü doğru da tarzı pek olmuş diyemeyeceğim. Şahsen tanıma mutluluğuna eriştiğim @Kaan Yagizer de @Servet Özkan da yapıcı, yaratıcı, zeki, bilgili ve saygın kişiler, ikisi de eminim masa b

Yanıtlama zamanı:

Servet Özkan'dan Otomotiv Sektöründe Çığır Açan O Eylemi Bekliyoruz... sabırlıyız, ona inanıyoruz. 

Yanıtlama zamanı:

Servet Özkan'dan Otomotiv Sektöründe Çığır Açan O Eylemi Bekliyoruz... sabırlıyız, ona inanıyoruz. 

Verecek mantikli cevabi kalmayan Kaan Yagizer'den spam reklamlari izlediniz. Ahahahah, Bas harfleri buyuk olmus bu arada yakistimi size.

Siz bence bu gunu yasanmamis farzedin. Benim icin sorun degil. Gidip bir kahve falan icin, ama sadece bir fincan. Dokunur falan. Hayir aklim arkada kalacak. Bisey olur uzulurum.

Sonra boyle duman cikar.

Yanıtlama zamanı:

... hala bekliyoruz.  Çok bekleyeceğiz belli tabi, ama bizde sabır gani. Frekans karıştırma yapsa da ilmi derin @Servet Özkan bey'in yolumuza ışık sereceğine inanıyoruz. Aydınlat bizi Servet BaŞGan.

Servet Özkan'dan Otomotiv Sektöründe Çığır Açan O Eylemi Bekliyoruz... 

Yanıtlama zamanı:

Tartışmanın özü doğru da tarzı pek olmuş diyemeyeceğim.

Şahsen tanıma mutluluğuna eriştiğim @Kaan Yagizer de @Servet Özkan da yapıcı, yaratıcı, zeki, bilgili ve saygın kişiler, ikisi de eminim masa başında sohbete dalsak saatlerce kalkamayack kadar da akıl ve deneyim zengini dostlar.

Ben üstteki tartışmanın hafiften saldırgan tarzı törpülendikten sonra "seri üretim araçlar kişisel beklentiler düzeyinde ne ölçüde değişime açıktır" ana fikri ile devamını temenni ediyorum. 

Yanıtlama zamanı:

"seri üretim araçlar kişisel beklentiler düzeyinde ne ölçüde değişime açıktır" 

Son kullanıcı isterse aracına Jakuzi monte eder, sonuçta bu onun kişisel tercihidir ... kimseyi ilgilendirmez. Yaptığı tercihlerin ona sunacağı konfor, kullanım rahatlığı veya performansın keyfini çıkarır, sorun doğarsa da (...ki doğabilir) bir zahmet çözümünü de üretir.

Otomotiv imalatçısı için durum değişiktir, bir ürünlerimizi optimizasyondan geçirmek ve kullanıcıların aşık olmasa da kabul edebileceği seviyede tutmak, sorunsuzluk sağlamak, güvenlik sunmak ve kanunlara uymak zorundayız. Söz gelimi bir GTW turbo koyduysak (Garrett) yukarıda belirttiğim amaçlar hedeflenmiştir ... ama o salyangozu söküp yerine GTX takıp sonra da "siz bu işi bilmiyorsunuz, bak yüksek A/R'li attım, araç delirdi ... şuna bile kafanız basmıyor" dendiğinde arızaya giriyorum. Area/Ratio hesaplarını biz bilmiyoruz, zengin karışım yapmak aklımıza gelmiyor sanki.

...neyse.

pozisyonum belli ... aydınlatılmayı, elimizden tutulup bize işin öğretilmesini bekliyorum. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.