Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201412 yıl comment_243131 Aynı titreme bendede var. Hatta benim soldaki silecek asagiya indiginde gicirdama yapiyor. Biliyosunuz ki bi kac sn bekliyor asagiya tam inmeden. O ara gicirti sinir bozucu.Konu tam yerinde acilmis Servise gitmeden önce bi oneriniz var mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201412 yıl comment_243138 benim araçta da sağ silecek/kauçuk tam en tepe noktaya geldiğinde camla araç tavanın birleştiği üst noktaya çarpıyor! sizin araçlarda da böyle bir durum var mı? Normal silecek ölçülerinde pek mümkün değil bu. Büyük silecek takılmış olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201412 yıl comment_243147 Normal silecek ölçülerinde pek mümkün değil bu. Büyük silecek takılmış olabilir mi? Orjinal silecek; hiç değiştirmedim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201412 yıl comment_243148 Orjinal silecek; hiç değiştirmedim... Sadece tek tarafta oluyorsa boyutlarını ölçün birde formlarını kontrol edin. Pek mantıklı gelmedi bu iş bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372071 Benim aracımda da değişik bir sorun var malesef. Resimde gösterdiğim bölgede yukarı hareketinde bir şey yok fakat aşağı inip silmeyi tamamladıktan sonra iz bırakıyor. Orjinal silecekleri değiştirdim,yeni aldım yine aynı bölgede sorun var.Camı sildim, yagmur suyu iticiliği için nano ürün kullandım ama yine düzelmedi. Görüşümü etkilemese tamam ama dikkat edersiniz ki tam görüşümü sağlayacağım bölgede sıkıntı. Camda sorun olsa sildim temizledim ürün uyguladım,silecekte olsa silecek değişti,mekanik olsa o bölgede neden böyle bir sıkma veya bırakma yapsın? Anlamış değilim sizce neden olabilir.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372124 2 saat önce, Berat Hasbek said: Benim aracımda da değişik bir sorun var malesef. Resimde gösterdiğim bölgede yukarı hareketinde bir şey yok fakat aşağı inip silmeyi tamamladıktan sonra iz bırakıyor. Orjinal silecekleri değiştirdim,yeni aldım yine aynı bölgede sorun var.Camı sildim, yagmur suyu iticiliği için nano ürün kullandım ama yine düzelmedi. Görüşümü etkilemese tamam ama dikkat edersiniz ki tam görüşümü sağlayacağım bölgede sıkıntı. Camda sorun olsa sildim temizledim ürün uyguladım,silecekte olsa silecek değişti,mekanik olsa o bölgede neden böyle bir sıkma veya bırakma yapsın? Anlamış değilim sizce neden olabilir.? Sacma gelebilir ama anlayamadigim bir soru olacak, o cizgiler dikey mi yatay mi? Fotograf pek dusuk cozunurluklu o yuzden anlamak zor. Dikeyse eger (ki ben oyle goruyorum) on cam reziztansi bozulmus. Benim arabamdada olmustu, on cam garantiden degisti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201610 yıl comment_372127 53 dakika önce, Servet Ö. said: Sacma gelebilir ama anlayamadigim bir soru olacak, o cizgiler dikey mi yatay mi? Fotograf pek dusuk cozunurluklu o yuzden anlamak zor. Dikeyse eger (ki ben oyle goruyorum) on cam reziztansi bozulmus. Benim arabamdada olmustu, on cam garantiden degisti. Resim temsili ama akşama çekip koyarım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın