Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201610 yıl comment_364216 12 dakika önce, ismail orçan said: Normal menüdeki ortalama tüketim ile arasında fark var ama bu aracın ilk kmden itibaren ortalamasımı oluyor acaba ? Hayır, running dediğine göre şimdiye yakın yani çok kısa süre içindeki ortalama tüketim. Menzile etki eden olabilir ama gauge menüyü fazla şey etmenin anlamı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201610 yıl comment_364231 Bu verdiğiniz rakamları görünce arabamdan soğudum. Benim şehir içi ortalamam 9 lt. den aşağı düşmedi hiç. Uzun yolda 6.5 lt. civarında. lpg olunca iyi de benzinle gittimde gözüm hep anlık tüketimde oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201610 yıl comment_365270 2010 otomatik lpgli focus aracım ankara sabah aksam iş gidiş geliş 13,5 lt /100 km ortalama alıyorum. şehirler arası ortalama hız 95 km/saat de 7,5 lt/100 km ortalama yakıt. aracı alalı bir ay oldu brc lpg kiti takıldı. yağ filtre bakımı buji değişimi yapıldı. yakıt verileri bunlardan sonrakiler. değerlendirmeniz, yorumunuz, öneriniz nedir? saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201610 yıl comment_365278 1 saat önce, Kamil Çiçek said: 2010 otomatik lpgli focus aracım ankara sabah aksam iş gidiş geliş 13,5 lt /100 km ortalama alıyorum. şehirler arası ortalama hız 95 km/saat de 7,5 lt/100 km ortalama yakıt. aracı alalı bir ay oldu brc lpg kiti takıldı. yağ filtre bakımı buji değişimi yapıldı. yakıt verileri bunlardan sonrakiler. değerlendirmeniz, yorumunuz, öneriniz nedir? saygılar Gaz pedalına kötü muamele yapmayınız. Yavaş yavaş yumuşak yumuşak basınız. O'nunla iyi geçininiz. Hepsi bu. Şaka bir yana yakıt değerlerini değiştiren bir çok etmen var ama en önemisi sürüş tarzı. Yani aracı doğru zamanda doğru devirde kullanmak ve doğru zamanda vites değiştirmek. Araç bakımlarının zamanında yapılması, lastik basınçlarının doğru olması vs. vs. etkenlerde ekleniyor. Sonuç olarak size bağlı bir durum. Bir de Focus'ların atmosferik motorları öyle çok cimri motorlar değil. Bu da bizim kaderimiz diyebiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201610 yıl comment_365329 Anlık tüketim kısmından baktığımda rölantide iken motor sıcakken 1,0-1,2 lt arası tüketim. durup kalkerken 15-35 lt arası tüketim gözlemliyorum. genelde fazla yaktığı zamanlar kalkışlar ve özellikle yokuştaki kalkışlar. yapmam gereken birşey varsa diye sorgulıuyorum. saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201610 yıl comment_365331 Sorun yok, zaten o değerler normal. Benim aracımda sizinkiyle aynı motor ve otomatik vites. Yakıt değerleri hemen hemen aynı. Şehir içi (özellikle mahalle aralarında) anlık tüketimi rampa çıkarken 25-30 lt. gördüğüm oluyor bazen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 201610 yıl comment_371561 Bayram tatilinde biraz gezdik, sonuçlar şu şekilde: İlk gün depo dolduruldu, Adana - Mersin (şehir içi akraba gezmeleri) - Adana. Adana - Ürgüp. 710 km de ışık yandı 110 km menzil gösterdi. Petrol'e girdiğimde 730 km yapmıştım 90 km menzil kalmıştı. 182.00 TL lik mazot aldı. Adana - Ürgüp 5.7 yb ortalaması ile gidildi, Ürgüp - Adana 4.5 yb ortalaması ile dönüldü. Gidiş dönüş 120-140 km/h. Bir kaç kere düz ve bom boş yolu görüp şeytanın dürtmelerini saymayalım. Hiç sevmediğim kuruş hesabına göre: 0.22 kr. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400592 Son mesajı ben yazmışım, nazar değdi herhalde. O eski haaalinden eser yok şimdi diye başlayayım. En son aldığım yakıttan sonra menzilde ki durdurulamaz düşüş yüzünden ortalama tüketimi sıfırladım ki ne göreyim. 45 km de 80 km menzil düştü. Durum aşağıda Hatta acaba düşer mi diye sakin sakin!!! biraz daha yol yaptım ama son durum 9.8 di. Ne oldu acaba??? Ocak 16, 20179 yıl Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400593 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Son mesajı ben yazmışım, nazar değdi herhalde. O eski haaalinden eser yok şimdi diye başlayayım. En son aldığım yakıttan sonra menzilde ki durdurulamaz düşüş yüzünden ortalama tüketimi sıfırladım ki ne göreyim. 45 km de 80 km menzil düştü. Durum aşağıda Hatta acaba düşer mi diye sakin sakin!!! biraz daha yol yaptım ama son durum 9.8 di. Ne oldu acaba??? 6 ayda bir atıyorsanız bir sorun var bak. Yoksa 2.5 lar toplatıldımı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400594 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: 6 ayda bir atıyorsanız bir sorun var bak. Yoksa 2.5 lar toplatıldımı? Yok daha değil abi. O kadar da ezme. Farklı bir istasyondan yakıt aldım ama ondan olur mu ki? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400595 Şimdi, Serdar Eryürekli yazdı: Yok daha değil abi. O kadar da ezme. Farklı bir istasyondan yakıt aldım ama ondan olur mu ki? Az daha yol yap düşer. SANIRIM Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400596 38 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Yok daha değil abi. O kadar da ezme. Farklı bir istasyondan yakıt aldım ama ondan olur mu ki? Lastik havasını kontrol etttin mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400598 5 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Lastik havasını kontrol etttin mi ? Tam 3 hafta önce etmiştim abi. Biri inik gibi gelmişti, Mersin'den Adana'ya dönecektim uğradım petrole. Gördüğüm gibi biri biraz inikti. Ama hepsi kontol edildi. Normalde sıfırladıktan sonra 7-7.5 gibi bir tüketim ile başlar, 6'ya kadar düşerdi. Bu defa çok yüksek gösterdi ve düşmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400603 Hava koşulları etkiliyor ama bu kadar fark edeceğini sanmıyorum. Sende biliyorsunuz ama filtrelerin durumu ve enjektörlere bi bakmak gerekebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 20179 yıl comment_400604 Biraz daha yol yapayım da düşmez ise bir gösteririm. Bakımı 7000 km önce yapıldı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın